irenkakwitek 27.12.22, 23:42 Gdzie pojechać w Polsce na ferie zimowe? Nie jeździmy na nartach, więc może lepiej nie pchać się w góry? Nad morzem mniej ludzi, taniej? Jakie są wasze spostrzeżenia? Patrząc na ceny nie wiem czy się zdecydujemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkl13 Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 09:40 Zdecydowanie morze. Wystarczy zaopatrzyć się w odzież polarną i można spacerować godzinami, podziwiając fale rozbijające się malowniczo o falochrony. Każde dziecko marzy o takich feriach... Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 10:05 He he moje też tak "marzyło", aż raz nie spróbowało (czytaj: zostało zmuszone), do dziś wspomina i pyta kiedy pojedziemy znowu Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 10:49 Przeznacz ten czas i pieniądze na terapię rodzinną. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 11:08 U mnie wystarczylo, ze ja sama poszlam. A najlepszymi terapetami dla mlodszych dzieci sa rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
irenkakwitek Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 11:11 A wspólny wyjazd i spędzanie razem czasu raczej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Wybór na ferie zimowe 28.12.22, 11:17 Jesli jest zamiast terapii, to zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś