krwawy.lolo 21.12.22, 20:49 coby na takiego Adonisa z torebką się rzucić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 20:50 Wesoły konduktor? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 20:50 Czy to mityczny CHAD Braci Samców? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 20:52 Nie wiem. Wygląda, jakby sprzedawał bilety w windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 09:30 A nie jest zbyt ulany na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:33 No niestety nie wiadomo, w końcu szczęki nie widać wyraźnie, a to przecież decydujące Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 20:52 Niech się cieszy, że ja tylko okradł, a nie zgwałcił i zabił. Kto się umawia z obcym facetem u siebie w domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 20:57 Nie wiem co ludźmi kieruje by robić sobie selfi w tak obskurnej windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:14 Wina, jak winda. Podróżowałem gorszymi. Aczkolwiek bywały ciekawe. Np. z Sośnicką na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:16 Może to lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:09 Tak się zabezpiecza windę na czas gdy trwa budowa, wykańczanie mieszkań i wprowadzki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:12 chicarica napisała: > Tak się zabezpiecza windę na czas gdy trwa budowa, wykańczanie mieszkań i wprowadzki. Zatrudniając konduktora w ortalionowej kurtce, z cygańską torbą na brzuchu?! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:20 2 godziny po zjedzeniu omleta z 4 jajek? Odpowiedz Link Zgłoś
3fanta Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:23 Nawet jakbym była sam to jakby jakiś typ zażądał ode mnie jakiejś kasy to by poleciał dalej niż widzi.Także na takie oszustwa nie dałabym się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 18:12 On ją okradł, nie zażądał pieniędzy. Inna sprawa, że trzeba mieć mocno nierówno pod sufitem, żeby przy pierwszej randce z jakimś randomem z netu wpuszczać go do mieszkania i jeszcze mocniej nierówno, żeby z tego mieszkania wyjść i go tam zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:29 A dalej w temacie. Co taka piękna dziewczyna, no, kompletnie nieblacharska, i raczej niegłupia, mimo delikatnej skłonności do ekshibicjonizmu, znajduje w autorze filmików? (Jest tych filmików oczywiściwe więcej.) Na sam koniec dostaliśmy najlepsze! To są KARAIBY! Pięknie i egzotycznie! GRENADA I ST.Vincent [;4K]; Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:55 krwawy.lolo napisał: > Co taka piękna dziewczyna, no, kompletnie nieblacharska, i > raczej niegłupia, mimo delikatnej skłonności do ekshibicjonizmu, znajduje w > autorze filmików? Może to, że on z nią na tych Karaibach jest, a może ją tam nawet zabrał, a nie siedzi wieczorem na ematce i wkleja filmiki o tychże Karaibach Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:06 No, ja też byłem i będę, i zabukowałem cztery tygodnie na Grenadzie w lutym. Stąd moja wklejka. Po prostu zbieram informacje. I trafiłem na jego filmiki. Jak większość populacji, myślę stereotypami, dlatego nie pasuje mi ta dziewczyna do wytatuowanego mięśniaka. Oczywiście mogę się mylić, niemniej gadanie gościa mnie nie przekonuje. W przeciwieństwie do nielicznych komentarzy jego narzeczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:04 Oceniasz ludzi wg stereotypów, to się nie sprawdza w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 11:08 Widocznie gustuje w wytatuowanych mięśniakach. Nie rozumiem co jest nie tak z gościem z filmu (zreszta z gościem ze startowego tez nie) Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:58 Ja też nie, nie lubię tatuaży, ale może ona lubi. Dziś wielu ludzi trenuje na siłowni i nie ma to żadnego związku z brakiem inteligencji, powiedziałabym nawet, że dobrze dbać o formę. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:19 kasę na wycieczki na Karaiby Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:22 woman_in_love napisała: > kasę na wycieczki na Karaiby Bynajmniej. Obejrzyj kilka filmików, niekoniecznie w całości, zatrzymaj się na niej. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 00:03 Zabrał ją też na Antarktydę... Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:28 A tu to prosta sprawa: gość może nie jest wyględny, ale jest typową alfą, jak to młode mówią. Bije się, wygrywa, zarabia $$$ i wydaje je na panią i wspólne wycieczki. Pociąg do pana rozumiem znacznie lepiej niż do bogatych starców. Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:36 Ale szczękę ma trójkątną, to nie może być alfą chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:40 Chyba "chadem" nie może być z trójkątną Z ciekawości zajrzałam w kilka filmików i to nie jest głupi gość. Ładnie i składnie się wypowiada, a do tego ma swoje pasje i konsekwentnie je realizuje. Może się podobać, również takiej miłej, naturalnej dziewczynie, bo i czemu nie. Krawy ma jakiś ból zadka o niego, ciekawe czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:55 Co to jest "chad"? Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:01 Określenie na dobrego, atrakcyjnego chłopa używane przez inceli. Ja się spotkałam z tym na wykopie. Tu geneza: www.yourtango.com/2018312914/what-does-chad-mean-incel-slang-definitions-history-terms-on-forums-reddit-4chan Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:10 Eeee, z tego wszystkiego potrafię jedynie "ch" do Chicago dopasować. A "ad"? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:01 www.wirtualnemedia.pl/artykul/kim-sa-incele Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:14 Kobiety wychodzą za mąż za seryjnych morderców zamieszkujących cele śmierci. Niemniej są wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:23 Mężczyźni tez żenią się z seryjnymi morderczyniami siedzącymi w więzieniu, choć oczywiście znacznie rzadziej, bo i morderczyń jest dużo mnie niż morderców. Pociąg do zła, ale zła bezpiecznego, bo za kratami, to bardzo ciekawa sprawa, wielu psychologów się na tym doktoryzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaodboryny Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:15 Akurat, od dawna znam ten kanał na YT, bardzo sympatyczna para (wcześniej sam Piotrek nagrywał). Mają poukładane w głowie, wiekowo pasują do siebie, widać, że poza tym, że są parą po prostu się lubią. Chłopak ma swoje pasje i jest w tym dobry, zna języki nie wiem czego się tu czepiać, wyglądu?? Śmieszne, tym bardziej że akurat on dba o siebie i pod kątem sportowym i estetycznym - chciałabym mieć tak piękne zęby np , nos też sobie zrobi jak skończy karierę, dziewczyna bardzo ładna - ogólnie wszystko na +++. Poza tym są normalni i pomimo dalekich wyjazdów skromni. Dla mnie bardzo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:24 Tez zwróciłam uwagę na zęby, że w tej pokiereszowanej biednej twarzy takie perełki. Chyba to jest bonding albo po prostu licówki, ale te byłyby niebezpieczne przy boksie/walkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaodboryny Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:34 Nie wiem czy Piotrek tak ma, ale mąż mnie uświadomił, że zawodnicy sztuk walki często maja usuniętą chrząstkę w nosie, bo ciągle mieliby go złamanego, po zakończeniu kariery "naprawiają" go sobie. Dla mnie on wygląda fajnie nawet mimo to, co prawda nie przepadam za taką ilością tatuaży, ale u Piotrka podoba mi się ich treść - są patriotyczne. Dobrze mu z oczu patrzy - jedna z sympatyczniejszych par na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:53 Brrr ohyda z tą chrząstką. Choć nie wiem, czy brak samej chrząstki całkowicie eliminuje problem, bo łamie się przecież przede wszystkim kość nosowa? Nie wiem, nie kręci mnie w ogóle to mordobicie, a teraz jeszcze czytam, że gość bierze udział w jakichś freak shows, typu walka w budce telefonicznej (?). No ale rozumiem, że za tym idzie ogromna kasa, którą on potem pożytkuje na pasję, czyli podróże. Nawiasem mówiąc, pieniądze na walkach są ogromne. Mam znajomego, którego szwagier jest muzykiem jazzowym. Nie jakaś pierwsza półka, ale w środowisku nazwisko znane, gość udziela się też po różnych koncertach charytatywnych, konkursach itd. Komuś w MMA przypasował do jakiegoś projektu, miałby walczyć z kimś równie niezwiązanym z boksem, jakimś innym artystą. Kosmos jak dla mnie, bo nie rozumiem, czemu ma służyć publiczna walka dwóch nieumiejących się bić panów. No ale najważniejsze - stawka. Miałby za to dostać ponad pół bańki. Się zdziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 14:39 Kasa kasą, ale Ala coś tam robi zdalnie, jak wynika z filmiku. Znaczy nie jest utrzymanką. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 14:57 No i przecież również jest youtuberką, razem z nim nagrywa, a te filmy się porządnie monetyzują + reklamy. To ich wspólny zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 15:44 Też? No to już mi się prawie przestała podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 14:42 Czekam na walkę księży... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:31 Nie wiem kto to, ale raczej nie ma opcji. Mam kolegę po fachu, który preferuje taki styl i niestety nie umiem go traktować serio. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:07 Tego z Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:28 Nie, tego z Łodzi nie znam osobiście. Bez żalu z mojej sttony. Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:42 Rzucić to nie wiem, ale wielkie brawa dla dziewczyny, że nie odpuściła i poszła na komisariat. Mam wielką radochę, że wizerunek kolesia został upubliczniony. A się palant, przekonany o bezkarności, zdziwi, że selfiaczek mu po sieci hula. Tylko trochę inaczej niż zakładał. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:49 nie ma takiego wygłodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 21:52 Nie ma takiej ilości alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:04 Dzięki Lolo 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:20 borsuczyca.klusek napisała: > Dzięki Lolo 😂 Całe łelkamy po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:08 Torebkę i kurteczkę to on chyba tej pani ukradł jak wychodził. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:14 To nie torebka tylko kołczan prawilności 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:09 A. Ja nie na bieżąco jestem, u nas na wsi to się nazywa becknarväska czyli torebka dilera narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 08:40 chicarica napisała: > A. Ja nie na bieżąco jestem, u nas na wsi to się nazywa becknarväska czyli tore > bka dilera narkotyków. > Za czasów bazaru na Stadionie Dziesięciolecia w Wawie to się nazywało pedałka. Teraz słyszę, że nerka. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:20 heca7 napisała: > > Za czasów bazaru na Stadionie Dziesięciolecia w Wawie to się nazywało pedałka. A nie pederastka? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:31 A pederastki to nie były takie małe torebeczki prostokątne z krótkim paskiem? Żadne tam przepasywacze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:34 Ja pamiętam pedałówki. Tak mówiono na saszetki. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 11:39 krwawy.lolo napisał: > Ja pamiętam pedałówki. Tak mówiono na saszetki. U nas jeszcze cwelówka czasem występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:10 Nie, pedałka, aka pederastka to była prostokątna saszetka z paskiem do noszenia na nadgarstku. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:29 Odkąd to weszło w modę, to nie używam torebki. Doskonale mi to miesci telefon, klucze, portfel i chusteczki.do nosa. Non stop z tym łażę, mąż też. Nawet 2 sztuki mam. U nas słyszałam tyło określenie nerka a młodociani mówią saszetka po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:39 Ha, w zyciu nie nosilam kluczy i portfela w zadnej torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:51 A w czym nosiłaś? Ja mam mało rzeczy z zapinanymi kieszeniami a z niezapinanyxh bałam.sie, ze wypadną, potrzebna była torba jakas na to. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:55 W kieszeniach, zawsze mam na sobie cos z zapinana. A w podrozy w takiej specjalnej torebce na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:56 Choc przednie kieszenie w dzinsach nawet nie musza byc zapinane, wystarczy, ze sa glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 10:59 Nie wejdzie mi portfel, pęk kluczy i tel do kieszeni dżinsów. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 13:52 Ale ja nie wkladam tego wszystkiego do jednej kieszeni 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 14:57 Do 2 też nie 😆 sam portfel się nie mieści, telefon też nie bardO, zresztą nie noszę tel w kieszeni, bo bym zniszczyła w 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 18:11 Portfele zawsze kupuje w sciscle okreslonych rozmiarach, takich wlasnie, zeby sie latwo miescily w kieszeniach (9x12 cm) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 22:58 Konduktor Światła Złototorby ... zgasną podłogi i po wietrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:21 Jesteście niesprawiedliwi. Gdyby nie te fajansiarskie ciuchy, wprawa w robieniu zdjęcia od niechcenia, na którym dziwnym trafem widać, co trzeba, złoty kajdan na szyi noszony nie ironicznie oraz fryzura na Sebka z osiedla - jednym słowem, gdyby gościa przebrać, przeczesać, ogołcić z tego tombaku, to wyglądałby pewnie całkiem-całkiem. Wyrazy podziwu dla pani, że pobiegła z tym na komendę, ale sama prosiła się o problemy. I nie chodzi o to, że zaprosiła obcego z Internetu do swojego mieszkania, ale o to, że poleciała na faceta z taką stylówą. Wstyd, no. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 09:40 Przeczesać, gołocić z tego tombaku... rżę! Najlepiej od razu wykonać wszystko w tej windzie Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 17:34 Fakt, u mnie ewentualne pożądanie związane jest z faktem, że facet umie mnie rozśmieszyć. Ale, na litość boską, nie w ten sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
pruszynkaaa Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:29 No nie. Są jakieś granice Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:30 Myślałam że to Popek 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:44 Tylko na seks to zaden problem. Fajna broda a seksic nie bede sie z torebka na jego klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 21.12.22, 23:46 abidja napisała: > Tylko na seks to zaden problem. Fajna broda a seksic nie bede sie z torebka na > jego klacie. Doczytalam. Wiecej o nim. W zyciu . Nawet szczotka z kibla bym go nie tknela. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 00:15 Gdzieś piszą o nim więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 11:09 Dajcie jakiegoś linka bo ja tez nie wiem o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 11:40 W starterze jest link Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:12 Już wolałabym wszystkie wibratory świata. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 12:16 Hehe! Znam jednego "w podobie". Nie mam pojęcia dlaczego, ale branie ma. Sam co prawda nie okradał, ale... żerował, sępił i miał spore grono wielbicielek, które oszukiwał na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 17:35 Każda potwora znajdzie swojego amatora. Są przecież liczne damskie odpowiedniki tego narcystycznego lalusia i one też się cieszą powodzeniem wśród specyficznego typu mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 17:48 Się odjeb@ł. Już wyobrażam siebie jego gadkę. Ale pewnie znajdzie się amatorka takich typów, tak samo jak są faceci, którzy wybiorą usta glonojady i inne antyupiększenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 17:48 *sobie jego gadkę Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 17:54 Nawiasem mówiąc, złapali go. Grozi mu do kilku lat, fanty musiał zwrócić. Cieszę się, że laska odważyła się to zgłosić i że policja upubliczniła ten wspaniały wizerunek Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: eMatka jak wygłodzona musiałaby być, 22.12.22, 18:19 Torebka jeszcze ujdzie, ale ten łancuch ... ehhj Odpowiedz Link Zgłoś