Dodaj do ulubionych

Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerze)?

28.12.22, 00:06
Byłam u fryzjera, robił mi farbę+refleksy. Chciałam na blond, wyszło nawet ładnie, ale troszkę baza jest za ciemna. Tak o 0,5-1 ton. Jak je troszkę rozjaśnić? Może kupić rozjaśniacz i psikać? Czy używałyście może szampony rozjaśniające?
Obserwuj wątek
    • lilia-anna Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 08:53
      Po 2-3 myciach ciut się "spierze" kolor smile
    • demono2004 Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 09:21
      Są szampony i odzywki, rozjasniajace włosy. Z doswiadczenia wiem, ze działają. Trzeba tylko uwazac, by nie stosowac ich zbyt czesto, poniewaz wysuszają włosy. Tak raz na 8-10 dni starczy.
    • mondaymorning1987 Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 09:40
      W drogerii dm jest linia do blondu szampon, odżywka oraz spray, serio działa, jak mi fryzjer zrobił beżowy blond i wyszedł bardzo ciemny to nakladalam olej jaśminowy i tą odżywkę, potem mycie, odżywka i spray i ladnie rozjaśniło, produkty tanie poniżej 10 zł każdy.
      • mondaymorning1987 Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 09:42
        Tak to wygląda
        • merynoskablekitna Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 11:00
          mondaymorning1987 napisała:

> Tak to wygląda

O dzięki. Zastanawiałam się jeszcze nad John Frieda.
    • milin94 Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 09:47
      Pójść do fryzjera, niech poprawi. Zapłaciłaś za usługę, nie jesteś zadowolona i tyle. To po co chodzić do fryzjera, jeśli trzeba samemu poprawiać. I jeszcze możesz sobie zniszczyć włosy.
      • merynoskablekitna Re: Jak rozjaśnić zbyt ciemne włosy ( po fryzjerz 28.12.22, 11:01
        milin94 napisała:

> Pójść do fryzjera, niech poprawi. Zapłaciłaś za usługę, nie jesteś zadowolona i
        > tyle. To po co chodzić do fryzjera, jeśli trzeba samemu poprawiać. I jeszcze m
        > ożesz sobie zniszczyć włosy.

Masz rację, fryzjer twierdzi, że jest dobrze i w tym kolorze jest mi ślicznie, ale oczywiście jest gotów poprawić. Szkopuł tylko w tym, że w pt wyjeżdża na Dominikanę na urlop i będzie dopiero po 15 stycznia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka