black.imak
16.12.22, 16:40
Pani Kaczorowska po modzie na brzydotę i krytyce feminizmu znów zabłysnęła swoją inteligencją. Tłumaczy, że nie ochrzciła dzieci bo chrzest zamyka czakry:
W tym wszystkim, co jest związane z religią, wiarą, Kościołem, duchowością chcę dać dziewczynkom wolność wyboru.
To jest też od strony duchowej i energetycznej związanej z czakrami w naszym ciele potwierdzone, że sakramenty zamykają nasze czakry. Wierzę, że po co mamy coś zamykać, jak możemy coś otwierać - wyjaśniła swoje podejście Kaczorowska.
rozrywka.radiozet.pl/plotki/agnieszka-kaczorowska-nie-ochrzci-dzieci-sakramenty-zamykaja-nasze-czakry
Pani Kaczorowska na instagramie jest otwarta na dyskusję o czakrach ale najpierw prosi o poczytanie. No więc poczytałam:
"Czyste serce otwiera nasze Trzecie Oko, odżywia szyszynkę produkującą DMT, czyli substancję, dzięki której łączymy się z wyższym wymiarem. Wtedy czujemy się wolni i wszechwiedzący.
Ale przychodzi czas sakramentów. Chrzest nakłada pierwszą pieczęć na czakrę Trzeciego Oka, byśmy przestali widzieć z poziomu Duszy wyższy wymiar rzeczywistości. Sakrament tzw komunii świętej to nic innego jak zamknięcie serca. Niewinne dziecko zjada „ciało i krew” człowieka, którego ponoć zabił swoim postępowaniem. Komunia i trzykrotne bicie pięścią w serce ze słowami „moja wina” to zaryglowanie serca kościelną pieczęcią. Po co? By nie czuć, że to, co nam się wmawia, jest fałszywe i nastawione przeciwko nam. By nie czuć swoich potrzeb i pragnień i działać pod dyktando innych. By nie czuć połączenia z intuicją i własnym Duchem.
Sakrament bierzmowania już w samej nazwie ma niewolnictwo. Bierzmo. Na chwilę podczas sakramentu bierzmowania otwiera się nam czakrę korony, by połączyć z Duchem Świętym. Tylko dlaczego jest ona tak szybko zamykana i przysypywana popiołem?
Trzy czakry, dzięki którym czujemy, widzimy wyższy wymiar i mamy z nim połączenie to trzy kanały do Źródła. „Przypadkiem” wyłączane są przez kościół. (...)
"Chcesz z tym skończyć? Najważniejsza jest decyzja a metody przyjdą same. Jak między innymi Rytuał Uwolnienia. Prowadzi go Wiedźma Anja, pracująca z energiami anielskimi. "
Dodam, że pani Wiedźma ma doświadczenie i praktykę w magią i kontakt ze Źródłem, od którego dostała metodę aby nas uwolnić od kościoła . Koszt jedyne 99 zł za Rytuał Ściągania Pieczęci. Wiedźma ostrzega, że uczestnictwo w kursie bezpośrednio powoduje zmiany w życiu
Któraś chętna czy jednak apostazja wystarczy
akademiaducha.pl/co-to-jest-rytual-uwolnienia/