Dodaj do ulubionych

Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie

22.12.22, 22:15
Chcę kupić sobie sama na święta profesjonalny zestaw kosmetyków które uwielbiam.
Stosowałam już kilka w różnej konfiguracji i mam pytanie do mam znających się na pielęgnacji.
Włosy mam farbowane, lekkie pasemka rozjaśniane. Włosy nie są bardzo zniszczone ale wymagają nawilżania. Kolor jak na foto.
Chce kupić odżywke i maske i to w dużych butlach. I mam dylemat czy odżywka na codzien do farbowanych czy nawilżająca? Czy maska 2 x w tyg do farbowanych czy nawilżająca?
Ktora z tych rzeczy na być na codzien a która na te dwa razy w tyg?
Czy na codzien stawiać na ochrone kolory czy na nawilżenie?
Obserwuj wątek
    • elieka Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 22.12.22, 22:42
      Ja bym kupiła Joico Defy. Nawilża i odżywia, włosy farbowane też, nie wypłukuje koloru. Do mojego blondu idealna seria wink
      • 18lipcowa3 Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 23.12.22, 06:50
        Joico ma przesadzone ceny.
        • elieka Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 23.12.22, 14:31
          Dlatego poluję na promocjewink bo regularne ceny faktycznie bolą...
    • madame_edith Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 22.12.22, 23:07
      Moim włosom najlepiej robi płodozmian
    • klaramara33 Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 23.12.22, 08:33
      Na co dzień lepiej nie używaj nawilżającej bo mogą się puszyć od nadmiaru humekantów. Już lepiej tą odżywkę do farbowanych na co dzień o ile ma dobry skład. Wklej może skład to ocenię.
      • klaramara33 Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 23.12.22, 08:34
        Maskę natomiast nawilżającą .
    • georgia.guidestones Re: Co ważniejsze? Włosy. Kolor czy nawilżanie 23.12.22, 14:36
      Ja uzywam fifty-fifty, raz do farbowanych, raz nawilzajace. Jak z wyzszej polki to kevin murphy,jak z biedawkowej to garnier skin food + isana. Odzywka hydrate me rinse z tej pierwszej marki jest meeega wydajna w stos.do ceny i pieknie pachnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka