nangaparbat3 06.12.22, 19:50 Do czego to służy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Co to jest? 06.12.22, 19:53 chyba zeby ramiaczka stanika sie w cialo nie wrzynaly jak masz duzy, ciezki biust Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Co to jest? 06.12.22, 19:56 Fakt. Widziałam zupełnie coś innego i nijak nie mogłam pojąć, w czym rzecz. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Co to jest? 06.12.22, 20:53 Podkładka pod ramiączko, żeby się nie wbijało i nie spadało? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co to jest? 06.12.22, 20:57 wyglada jak poszerzacz do ramiczka. cienkie ramiaczoo ciezki biust - moze sie tak wbijac ze ho! ale w takim wypadku normalny czlowiek zmienia stanik na mniej cute... Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Co to jest? 06.12.22, 21:03 Taka, żeby się ciężka torba nie wżynała. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Co to jest? 06.12.22, 21:18 A nie można od razu szerszych ramiączek zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
juztubylam Re: Co to jest? 06.12.22, 22:57 Silikonowe podkładki pod ramiączka biustonosza to propozycja dla Pań z większym biustem. Podkładki zabezpieczają przed bolesnym wrzynaniem się ramiączek w skórę. Podkładki zmniejszają nacisk, zapobiegają otarciom naskórka i pomagają utrzymać zsuwające się ramiączka we właściwym miejscu. Wykonane są z elastycznego silikonu. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Co to jest? 06.12.22, 23:12 Ramiączka wrzynają się boleśnie w skórę jeśli biustonosz ma niewłaściwy rozmiar. Dobrze dobrany biustonosz "trzyma się" na obwodzie, a nie na ramiączkach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Co to jest? 06.12.22, 23:25 Tak sobie myślę, że taka podkładka nie tylko amortyzuje zbyt cienkie (= wrzynające się) ramiączka, ale przede wszystkim zapobiega ich przesuwaniu się, jak paski silikonowe w pończochach. I takie ramiączko na podkładce nie wychynie zdradziecko z dekoltu w nieodpowiedniej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Co to jest? 07.12.22, 08:02 A dlaczego na zdjeciu sa NA ramiaczku a nie POD ramiaczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Co to jest? 07.12.22, 08:05 To jest pod ramiączkiem. Konstrukcja podkładki jest taka że wsuwasz ramiączko w przestrzeń między tymi zakładkami. Pod spodem masz silikon. Ja bym po prostu jednak zainwestowała w dobre staniki ale co kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Co to jest? 07.12.22, 12:07 odpowiedz to opadajace ramiaczka gdy masz spadziste ramiona Odpowiedz Link Zgłoś