Dodaj do ulubionych

Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłysnęła

16.12.22, 16:40
Pani Kaczorowska po modzie na brzydotę i krytyce feminizmu znów zabłysnęła swoją inteligencją. Tłumaczy, że nie ochrzciła dzieci bo chrzest zamyka czakry:
W tym wszystkim, co jest związane z religią, wiarą, Kościołem, duchowością chcę dać dziewczynkom wolność wyboru. To jest też od strony duchowej i energetycznej związanej z czakrami w naszym ciele potwierdzone, że sakramenty zamykają nasze czakry. Wierzę, że po co mamy coś zamykać, jak możemy coś otwierać - wyjaśniła swoje podejście Kaczorowska.
rozrywka.radiozet.pl/plotki/agnieszka-kaczorowska-nie-ochrzci-dzieci-sakramenty-zamykaja-nasze-czakry
Pani Kaczorowska na instagramie jest otwarta na dyskusję o czakrach ale najpierw prosi o poczytanie. No więc poczytałam:

"Czyste serce otwiera nasze Trzecie Oko, odżywia szyszynkę produkującą DMT, czyli substancję, dzięki której łączymy się z wyższym wymiarem. Wtedy czujemy się wolni i wszechwiedzący.
Ale przychodzi czas sakramentów. Chrzest nakłada pierwszą pieczęć na czakrę Trzeciego Oka, byśmy przestali widzieć z poziomu Duszy wyższy wymiar rzeczywistości. Sakrament tzw komunii świętej to nic innego jak zamknięcie serca. Niewinne dziecko zjada „ciało i krew” człowieka, którego ponoć zabił swoim postępowaniem. Komunia i trzykrotne bicie pięścią w serce ze słowami „moja wina” to zaryglowanie serca kościelną pieczęcią. Po co? By nie czuć, że to, co nam się wmawia, jest fałszywe i nastawione przeciwko nam. By nie czuć swoich potrzeb i pragnień i działać pod dyktando innych. By nie czuć połączenia z intuicją i własnym Duchem.
Sakrament bierzmowania już w samej nazwie ma niewolnictwo. Bierzmo. Na chwilę podczas sakramentu bierzmowania otwiera się nam czakrę korony, by połączyć z Duchem Świętym. Tylko dlaczego jest ona tak szybko zamykana i przysypywana popiołem?

Trzy czakry, dzięki którym czujemy, widzimy wyższy wymiar i mamy z nim połączenie to trzy kanały do Źródła. „Przypadkiem” wyłączane są przez kościół. (...)

"Chcesz z tym skończyć? Najważniejsza jest decyzja a metody przyjdą same. Jak między innymi Rytuał Uwolnienia. Prowadzi go Wiedźma Anja, pracująca z energiami anielskimi. "

Dodam, że pani Wiedźma ma doświadczenie i praktykę w magią i kontakt ze Źródłem, od którego dostała metodę aby nas uwolnić od kościoła . Koszt jedyne 99 zł za Rytuał Ściągania Pieczęci. Wiedźma ostrzega, że uczestnictwo w kursie bezpośrednio powoduje zmiany w życiu
Któraś chętna czy jednak apostazja wystarczybig_grin

akademiaducha.pl/co-to-jest-rytual-uwolnienia/
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 16:44
      Nie rozumiem, gadające gołębie i wstające z grobu trupy są dla ciebie realne, jedzenie opłatka, który poświęcony staje się PRAWDZIWYM ciałem człowieka-boga, jest do przyjęcia, ale już czakry to głupota?
      • angazetka Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:26
        Mnie bardziej bawi łączenie dwóch systemów walutowych.
        • obrus_w_paski Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:33
          Widzę ze „dwa systemy walutowe” to będzie top określenie na forum przez następne 10 lat
          • angazetka Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:04
            ? To z "Misia", nie z ematki.
          • klaviatoorka1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 07:52
            przecież to jest w top cytatów od czasu premiery "Misia", jakieś 40 lat?
          • m_incubo Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 08:55
            To określenie prawdopodobnie jest starsze od ciebie 🤷🏻‍♀️
            • obrus_w_paski Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 10:52
              No jest starsze ode mnie wink ale na forum widzę je w co 3 wątku dopiero od niedawna
      • mid.week Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:11
        alpepe napisała:

> Nie rozumiem, gadające gołębie i wstające z grobu trupy są dla ciebie realne, j
        > edzenie opłatka, który poświęcony staje się PRAWDZIWYM ciałem człowieka-boga, j
        > est do przyjęcia, ale już czakry to głupota?
        >

Głupotą jest zamienianie gadającego gołębia na zamykającą się czakrę i produkowanie przy okazji górnolotnie brzmiących wywodów z doopy
        • m_incubo Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 08:57
          Głupotą jak głupotą, raczej konsekwencją.
          Jeśli ktoś wierzy w gadające gołebie i synów będących własnymi ojcami, to zupełnie naturalne jest, że musi wdepnąć w to bagno głębiej.
      • 7katipo Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 21:56
        Wart pałac paca, a pac pałaca 🤣🤣🤣
        • pani_tau Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 13:05
          Wart Pac pałaca a i pałac Paca.
    • triismegistos Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:08
      Cóż, ludzie zbijający kapuchę na gusłach najwyraźniej nie lubią konkurencji 🙄
    • triss_merigold6 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:11
      #idiotka
    • spod_wyszkowa Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:13
      Ja widzę tu plus.
      Dzieciok będzie niezapisany do sekty katolików.
    • szmytka1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:15
      Może ona planuje do biznesu Tamary dołączyć?
    • bistian Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:16
      W sumie słuszne, na magię trzeba działać inną magią
    • borsuczyca.klusek Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:18
      99 złociszy to nie wydaje się być bardzo wygórowana cena jak za takie skomlikowane rytuały 🧐
      • primula.alpicola Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:20
        Ile kosztowało znikanie z pochwy eksów?
        • borsuczyca.klusek Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:17
          Tam na pewno była grana kwota w jurkach. 120 - 150E coś takiego.
          • primula.alpicola Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:36
            Złoty biznes. Chyba zrobię uprawnieniawink
    • primula.alpicola Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:20
      JAK i przez kogo to zostało potwierdzone??
      • mid.week Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:12
        primula.alpicola napisała:

> JAK i przez kogo to zostało potwierdzone??

Pewnie przez Edytę Górniak. Bo tak.
        • primula.alpicola Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:37
          A, to jest coś! Edyta Górniak jest na ziemi od 4 tys. lat, to nie przelewki. Swoje wie!
    • szmytka1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:31
      Może planuje dołączyć do biznesu Tamary?
    • woman_in_love Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:39
      z dwojga złego, to lepiej otwierać czakry i nie brać chrztu

niż odnaleźć jezusa
      • lodomeria Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 22:52
        Jeszcze odnajdzie...
        • woman_in_love Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:35
          to też możliwe: wszystkie znane mi świry zawsze odnajdują jezusa i po tym ich można poznać
      • jowita771 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 07:12
        woman_in_love napisała:

> z dwojga złego, to lepiej otwierać czakry i nie brać chrztu
        >
        > niż odnaleźć jezusa

Jezus zaginął? Coś mnie ominęło.
        • woman_in_love Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:35
          ja często słyszę, że ktoś "odnalazł jezusa" - i dziwnym trafem to są zawsze ostre przypały
          • beataj1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 10:49
            A zauważyliście że jezusa odnajdują ci którzy mają już zupełnie przesrane w życiu.

To znaczy że jak masz już zupełne goowno w życiu to w sumie nie może byc gorzej i można próbować z tym całym jezusem.

Dobrze ze mało mam znajomych którzy mają w życiu aż takiego niefarta że aż musieli pójść w jezusa
            • woman_in_love Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:42
              jak masz już zupełne goowno w życiu

to się na skutek tego robi sieczka w mózgu i wtedy można coś odnaleźć - obawiam się, że to zależy od klimatu - jezusa, allaha czy innego baala
    • livia.kalina Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:59
      A czym się różni wiara, że "Przez chrzest zostajemy wyzwoleni od grzechu i odrodzeni jako synowie Boży, stajemy się członkami Chrystusa oraz zostajemy wszczepieni w Kościół i stajemy się uczestnikami jego posłania: „Chrzest jest sakramentem odrodzenia przez wodę i w słowie” (Katechizm Kościoła Katolickiego 1213)." od wiary, ze chrzest zamyka czakry?
      • 7katipo Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 21:58
        Niczym.
        • jowita771 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 07:14
          Jak niczym? Cena się różni i to znacząco. Za chrzest wołają dużo więcej, a to dopiero przygrywka.
          • aamarzena Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:14
            Bo KK ma silną markę w okolicy, więc czakry muszą kusić promocjami 🤑
    • tilijka123 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 17:59
      Już to kiedyś gdzieś słyszałam: chrzest, komunia, bierzmowanie kolejno zamykają kolejne czakry. I ma to na celu zniewolenie człowieka.
      • shmu Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 22:48
        No nie da się ukryć, że jest to w wielu przypadkach mocne zniewolenie.
      • m_incubo Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 08:59
        Nie wiem jak to wpływa na czakry i poziom ich rozwarcia, ale jak najbardziej wiąże się ze zniewoleniem człowieka.
    • solarpowerprincess Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:04
      99zl to taniej niz za czary w kosciele katolickim. Dobry deal.
    • kropka_kom Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:13
      Jak ktoś nie wierzy w Boga to zsczyna wierzyć w byle co...
      • cosmetic.wipes Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:32
        kropka_kom napisała:

> Jak ktoś nie wierzy w Boga to zsczyna wierzyć w byle co...

Ty wierzysz w byle co.
      • asia.sthm Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:37
        kropka_kom napisała:

> Jak ktoś nie wierzy w Boga to zsczyna wierzyć w byle co...

To dokładnie o tobie. Nie wierzysz w Boga to wierzysz w kościół, księdzu i papieżowi. Takie właśnie byle co w miejsce wiary w Boga.
      • latarnia_umarlych Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:47
        W którego boga konkretnie? Bo wiesz, jest ich trochę.
        Czemu wiara w bożka Jahwe miałaby być "nie-byle-czymś"?
      • beataj1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:01
        Ale w którego boga? Tego od czerwonych kokardek na wózkach, świętych napletkow, magicznej wody z medżugorie, cudownych obrazów, cudownych plam z benzyny, magicznych ozdrowień i demonicznego hallo Kitty?

W sensie ze to nie jest byle co?
    • mama-ola Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:24
      Nie wiem, co to są czakry, ale podzielam niechęć do tego: "Niewinne dziecko zjada „ciało i krew” człowieka, którego ponoć zabił swoim postępowaniem. Komunia i trzykrotne bicie pięścią w serce ze słowami „moja wina” to zaryglowanie serca".
      • asia.sthm Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 18:42
        Otóż to zaryglowanie serce to genialna metafora. Kościół rygluje też siebie i chyba już zaryglował. 😆
      • jowita771 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 07:17
        Nigdy tak na to nie patrzyłam, ale faktycznie tak to wygląda. Tym bardziej cieszę się, że oszczędziłam tego moim dzieciom.
    • kira02 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:30
      Piękny wstęp do satanizmu pod plaszczykiem otwierania czy tam zamykania czakr.
      • snajper55 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 23:29
        kira02 napisał(a):

> Piękny wstęp do satanizmu pod plaszczykiem otwierania czy tam zamykania czakr.

Harry Potter czy horoskopy to też wstęp do satanizmu.

S.
        • borsuczyca.klusek Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 23:30
          I joga 🙄
          • kira02 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 07:08
            Łatwo przychodzi Wam wyśmiewanie, bo nie wierzycie w świat duchowy. I tak wszyscy przekonamy się po śmierci, nieprawdaż? 😉
            • trampki_w_kwiatki Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 08:47
              Nic tam nie ma po tej całej śmierci, więc sorry.
              • kira02 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 13:32
                A jeśli się okaże, że się mylilas?
                • beataj1 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 14:05
                  Cóż każdy ma takie niebo i piekło w jakie wierzy. Ona pewnie całkiem fajnie trafi.

Najgorzej mają dziewice. Bo one trafiają do nieba... Ale nieba arabskich zamachowców samobójców.

No bo skąd wziąć te wszystkie dziewice które im się należą....
            • cosmetic.wipes Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:19
              kira02 napisał(a):

> I tak wszys
              > cy przekonamy się po śmierci, nieprawdaż? 😉
              >

Nieprawdaż.
          • latarnia_umarlych Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:51
            borsuczyca.klusek napisała:

> I joga 🙄
            >

Czytałam, że aikido i szybkie zapamiętywanie to też otwarcie na szatana.
            • latarnia_umarlych Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:57
              Doczytałam, że muzyka relaksacyjna, reggae i techno to też szatan.
              Oni są pocieszni.
            • memphis90 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:58
              Moje dzieci z 5 oglądały Kuce Pony, wiec dla nas nie ma juz ratunku. Opętał nas demon PinkiePie, a potem to już poszło lawinowo: Harry Potter, Spirited Away i elgiebety…
        • alicia033 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 10:33
          I Hello Kitty
    • abidja Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 19:32
      Jako wiedzma potwierdzam.
      • borsuczyca.klusek Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 22:07
        Też bierzesz 99 zł czy może przewidujesz zniżkę dla ematek?
        • abidja Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 16.12.22, 23:57
          borsuczyca.klusek napisała:

> Też bierzesz 99 zł czy może przewidujesz zniżkę dla ematek?
          >

Dla wiedzmy siostry darmo.
          • borsuczyca.klusek Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 01:33
            Biorę 😀
          • cojapaczem Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 16:01
            też biere
    • ginger.ale Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 01:06
      Peron tej pani odjechał, pomijając, że zamienił stryjek...
    • princesswhitewolf Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 01:09
      Ee to ja ide na inny watek.
    • trampki_w_kwiatki Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 08:48
      Czakry czy noepokalane poczęcie, jeden pies, ta sama kategoria bajek dla ubogich.
    • memphis90 Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 09:53
      Hmm, internet mówi, ze bierzmo to belka trzymajaca strop. Cała reszta pier…nia w zasadzie sie zgadza, sama prawda, naukowo potwierdzone. Chyba ochrzczę koty, żeby im Trzecie Oko zamknęli, bo teraz to w kółko srają albo podstawiają mi Trzecie Oko pod twarz jak sie budzę…
      • arthwen Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 20:28
        Ale wiesz, że jak im zamkniesz, to zatrzymanie kału działa bardzo niefajnie na długość życia kota?
    • pkt4a Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:14
      Facet też chciał chodzić po wodzie
      Ale co chwilę był po szyję w wodzie. Naraz jakiś dziadek z siwą długą brodą wychyla się zza chmur i tak do niego :
      - Mówiłem że trzeba po palach , po palach , durniu jeden !

pl-pl.facebook.com/rafal.betlej.betlejewski/
    • 71tosia Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:24
      Najwyrazniej pani ma problemy psychiczne, jej szyszynka produkuje za dużo DMT. smile
    • cegehana Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 11:28
      Zadziwiające że dyskusja toczy się w czasie kiedy wszędzie wokół mamy religijne symbole.
      • trampki_w_kwiatki Re: Chrzest zamyka czakry-Kaczorowska znów zabłys 17.12.22, 18:18
        Które? Czekoladowe Mikołaje czy plastikowe bombki?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka