Dodaj do ulubionych

Forum "Wnetrza mieszkan"

21.12.22, 09:15
Wiem, ze forum umarlo. Wie ktos, gdzie uczestnicy sie podziali? Przeszli no normalnego zycia, czy sa gdzies na Facebooku? smile Zna ktoras jakies inne miejsce w internecie, gdzie moznaby sie poradzic, podyskutowac, zainspirowac sie? Jesli tak, prosze o namiar!
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 21.12.22, 10:16

Na Fb jest tego dużo ...Zapisz się do chociaż jednej grupy, to potem algorytmy same będą ci wyświetlały kolejne grupy.
      np. bardzo prężnie działa grupa Ikea pomysły inspiracje.
      • balbina1710 Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 21:37
        pepsi.only napisała:

>
        >
        > Na Fb jest tego dużo ...Zapisz się do chociaż jednej grupy, to potem algorytmy
        > same będą ci wyświetlały kolejne grupy.
        > np. bardzo prężnie działa grupa Ikea pomysły inspiracje.
        >

Dziekuje! Zapisalam sie do tej ikeowskiej grupy i rzeczywiscie sypnelo mi zaraz grupami dot. urzadzania wnetrz.
        Dokladnie tego szukalam. A sama jakos nie potrafilam znalezc - jedyne co wynajdowalam to grupy, na ktorych oglaszali swoje oferty architekci. W sumie wszyscy na jedno kopyto. Wielkie dzieki, pepsi!
    • alpepe Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 21.12.22, 10:21
      Nie znam, trop z grupami na fb jest niezły, ale za to znam stronę do podpatrzenia i inspiracji. www.foorni.pl/ W sumie na razie u mnie skończyło się na patrzeniu.
    • areyoubetter Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 21.12.22, 23:39
      Pamiętam! Fajne było! Margie, Wilma, Titerlitury, Wassercośtam z Gdańska ... Ciekawe co u nich. To było chyba pierwsze tak aktywne forum. Potem towarzystwo przeszło na Wnętrzności dowodzone chyba przez Margie i powoli uschło. Szkoda.
      • iberka Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 21:43
        Sasha big_grin
    • majenkirr Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 21.12.22, 23:43
      Ja jestem tutaj! 🤣
      • taje Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 21.12.22, 23:47
        Ja też!
    • thank_you Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 00:17
      niennte i taje są u nas
    • kk345 Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 01:13
      Niektóre są tutaj smile
      • balbina1710 Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 21:40
        kk345 napisała:

> Niektóre są tutaj smile

No, cztery sie zglosily smile Troche malo, ale na szczescie same mile, zadna z tych, ktore kazaly na Wnetrzach zawsze zaczac zmiane od wrzucenia granatu w aktualne wnetrze wink . Dobra, jak sie ogarne, to tutaj tez podpytam smile
    • alicjamagdalena Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 21:41
      Kilkanaście lat temu to było forum....dziewczyny za free robiły takie projekty, porady że glowa mała....dziś kilkanaście tys.
      Pewnie założyły firmy i biorą kasę za to co robiły za tzw " dziękuję"
    • geez_louise Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 22.12.22, 22:06
      Uczestniczki są tutaj. Najbardziej zaciekle jatki były akurat na temat wnętrz dwóch ematek.
    • tralalumpek Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 23.01.23, 12:00
      twz myslalam ze forum padlo a tu jakis oddech jeszcze wink
    • mae224 Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 23.01.23, 14:28
      na insta?
    • frozenwildberry Re: Forum "Wnetrza mieszkan" 23.01.23, 15:26
      Na fb są grupy. Tylko no mają typowe wady takich grup czyli zażarte kłótnie lub cenzurę lub oba na raz. To już nie ten klimat co forum

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka