ajaksiowa 29.12.22, 16:24 ...idę sobie ulicą i skacze na mnie piesek (na smyczy)brudząc mi jasne spodnie.Zależy mi żeby paniusia zapłaciła za pralnię ale pani się oddala,co zrobić?siłą babę zatrzymać i dzwonić..gdzie?SM,Policja?☹️☹️☹️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:28 A tam, dogonić babę i kopnąć w piszczel brudząc jej odzienie, co się będziesz bawić w straże, przecież zanim interwencja przybędzie, po pani zostanie tylko wspomnienie, po jej niewychowanym kundlu również. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:36 I też się oddalić?tylko że dalej będę stratna Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:43 Jak cię samochód ochlapie to dzwonisz na policję? Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:48 moto.pl/MotoPL/7,88389,27810155,czy-mozna-dostac-mandat-za-ochlapanie-pieszego-tak-i-to-duzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:48 kropkacom napisała: > Jak cię samochód ochlapie to dzwonisz na policję? To mam pretensję do siebie że za blisko krawężnika stałam Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 17:26 kropkacom napisała: > Jak cię samochód ochlapie to dzwonisz na policję? Po ulicy po deszczu chodzi z pokaźnym kamieniem w ręku. Wtedy nie chlapią. Może na psy tez podziała ( a konkretnie ich właścicieli)? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:38 Ale cały czas stoisz na tej ulicy teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 16:53 Nie pomogę. Jak jestem elegancko ubrana w jasne rzeczy to staram się nie poruszac pieszo działa😂 przeżyłam już ubrudzone rowerami i dziećmi w komunikacji miejskiej jak i ochlapanie przez samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 17:33 Cudze dzieci cię brudziły? Skakały na ciebie jak pies? Ochlapana byłam...ale dziećmi cudzymi? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 17:35 W tłoku w komunikacji gdy dziecko siedzi u dorosłego na kolanach można zostać pobrudzonym zabłoconym obuwiem gdy się stoi/siedzi obok. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 17:42 Nie "cudzymi dziećmi", a "przez cudze dzieci". Gdzie się szwendałaś, gdy na polskim były omawiane przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Taka sytuacja... 29.12.22, 17:50 mnie kiedyś POGRYZŁ obcy pies, którego właściciel, widząc to, oddalił się galopem. nigdzie nie zadzwoniłam, pojechałam na szycie... Odpowiedz Link Zgłoś