Dodaj do ulubionych

Dobry fotel biurowy do pracy?

29.12.22, 20:40
Czy macie może jakiś sprawdzony fotel do biurka? Jestem dość niska (165cm) i fotel być jak najwyższy po regulacji siedziska, bo przy standardowym biurku trzymam za wysoko łokcie. Do tego niezbędne są regulowane podłokietniki bo nawet jeśli siedzisko jest wysoko to często nie można wsunąć fotela pod biurko. No i przede wszystkim wygoda - pracuję przy komputerze przez wiele godzin dziennie więc musi być jak najlepszy dla kręgosłupa.
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Dobry fotel biurowy do pracy? 29.12.22, 20:52
      Przymierz się do gamerskich. Nie znalazłam nic lepszego, najwiecej miejsc regulacji, poduszeczki gdzie trzeba itd.
    • mysiulek08 Re: Dobry fotel biurowy do pracy? 29.12.22, 21:09
      okamura contessa, ergohuman (sa wersje w skorze i siatka, polecam skore), z gamerskich cougar (model royal)
      w takiej kolejnosci
      odjazdowy okamura leopard powinien miec pierwsze miejsce na podium ale nie wiem czy jest jeszcze dostepny
    • koperek85 Re: Dobry fotel biurowy do pracy? 31.12.22, 10:23
      Ja polecam Ergonomiczne entelo. Ja mam 162cm to pasuje rozmiar 5 albo 6. Ja mam 5tke i jest mi wygodnie. Tylko trzeba patrzeć bo są też wersje bez regulowanych podłokietników.
    • iberka Re: Dobry fotel biurowy do pracy? 31.12.22, 11:07
      Fotele gamingowe chociaż niezbyt urodziwe, to mają wszystko co potrzebne do ergonomicznej pozycji przy biurku
    • bywalec2023 Re: Dobry fotel biurowy do pracy? 31.12.22, 15:15
      Sam szukam. Asortyment Ikei mi nie podszedł: tandetny, momentami twardy plastik w plecy wali, mało regulacji, a jeden najbardziej promowany fotel dla ludzi zdecydowanie wysokich

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka