30minut 16.12.22, 07:31 zespołu rockowego z Pomorza? 33 latka nie żyje. Monika Dejk - Ćwikła, 13 grudnia około godz 13 wyszła na spacer z psem. Jej ciało odnaleziono w jeziorze. Prawdopodobnie nieszczęśliwy wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koraleznasturcji Re: A czytałyście o zaginionej wokalistce, 16.12.22, 07:56 Widziałam posty o zaginięciu, potem usłyszałam w radiu, że nie żyje. Z tego co zrozumiałam, najprawdopodobniej weszła na lód ratować swojego psa. Straszną tragedia. A poza tym strata dla polskiej sceny muzycznej, to była naprawdę bardzo utalentowana wokalistka na samym początku obiecującej kariery. Raz ją nawet widziałam na żywo, grali supporty przed Riverside. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: A czytałyście o zaginionej wokalistce, 16.12.22, 08:07 Dziwne okoliczności tych śmierci..😒 Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: A czytałyście o zaginionej wokalistce, 16.12.22, 08:28 koraleznasturcji napisała: > Widziałam posty o zaginięciu, potem usłyszałam w radiu, że nie żyje. Z tego co > zrozumiałam, najprawdopodobniej weszła na lód ratować swojego psa. > Jak usłyszałam, że wyszła z psem koło jeziora i zaginęła od razu to mi przyszło na myśl Odpowiedz Link Zgłoś