annaboleyn 06.12.22, 23:53 Poszłam na nitkowanie brwi. Już nigdy nie pójdę na wosk! Magia (Wiem, ostatnia na świecie odkryłam, trudno ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 06.12.22, 23:57 Och, ileż razy (Nienawidzę pęsety, zawsze się uszczypnę, nigdy mi nie wychodzi taki ładny kształt, nie, nie, nie.) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:05 A, no to współcz, szczypanie pęsetą jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:16 Mam umiejętności manualne pijanego drwala i gęste, szerokie brwi Daj mi miesiąc bez fachowca i ujrzysz tow. Breżniewa Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:21 Też miałam takie brwi (serio), ale siłą i godnością osobistą przemieniłam je w jaskółcze skrzydełka i teraz tylko cośtam koryguję. Było to wiele lat temu, gdy nie śniło mi się chodzenie do kosmetyczki, stąd determinacja. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:24 No właśnie, dokładnie to! Bardzo lubię kształt nadawany przez kosmetyczkę, czuję się jak w filmach z lat 40 Niestety, ostatnio co wosk - to fuck up. Albo się uczuliłam, albo moja kosmetyczka ma za ciężką łapę i mi za brutalnie ten wosk aplikowała. Leczyłam paskudne podrażnienia całymi dniami. Poszłam na tę nitkę i magia - szybciutko, bezboleśnie, dokładnie, ponoć trzyma dłużej niż wosk i brwi takie, jak lubię, zero Breżniewa, zero stonóg, zero szklanki, yay! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:26 I własnie podobno dokładniej niszczy włos z cebulką, więc liczę, że dojdę do stanu, gdy wystarczą trzy ruchy pęsetą, a nie kwadrans nienawiści (i bólu). Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:41 Mówisz? Nitka mi tak zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:43 Mi zrobiła. Co, niby gorsza miałabyś być? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:40 Potwierdzam, chodzilam na nitkowanie, super skuteczna sprawa. Do tego stopnia, że ja sobie teraz musze domalowywać, bo mam dziury 🤦♀️. Patrz moj wątek o brwiach, może Ci się przyda niebawem 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:01 No nie strasz mnie, dlaczego mam mieć dziury? Nie chcę dziur! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:24 Jak będziesz tylko nitkować to raczej nic Ci podobnego nie grozi. Ja obstawiam, ze mam od mojego nieumiejetnego wyrywania pęsetką, w sensie, musiało mnie te parę razy za mocno ponieść Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:42 annaboleyn napisała: Niestety, ostatnio co wosk - to fuck up. Dawno temu zrezygnowałam z wosku, podrażnienia po nim leczyłam dobre kilka dni. Zaciskam zęby i pozwalam kosmetyczce regulować pęsętą. To samo meszek na policzkach, po wosku skóra podrażniona niemożliwie. Teraz przelatuje depilatorem, kiedy mi zaczyna meszek przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:02 Ja po laserze mam wyłącznie te włosy, które chcę mieć niestety, brwi nie można... Te podrażnienia po wosku były wstrętne, napuchniętę, łuszczące się, dramat Ale to nowy nabytek, przez całe lata nie miałam! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:49 Ja też jak zobaczyłam co one potrafią te dziewczyny zrobić nitkami to zwatpilam jakie miałam brwi wcześniej. Teraz znowu zarastają bo po operacji jestem 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:02 Taż odkryłam dopiero z rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:26 Nie wierzę, że taka technika istnieje. Widziałam na YouTube, ale uważam, że to jakiś fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:28 Ty, centralnie, nie szłam dotąd, bo miałam takie: "ee, jakiś voodoo stuff, pranie na tarze i homeopatia, uznaję tylko brutalne rwanie!". No i poszłam Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 13:43 No, ale czym to się różni od rwania pęsetą? I to, i to polega na wyrywaniu włosów. Jak to możliwe, że nitkowanie jest niby mniej bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:32 Nie wiem, jak to możliwe. Nitkowania po prostu nie czułam. Pęsetą czuję każdy włosek, zwłaszcza, kiedy robię to własnoręcznie i się uszczypnę, źle złapię itp. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:33 sama jesteś fotomontaż Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:35 wysłałam Ci i się ze mną podle kłócisz Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:36 Jesteś w ewidentnie zaczepnym nastroju, oszczędzę szczegółów, ale sugerujesz, ze zełgałam screen z Booksy! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:38 Hmm nazwać, to se każdy może.🤷🏻♀️Jak nazwę swój biznes odiamentowanie, to uwierzysz, że pokrywam rzeczy diamentem? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:39 We wszystko Ci uwierzę Napij się ziółek, albo wody z sodą Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:37 Woman ma mi udowodnić, że jestem fotomontaż, a Ty mi hoovno wysłałaś, a nie dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:38 Aaa. Woman mam wygaszoną. Ale przynamniej rozumiem Twój obecny nastrój BYŁO NIE ŻREĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:40 Nie mogę z Ciebie, serio. Nie mogłaś małymi kroczkami, musiałaś na całego?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:46 Dobra. Już nie będę. Miałam robione nitkowanie, wiem, że istnieje. Przejadłam się i mnie wzięło na złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:48 Widzę! Nawet wybaczam BO JEDNAK POCHWALIŁAS EFEKT. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:40 magdallenac napisała: > Przejadłam s > ię i mnie wzięło na złośliwości. A ja się wczoraj przejadłam plackami ziemniaczanymi i nie widziałam tego wątku! Mogłabym się powyzłośliwiać i każdy by mnie zrozumiał (bo te placki) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:44 Hahaha u mnie też ziemniaki były grane! W zapiekance😀Normalnie diabeł we mnie wchodzi, kiedy postawią przede mną jakąś potrawę z ziemniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:59 A ja zaraz będe smażyć I JAK TU WJADĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:23 magdallenac napisała: > Hahaha u mnie też ziemniaki były grane! W zapiekance😀Normalnie diabeł we mnie > wchodzi, kiedy postawią przede mną jakąś potrawę z ziemniakami. We mnie też. Ostatnio zrobiłam zapiekankę z ziemniaków, z cebulą, boczkiem, chorizo, śmietaną 30%, jajkami i parmezanem, zeżarłam pół na kolację, drugie pół następnego dnia, na śniadanie, a potem się dziwiłam, że mi ponad kilo znowu wjechało na wadze.🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:40 to akurat proste do udowodnienia: zdjecia ktore wstawiasz nie są prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:41 Eee to już było. Znają mnie na żywo, nie da się nakłamać.🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:28 magdallenac napisała: > Nie wierzę, że taka technika istnieje. Widziałam na YouTube, ale uważam, że to > jakiś fotomontaż. W UK nitkuja wyłącznie hinduski. I do tego masaż twarzy robią. Bardzo lubię chodzić do nich na brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:27 Boze a ja myslalam ze jakis podcast czy cos wklejone Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:30 Sa dobre jak sie sprzata i nie można gapic w Tv Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:31 Do tego właśnie używam audiobooków (i do gotowania) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:38 Siostro! Ta forma to jest jakiś fast mental dla późnego pokolenia Z. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:41 Moje dzieci słuchają jakichś okropności, ludzi z fatalną dykcją i sepleniących, dygresji i długich YYYYY, ja nie mogę, ja muszę mieć lektora z certyfikatem i fabułę Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 10:58 Nie macie pojęcia, jak mnie uspokoiła wasza opinia na temat podcastów😎 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 11:10 Duzo zalezy od zrodla. BBC ma podkasty i tam glownie grzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:33 W BBC też seplenia. Ach, gdzie te czasy kiedy w radio i TV prezenterzy mieli idealna dykcję. Jaki procent speakerów z BBC mówi dziś idealnym RP? Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 19:57 Weź, dzięki podcastom jeszcze nie umarłam z nudów spacerując z wózeczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 00:42 Odkryłam kilka lat temu i już nigdy więcej innej metody! Odpowiedz Link Zgłoś
ayanna Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 01:44 Nitkuję "od zawsze" , u fryzjera Araba. Wszyscy się zachwycają moimi brwiami Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:21 Moimi tylko ja, choć może jeszcze ktoś się zachwyci, czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:14 Przedprzedostatnia ☺, ja bym mogła iść najwyzej na nitkowanie okolic bikini, naturalne brwi mam jasne i dość słabe ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:45 Nie mówię, że nie, ale wyglądam jak bez brwi gdy nie są pomalowane ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:53 primula.alpicola napisała: > Przedostatnia Nie schlebiajcie sobie tak dziewczyny. Powiecie mi w końcu co to, czy muszę guglować? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:58 dobra, obejrzałam ojp 😨 co jest złego w starej, dobrej pęsecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:03 NIe chce mi się trzeci raz pisać, dlaczego pęseta u mnie nie, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:34 Napisałaś dwa razy, to co Ci szkodzi trzeci? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:04 Gugluj, jak i ja guglowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 13:10 pierwsze słyszę, widzę... team penseta Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 13:25 Od lat tylko na nitkowanie chodzę 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 14:22 Byłam raz i pędem Wróciłam na woski do mojej kosmetyczki. Więcej nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 22:13 Niemoj smak, jak mówiła Preis w Zupie nic. Brzydzi, boli i meczy- tak w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:15 Nie Twój smak rozumiem, ale boleć to nie powinno absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:57 Łzy mi leciały ciurkiem. W uk są takie punkty co chwile i klientki ustawiają się w kolejce, wiec popyt jest. Cóż, ja wosk. Ale wiesz- jest jeszcze taka historia, że jauwielbiam depilację woskiem jak głupia, tak generalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:03 Jakaś rzeźnia ( Ty, dlaczego UWIELBIASZ wosk, weź się spowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:33 Powiem tak- nie mam czerwonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
quendi Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 19:34 Też kiedyś byłam oświecona. Polecam do tej metody Panie z dalekiego wschodu. Polecam też "wąsik", jeśli ktoś ma taki problem. Ja po każdym innej metodzie dostawałam opryszczki, a to nitkowanie to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:47 Ten drugi problem zalatwiłam laserem, dwa strzały i już siódmy rok spokój Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 19:48 Pamiętam jak z 10 lat temu było o tym głośno, uznałam że pieniędzy za to nie zapłacę ale się nauczę z youtuba. Spoko, ale przewagi nad pęsetą nie widzę (nie szczypię się nią, może dlatego). Tzn efekt ten sam ale pęsetą mi wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:48 No właśnie, upraszam zauważyć, że niektórzy tu mają dwie lewe Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 20:01 Wstrząsacie mną, nie po raz pierwszy stwierdzam, że moje umiejętności manualne są ponadprzeciętnie niskie! JAK TO - SAME UMIECIE? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 07.12.22, 20:23 Ja też jestem w szoku…Prędzej bym się nauczyła matematyki na poziomie akademickim. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:18 Moje manualne umiejętności są ujemne. Zdarłabym sobie całe brwi i pewnie rzęsy przy okazji, całkiem przypadkiem🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 11:51 Szok. Nie umiem sama zrobić hybrydy, ani nitkowac czy porządnie farbowac włosów. Oddaje się w ręce profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:04 Serio, wolałaś dwa razy zapytać, niż wyszukać? Masz limitowanego gugla? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 12:29 Tak. Boli mnie głowa i jestem atenszyn hor! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 13:01 A poza tym to ten wątek i tak sprowadza się do: "Spróbowałam, och ach!" "A ja nie próbowałam!" "A ja już sto lat temu próbowałam!" "A ja od tysiąca lat sama sobie robię!" "Łaaaał, doprawdy?", więc moje głupie posty się w niego wpisują. :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 13:49 Idźże lepiej załóż jakiś wątek co u nas słychać, co jemy i co ćwiczymy. Dawno nie było, a nudy na forum… Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:00 Oh yeah. Z jakąś zanętą typu "plank jest dobry na wszystko" Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:10 Moim zdaniem plank już wyczerpał swoje możliwości jatkowe, tak samo jak wegeta i robienie domowej pizzy. Ale może na coś wpadniecie nowego, dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:04 piataziuta napisała: > Moim zdaniem plank już wyczerpał swoje możliwości jatkowe, tak samo jak wegeta > i robienie domowej pizzy. > Ale może na coś wpadniecie nowego, dziewczyny? Zmiłujcie się i zaczekajcie z tym do wieczora, ja mam dziś zumbę, a potem będę potrzebowala jakichś 40 minut, żeby dopełznąć te 300 metrów do domu, potem godzinka na ablucje i powstrzymywanie pawia. Potem już mogę brać udział! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:16 najs traj 😅 prawie się złapałam Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:27 Na co znów się złapałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 21:21 Dobra, wróciłam. Jeszcze tylko paw i jestem Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 22:09 Jeszcze pół godziny i paw przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:19 piataziuta napisała: > Moim zdaniem plank już wyczerpał swoje możliwości jatkowe, tak samo jak wegeta > i robienie domowej pizzy. > Ale może na coś wpadniecie nowego, dziewczyny? Ja to zupełnie nie posiadam potencjału jatkowego, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:33 Ja dzisiaj też nie. Nawet Mieciu mówi, że jak jestem chora, to jestem jakaś grzeczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:43 Czyli Miecio nie siedzi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:22 W planku już mi dobrze i wygodnie. Okazało się, że robię bardzo poprawnie. Za to moje burpees wzbudzają nieustanne wybuchy śmiechu. Kto w ogóle wymyślił to idiotyczne ćwiczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:23 magdallenac napisała: > W planku już mi dobrze i wygodnie. Okazało się, że robię bardzo poprawnie. Za t > o moje burpees wzbudzają nieustanne wybuchy śmiechu. Kto w ogóle wymyślił to id > iotyczne ćwiczenie?? chciałabym to zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:21 magdallenac napisała: > W planku już mi dobrze i wygodnie. Okazało się, że robię bardzo poprawnie. Za t > o moje burpees wzbudzają nieustanne wybuchy śmiechu. Kto w ogóle wymyślił to id > iotyczne ćwiczenie?? Amerykański fizjolog, Royal H. Burpee. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:35 Nikt tu o nim nie słyszał. Pewnie się podszywa pod amerykańskiego naukowca.🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 17:13 magdallenac napisała: > Nikt tu o nim nie słyszał. Pewnie się podszywa pod amerykańskiego naukowca.🤷🏻 > ♀️ Wikipedii nie macie?! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 17:38 Mamy. W naszej piszą, że to szarlatan i żeby tych ćwiczeń nie robić, bo się można na amen zajechać. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 20:27 magdallenac napisała: > Mamy. W naszej piszą, że to szarlatan i żeby tych ćwiczeń nie robić, bo się moż > na na amen zajechać. 😂 😂 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 20:41 magdallenac napisała: > Mamy. W naszej piszą, że to szarlatan i żeby tych ćwiczeń nie robić, bo się moż > na na amen zajechać. 🤦♀️ Rób burpees. Podziękujesz mi później. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:08 Nie mam siły na takie rzeczy. Nie mam siły nawet zdecydować czy iść biegać do lasu, czy na dwie godziny treningu na sali. Boli mnie głowa i jestem trochę przeziębiona (końcowa faza, raczej już niezbyt zarażalna). Zaczęłam nawet myśleć ciepło o waszych bieżniach domowych i rowerach stacjonarnych - wierz mi, to dziwne. Głowa najchętniej zostałaby w łóżku, ale ciało się domaga sportu. Na obiad była cielęcina w sosie winno-śmietanowym z modrą kapustą i puree. A u Ciebie? Też dawno nie zakładałaś wątków, a jeszcze dawniej nie wrzucałaś zdjęć w jakichś kolorowych ciuchach! Raz-dwa-trzy-te-raz-Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:19 Leż i odpoczywaj głowa ma rację, Twoje ciało jest trochę popyerdolone jeśli chodzi o sport. Zaraz wskakuję na bieżnię, a później godzinny trening siłowy z trenerką. Tak! Po tych wszystkich latach ćwiczenia w samotności, w końcu do tego dojrzałam. Obiadu dziś nie będzie, bo jest siatkówka, ale Twój bym zjadła, tylko bym cielęcinę oddała kotu. Zdjęcia są- ciągle, dużo, kolorowo, chociaż ostatnio trochę bardziej biało- załóżże w końcu tego Instagrama!! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 14:33 Głowa może ma odrobinę racji, ale ciało ma więcej. Od dwóch tygodni nie zrobiłam żadnego porządnego treningu, oprócz pływania w sobotę i interwałów w poniedziałki, więc cały czas mam "odpoczywanie". 🙄 Gratuluję dojrzenia do ćwiczeń z trenerką - takie zmiany zawsze są na maksa rozwijające. >ale Twój bym zjadła, tylko bym cielęcinę oddała kotu >Zdjęcia są- ciągle, dużo, kolorowo, chociaż ostatnio trochę bardziej biało- załóżże >w końcu tego Instagrama!! Założę. Z nikiem "podglądaczka", bez żadnych zdjęć. Jak zobaczysz coś takiego, to wiedz, że to ja i przyjmij mnie do znajomych. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 17:37 piataziuta napisała: > Głowa może ma odrobinę racji, ale ciało ma więcej. > Od dwóch tygodni nie zrobiłam żadnego porządnego Ćwiczę za Ciebie💪 > Gratuluję dojrzenia do ćwiczeń z trenerką - takie zmiany zawsze są na maksa roz > wijające. Żałuję, że tak długo czekałam, ta kobieta wymiata. > Założę. Z nikiem "podglądaczka", bez żadnych zdjęć. Jak zobaczysz coś takiego, > to wiedz, że to ja i przyjmij mnie do znajomych. ;P Dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 20:33 >Ćwiczę za Ciebie💪 Niepotrzebnie. Poszłam na dwie godziny i spaliłam 800 kcal (mam trochę wyższe tętno niż zawsze, przez to niedoleczenie, stąd podwyższone spalanie). I tylko trochę chce mi się rzygać (interwał mocny był). >Żałuję, że tak długo czekałam, ta >kobieta wymiata. Nic nigdy nie żałuj. Plusem będzie ogromny progress, a progress to i ciało lepsze. Z podglądaczką trochę żartowałam. Może kiedyś założę insta, ostatnio pomyślałam, że to trochę współczesny album zdjęciowy i że może warto, bo dotychczasowe zdjęcia przepadają mi zazwyczaj wraz ze zmianą sprzętu (komórki/laptopa). Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 20:43 piataziuta napisała: > > Niepotrzebnie. Poszłam na dwie godziny i spaliłam 800 kcal (mam trochę wyższe t > ętno niż zawsze, przez to niedoleczenie, stąd podwyższone spalanie). > I tylko trochę chce mi się rzygać (interwał mocny był). > Brawo🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 20:51 primula.alpicola napisała: > Brawo🤦♀️🤦♀️🤦♀️ O co Ci chodzi - wyciskaczko stu kilo w hip thrustach? Prawie dwa tygodnie siedziałam na dupie i potrzebowałam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 22:30 Że chora trenujesz! Nie masz litości dla siebie. Biedny ziutowy organizm🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 22:31 Spoko, jebać życie, nie, po co mieć zdrowe serce. Oj, Ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 09:46 Oj już tak nie histeryzuj, Bolejnówna. 🙄 Statystycznie, najczęściej umiera się z powodu chorób układu krążenia - wynikających, między innymi, z BRAKU sportu, a nie z nadmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 10:32 Cóż, zmusiłas mnie: NIE ZESRAJ SIĘ, ZIUTA! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 10:40 Właśnie, że chętnie bym się zesrała. Coś mi się dzisiaj przyblokowało. Dość nietypowo, jak na mnie. 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 10:48 A jak tam statystyki śmierci na skutek obstrukcji? Bo może nie ma się czym przejmować? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 11:05 Na razie jestem spokojna - mam dopiero trzy godziny opóźnienia. Znam takich co tydzień nie srali i przeżyli. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 11:10 annaboleyn napisała: > NIE ZESRAJ SIĘ, ZIUTA! OTÓŻ TO. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 11:37 Właśnie, że się zesram! 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 11:44 piataziuta napisała: > Właśnie, że się zesram! 🙄 Na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 11:49 > Na zdrowie No i to rozumiem! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 09.12.22, 09:42 Mówiłam przecież, że nie jestem chora, tylko nie do końca doleczona. Nic mu się nie stanie, temu organizmu, od byle podskakiwania w pokojowej temperaturze, przyzwyczajony do gorszych rzeczy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:02 Dokładnie, Ziuta, ucz się od Magdy, jak robić zamieszanie, jak mnie zahaczyła, to jej od razy wysłałam zrzut ekranu z Booksy i fotę efektu, a te Twoje wiesz, nędzne prowo, to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:27 Nic nie zrozumiałam z tego co tu napisałaś. Po dziesięciu minutach zawieszenia z trudem zajarzyłam, że może trzeba przeczytać coś w tym wątku. Przeczytałam i znowu nic nie zrozumiałam poza "ziemniaki", "placki", i "przejadłam się". Zjadłam za to dwa cukierki. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:27 piataziuta napisała: > Nic nie zrozumiałam z tego co tu napisałaś. > A, to już nie umiem Ci pomóc, weź Saridon i nie rób scen! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 15:41 Ziuto po co ci głowa? Jem niom Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 17:14 A ja 4 łyżki kremu keto na kolację, i błogo mi po nim Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Słuchajcie, słuchajcie! 08.12.22, 17:21 Co to jest krem keto? Nutella? Odpowiedz Link Zgłoś