tanebo001 28.12.22, 08:01 oko.press/strefa-czystego-transportu-ordo-iuris co jest z nimi nie tak? Jakiś luddyzm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 08:33 Krakówek? Za covida także mieli smog, więc to chyba nie wina samochodów, tylko braku koncepcji na zmuszenie mieszkańców kamienic i domków na podłączenie się do sieci ciepłowniczej. No i zakaz jeżeli już to, to powinien uderzać nie w mieszkańców Krakówka, tylko w mieszkańców sąsiednich miejscowości + turystów + dziadersów z Limanowej którzy przyjechali do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 08:44 woman_in_love napisała: > Krakówek? Za covida także mieli smog, więc to chyba nie wina samochodów, tylko > braku koncepcji na zmuszenie mieszkańców kamienic i domków na podłączenie się d > o sieci ciepłowniczej. a ta jak zwykle kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 08:52 jak zwykle mam rację, GW nie kłamie: Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 [...] 28.12.22, 11:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 13:11 Jak zwykle, masz rację. Dla potwierdzenia tej racji uruchom silnik samochodu w garażu, zamknij drzwi żeby sąsiedzi twojego aromatu nie wąchali i posiedzą tam z godzinkę. Potem rodzina napisze, jak się czułaś. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 [...] 28.12.22, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 13:17 woman_in_love napisała: > jak zwykle mam rację, jak zwykle nie masz racji i bredzisz bez ładu i składu, nie ogarniając nawet swoich własnych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 15:25 musisz się skarbie uspokoić, weź swoje leki itd. wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 08:40 Nie wiem co tam Kraków wymyślił, ale niech ordo costam nie przyjeżdża samochodem z silnikiem Diesla do Londynu bo dozna szoku😅 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czyste powietrze to neomarksizm? 28.12.22, 09:23 Za to stary dobry rak płuc jest konserwatywny i chrześcijański...ech... Odpowiedz Link Zgłoś