geranium 16.12.22, 09:01 szkoły. Co jest? "Nie udało uzyskać się parametrów połączenia z bazą danych" - to jest informacja, którą dostaję z platformy Vulcan. Czy problem jest po mojej stronie? Czy szkoły? Co robić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enigma81 Re: Nie mogę połączyć się z dziennikiem elektroni 16.12.22, 09:15 U mnie i apka (Wulkanowy) i logowanie z poziomu strony działają normalnie więc raczej coś u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Nie mogę połączyć się z dziennikiem elektroni 16.12.22, 09:24 U mnie działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Nie mogę połączyć się z dziennikiem elektroni 16.12.22, 10:08 vulcan od wielu dni ma awarię, jak zadzwonisz na infolinię to taki komunikat nadają. Mnie się raz udawało, raz nie, nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Nie mogę połączyć się z dziennikiem elektroni 16.12.22, 15:45 Na telefonie apka nue działa , cale szczescie mam jeszcze dostęp na laptopie. Porazka. Odpowiedz Link Zgłoś