Dodaj do ulubionych

Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić?

30.12.22, 07:15
Chodzi mi o taki do torebki, ale nie mały a taki 3/4 formatu A5, kalendarz z miejscem na zspiski ew z notesem. Warunek, w pięknej okładce, może z materiału, ew jakiejś tłoczonej. Gdzie kupię stacjonarnie w Łodzi lub wysyłkowo? Jakie w ogóle są ceny? Do 50zl jest szansa kupić?
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 07:34
      Muji zawsze i wszędzie. Co prawda okładka neutralna a nie piękna, ale kalendarz cudowny. O ile dobrze pamiętam 59 pln
      • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:12
        Zajrze, dziekuje.
        • chococaffe Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:16
          sklep.muji.com.pl/kalendarze-2022/1006226-kalendarz-2023-okladka-vinyl-b6-grafit-4550512039600.html

Okładki są jeszcze czerwone i czarne. Super papier w środku, ładnie szyty a organizacja sam miód. Używam od kilku lat i jest to pierwszy kalendarz, którego faktycznie uzywam a nie tylko "mam"
      • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:15
        Ładne w środku, bardzo ładne, ale okładka hmmm zbyt minimalistyczna big_grin, chodzi mi o coś bardziej pieknego, jakieś kwity, pawie oka, cuś takiego big_grin
        • sophia.87 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:33
          Zajrzyj do Empiku, gdy ostatnio tam byłam widziałam sporo kolorowych kalendarzy.
          Ze swojej strony polecam Moleskine, też raczej minimalistyczna okładka, chyba, że wybierzesz coś z edycji specjalnej choc to raczej nie będą kwiaty ☺
          • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:51
            Zajrze. Może nie ma kalendarzy z okładką w kwiaty, ew. jakieś...tylko się nie śmiejcie...pawie pióra big_grin po prostu tak mi się wysniło, że taki bym chciała mieć.
            • sophia.87 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:06
              Poszukaj, może będzie i taki ☺
              Skoro Ci się wysnilo to posiadanie akurat takiego kalendarza bedzie dobra wróżba na Nowy Rok ☺
              • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:13
                sophia.87 napisała:

> Skoro Ci się wysnilo to posiadanie akurat takiego kalendarza bedzie dobra wróżb
                > a na Nowy Rok ☺

Oby big_grin
                • pyza-wedrowniczka Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 11:48
                  Ja jeszcze polecam zajrzeć do TkMaxxx. Ostatnio jak tam byłam to mieli mnóstwo fajnych kalendarzy i notesów.
                  • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 12:58
                    Zajrze. Dziękuję smile
        • nangaparbat3 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 15:32
          W empiku, chyba stówka za te tłoczone, ale wyglądają jak bogwieco.
    • nova_lucy Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 08:58
      Zobacz kalendarz/planer Interdruk, tygodniowy A5
      np. taki: www.taniaksiazka.pl/interdruk-kalendarz-2023-ksiazkowy-a5-192k-botanic-p-1712503.html
    • joana.mz Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:12
      w TKMaxx kiedyś kupiłam (nie wiem czy w Łodzi jest)
      • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:12
        joana.mz napisała:

> w TKMaxx kiedyś kupiłam (nie wiem czy w Łodzi jest)

Jest, zajrze, dzieki.
    • kotejka Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:37
      Tkmaxx, tam.kupowalam przez lata
      Teraz przepiękne znajduje w aktion
      Cena jakieś grosze w ogóle
    • martishia7 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 09:45
      Ja bardzo lubię notesy, używam poza kalendarzem. Aktualnie kończę taki, który kupiłam sobie we Flying Tiger za grosze (chyba ok. 10-12 zł), a ma piękne czyste kartki, lekko żółtawe i okładkę z materiału. Mój jest akurat minimalistyczny - szary w czarne liście, ale były też zdobniejsze. Nie wiem jak teraz, bo dawno nie zaglądałam.
      Jest (była?) też taka seria w empiku, i nie chodzi mi o Moleskin. Dostałam kiedyś i trzymam na specjalne okazje, bo jest zdobny jak ziemniaki z barszczem - obciągnięty materiałem, mój akurat w jakieś kwiaty i pawie, do tego ma złocony brzeg i numerowane strony. Wypas absolutny, nie pamiętam marki, jak wrócę do domu to postaram się sprawdzić i napisać. Zobacz na stronie empik jest tego naprawdę mnóstwo.
      • sundace46 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 10:05
        martishia7 napisała:

> Ja bardzo lubię notesy, używam poza kalendarzem. Aktualnie kończę taki, który k
        > upiłam sobie we Flying Tiger za grosze (chyba ok. 10-12 zł), a ma piękne czyste
        > kartki, lekko żółtawe i okładkę z materiału. Mój jest akurat minimalistyczny -
        > szary w czarne liście, ale były też zdobniejsze. Nie wiem jak teraz, bo dawno
        > nie zaglądałam.

Zajrzę, o to to, okładka z materiału smile smile
    • eliszka25 Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 11:27
      Właśnie byłam w Empiku, kalendarzy od wyboru do koloru. Proste, jednokolorowe, ale też mnóstwo wzorzystych. Ja chciałam malutki do torebki i kupiłam sobie ludowy, ale dostępne są różne rozmiary.
    • ichi51e Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 12:07
      kup moleskine
    • ginger.ale Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 12:15
      Na stronie empiku jest ponad 4 tys. kalendarzy książkowych w formacie a5, ostatnio szukałam. Można zamówić darmowy odbiór w salonie.
      Ew. popatrz na stronach typu herlitz.
      W TK Maxx już przebrane.
    • kurt.wallander Re: Elegancki notes, kalendarz gdzie kupić? 30.12.22, 16:38
      Takie, jak opisujesz, widywałlam w Empiku, ale raczej droższe niż 50 zł. Ja bardzo lubię Moleskine, ale one są minimalistyczne (za to bardzo praktyczna,, cienkie, i lekkie). W tym roku mam jednak dla odmiany taki: sklep.muzeumwarszawy.pl/pl/p/Kalendarz-2023/2428

Z ptakami (choc nie pawimi piórami) masz np. cos takiego, w płóciennej oprawie: noteka.pl/pl/p/Papiery-Wartosciowe-Kalendarz-2023-Birds-of-Love/3903?gclid=Cj0KCQiAtbqdBhDvARIsAGYnXBOSLjeb0LMI97K5cMQvT8jN_pKgalNKhWGs5pyxyiJXZ9v1y6qqgYAaAoNgEALw_wcB
      Na stronie są też inne wzory.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka