Dodaj do ulubionych

Do znających się na kosmetykach fryzjerskich

28.12.22, 12:16
Potrzebuję porady w zakresie zakupu kosmetyków do pielęgnacji po keratynowym prostowaniu włosów,żeby zabieg utrzymał się jak najdłużej.
Fryzjerka pracuje na Evo i te polecała,ale dla córki za drogie.Czy emama może polecić kosmetyki ,powiedzmy tak do kwoty 50-u złotych za szampon czy odżywkę ,które utrzymają efekt prostowania? ( tani nie był).
Obserwuj wątek
    • argentea Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 12:39
      Musi być bez sls
    • b-b1 Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 18:22
      Sprawdź na Allegro Kativa Bmt Kera pro advancet - szampon 300ml ok 60zł. Ich produkty genialnie nadawały się do keratynowego prostowania( sama dawno temu robiłam córce) więc podejrzewam, że szampon po prostowaniu też powinien być niezły.
      • raczek47 Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 19:59
        Dzięki.
        Zobaczę
    • mid.week Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 20:02
      Biovaxy z Rossmana (z wyjatkiem oczyszczajacego)
      • raczek47 Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 21:02
        Dzięki😘
    • konsta-is-me Re: Do znających się na kosmetykach fryzjerskich 28.12.22, 23:58
      Teoretycznie, te z keratyna.
      Według mnie te bez sls i generalnie zamykające łuskę włosa , czyli np.onlybio.
      Ale ja mam specyficzne włosy, na mnie szampony czy odżywki z keratyna są tragiczne, mimo że prostowanie keratynowe robię dość regularnie ( sama).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka