bywalec2023 30.12.22, 17:58 …niedługo Polaków w ogóle nie bedzie stać na nowe samochody Tak drożeją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auksencja15 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 18:03 To już nie te czasy, żeby ktoś się samochodami jarał i tak będą coraz mniej w użyciu indywidualnym Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:07 > tak będą coraz mniej w użyciu indywidualnym Nie sadze. Beda elektryczne albo hydrogenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:36 Spróbuj na wsi bez samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:02 Poza Unià to się furmankami będzie jeździć. Wężykiem, Jasiu 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:14 Cytując klasyka: Słychać wycie? Znakomicie! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:18 Ponure wycie wróbli Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 18:23 Więc nie smuć się tylko ciesz - wszyscy będą jeździć takimi rzęchami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 18:28 ale mój samochod mam od nowości - kupiłem nowy a nie rzech Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 18:34 Podziękuj sam wiesz komu😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 18:39 kaczynski ani pinokio nie decydują o cenach podziękujmy raczej unii za coraz durniejsze i droższe wymogi i limity Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:08 Biedny, wyprowadz sie do Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:18 i po co ta złośliwość? za dużo masz kasy? kupujesz nowe auta? w rosji jeszcze gorzej z nowymi bo nie odpalają Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:50 Pewnie. Codziennie po dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:05 tu tak piszą, ze koszt nowego auta w tym roku wzrósł nawet o 60% spidersweb.pl/bizblog/nowe-auto-oto-prognozy-co-sie-stanie-z-cenami-samochodow/ Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:47 Ale nie ma obowiązku kupowania nowych samochodów… Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:59 Poza tym nie bez powodu nowe samochody nazywa się do rem luksusowym" Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:21 Ale żeby kupić używany, to najpierw ktoś musi kupić nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:39 thea19 napisała: > Ale żeby kupić używany, to najpierw ktoś musi kupić nowy. będzie jak za dawnych czasów - nowe kupi Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:31 I jeszcze te używane muszą być, a póki co wszystko na lawetach do UA wyjechało. Zostały same szroty. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:51 Najwyżej sobie wymyślisz nowy samochód i z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:56 Padłam 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:02 padaj sobie a potem twój stary bedzie jeździł do niemiec kupić jakiegoś powypadkowego i starego szrota na auto komisie prowadzonego przez niemca Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:16 z Niemiec to będą za drogie - na Litwę albo Białoruś będzie jeździł... Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:04 Na Kubę! Jak szaleć, to szaleć! Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 13:22 Świetne! Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 20:52 To nielogiczne...powinno być ci szkoda nie nowych samochodów a ludzi, którzy nie będą mogli ich kupić Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 21:30 Heco słuszna uwaga ale nie smieszkuj za bardzo. Wy wymienicie Range rovera na nówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:05 LR wymienił mąż już dwa lata temu. Ale my wszystko mamy w leasingu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:01 a rata leasingu nie wzrosła Wam z wiborem? Tzn dla Was to pewnie bez dużego znaczenia, choć to zawsze wyższe koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 20:20 Mam na przykład nie wzrosła, bo oprocentowanie stałe 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 21:39 W nosie mam samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:11 I kolory ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:50 Kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:38 Zmieszcza ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 21:45 Noi? To wyłącznie zasługa twojego pissuaru u żłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 21:52 Błagam cie, piss spowodował ze zdrożała stal, unia wprowadziła dodatkowe wymogi limity, zdrożała energia, wojna na ukrainie, producenci mieli zakłócone dostawy z chin? Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 21:56 Nie no bez UE to byśmy mieli kraj mlekiem i miodem płynący 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 [...] 30.12.22, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 [...] 30.12.22, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:02 hmm, przed swietami weszlismy do salonu, kupilismy nowego smoka i we wtorek odbieramy, cuda, dziwy Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:06 A my czekaliśmy 11 miesięcy 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:11 akurat byla jedna sztuka 😎 w bialej perle, a taki kolor chcielismy ( poprzednik tez byl bialy, a jeszcze wczesniej czarny-trzymamy sie jednej marki i jednego modelu), tyle ze byl w krotszej wersji ale taka tez chcielismy, wersja xl zaczela byc meczaca, plyt osb juz wozic nie musimy🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:44 To starasznie unikalne to auto musilao byc? Co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:04 engine8t napisał: > To starasznie unikalne to auto musilao byc? Co to takiego? Mustang więc bez przesady z oryginalnością Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:07 przymierzalam sie..ale nie, nie, wsiasc to jeszcze ale wysiasc z tego elegancko sie nie da 🤣🤣🤣 to nie na moje kolana 😋 to ja juz wole wysuwany stopien 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:07 e-Mach chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:01 gratuluje! co kupiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:26 od 6 lat to samo, ford expedition limited, tylko tym razem wersja 'krotka', to juz trzeci 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:32 starting At $68,060 gratuluję dobrej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:34 u nas trochej taniej niz w stanach 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:45 No to przeciez te to chyba na placu stoja i prosza sie o kupienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:50 to tez, na zadnego nie czekalismy Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:09 No to dlaczego kupiliscie a po 2 tygodniach odbior? 2 tygodnie to nie czekanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:11 a dlaczego nie? swieta po drodze, salonu tez nie mamy za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:13 mowa o tym, ze auto bylo w salonie, nie trzeba bylo czekac na sprowadzenie badz wyprodukowanie iles miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:35 E to u nas auto sie kupuje jak buty....podobno niecale 10% chce zamawiac i czekac... 90% wchodzi do salonu i wyjezdza z niego wlasnym autem. Najwyzej kupia wiecej opcji niz planoowali Ja tez wyjechalem z ekstra opcjami ale za te nie zaplacilem - mowie ze ja o nie porsilem i jak soe dorzuca za darmo to biore ale grosza nie zaplace.... Woo matko placz ze my ich z torbamu puscimy ze ich dzieci bedz gldne i bez butow ale sie poswieca i to zrobia...... Znane wszytkim.. jak jest klient gotowy kupic to jak od zyda nie wypuszcza z pustym rekami Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:40 no wiadomo, amerrykaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:52 No i zona co to w samochodach sie nie zakochuje i nie podchodzi emocjonalnie... Nie? to nie , Jedziemy dalej...mamy czym jezdzic. A wy jak juz "zrobiliscie sprzedaz za miesic i kwartal" i wam nie zalezy to coz,,, LOL I w 90% miekna.. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:53 moje auto przypłynęło do mnie tez z Ameryki, co prawda nie z USA, ale zrobili je południowi sąsiedzi Enfine’a. Kupiłem jak juz salon je zamówił „na plac”, czekałem jakis miesiąc. Normalny czas oczekiwania jakby się wybierało model do produkcji to było jakieś 3-6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:05 golfa kupiles? z meksyku? 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 07:29 tak xD Co w tym śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:43 O to prawie 2 tygodnie?? To strasznie dlugo? Co tyle zabiera? Musieli go dopiero wyprodukowac? Bo ja wszedlem do salonu o 12:00 w poludnie a w domu bylem juz nowym ok 14:30 tego samego dnia. Kurna tylko sie nie zloscie ze znow w ameryce lepiej. No co ja poradze.. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:49 moglismy zabrac od razu ale bylismy w salonie zupelnie przypadkowo, bardziej zeby zobaczyc czy maja jakies male auto i wygodniej po prostu jest nam odebrac wlasnie po nowym roku, a i wolelismy zeby salon zalatwil sprawy papierkowe, jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:30 Srawy papierkowe przeciez to chyba nie kwestia dni ale raczej minut czy moze godzin.?? My tez, Jechalismy gdzie nadziej i mijalismy dealera - jednego z list prodeucentow do potencjalnego kupna...i mowie - wstapimy tu i zobaczymy co maja bo jaaos ostatnio kiepso z zapasami A u nas jak jest klient to si ego nie wypuszcza... Wstapilismy i pytam: "Macie taki model, takie wypsazenie i takie kolory blaachy.tapicerki? - Chyba Mamy. Poczekaj zaraz sprawdze i przyprowadze, I jeszcze mowi "O ja cie chyba pamietam ty tu byles chyba pare miesiecy temu"? no bylem dlatego wiem co chce A zona sie wtracila i mow ze "hola hola do tego musi jeszcze byc naped na 4 kola" Ten mowi.. Hm,, zdaje sie ze i taki sie znajdzie Przyprowadzil , przejechalismy sie i pyta - pasuje?. - No pasuje... No po jakiejs godzinie negocjacji i wypelniania stosu papierow auto bylo zarejestrowane (tymczasowe tablice) , ubezpieczone, umyte, zatankowane ppod korek i gotowe do jazdy przed drzwiami. Dalismy im czek i poprosilismy zeby go nie realizowali przez jakies 3 dni bo musze kase na to konto przelac.....bo kto by tyle kasy na koncie czekowym trzymall. Nie bylo problemu. Poprosili zeby im dac znac kiedy mozna czek "puscic w obieg"... No i przyjechalismy do domu. Aha zanim odjechalismy to sprzedwca skonfigurowal nasze polaczenia telefoniczne, zarejestrowal nas i samochod na systemie producenta i radio satelitarne. Uaktualnil navigacje. Zaprogramowal siedzenia na obydwoje, ulubione stacje radiowe, pokazal ja zadzwonic na "consierge serwis" jak chcemy aby nam pomagali w czymkolwiek np znalezieniem hotelu , restauracji stacji bezynowej etc...etc .. (ten serwis jest gratis przez 6 mies ) Za 2 tygodnie zadzwonili ze stale tablice przyszly i zaprosili aby podjechac to zaloza...i tak zrobili. Przy okazji popytalem o kilka rzeczy jak sie to czy tamto robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:46 raczej dni, ale nie musze tlumaczyc dlaczego tak a nie inaczej moze drugi kierowca byl po drinku/nie chcial jechac autem bez tablic, tylko z faktura itp itd poza tym tu zyje jednak inaczej, dwa tygodnie to jak wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 23:55 Engin, ale ty przecież kupiłeś stare, używane a nie nowe. To wiadomo ze z placu szybciej niż do produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:10 Ty znow pierd jak potluczony... Kupilem z 20 milami na liczniku... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:38 no jak? mówiłeś ze twoje BMW ma juz 15 lat ale lepsze jak obecne nowe i ze kupiłeś juz używane 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:47 Cos ci sie popier..... Bylo lepsze niz nowe do ostatniego ....az padlo.. tzn "prawie padlo" - dalo sie jezdzic ale koniec byl na horyzoncie/ Padlo w czwartek po poludniu, Koszt naprawy byl wyzszy niz wartosc auta wiec oddalem handlarzom. W piatek ok poludnia kupilismy nowe . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:54 Nam się chwaliłeś na Auto Moto ze ostatnio kupiłeś nowe? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:12 pewnie tak... ale to nie zadne Porsche czy jkies Lamborgini wiec nie ma sie czym chwalic Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:19 Nie wiem jak Wy to zrobiliście- Mysiulek i Engine. Kiedy to było? Ja na auto czekałam równe 10 miesięcy, odebrałam pod koniec maja. Mąż czekał równy rok. Może w ostatnich miesiącach się coś rozkręciło? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:39 Po prostu akurat takie, jakie chcieli, było dostępne w salonie, żadna filozofia. Problemy z nowymi samochodami są nie od dziś, my kupowaliśmy 7 lat temu, zamówiliśmy, czekaliśmy chyba 3 miesiące, po czym przedłużyli nam do 6. Mąż się wkurzył, poszedł kupił model o jeden większy, taki jaki był w salonie przeznaczony na demo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:39 My kuplismy 4 mieisiace temu.. Ponoc "dobrze trafilem bo wlasnie dostali" a ze to byl Piatek rano to dopiero co przygotwali do sprzedazy.. Zalezy co chcesz... i na ile jestes "flexible". Neotoore marki jak nie mieli na placu to mowili ze trzeb czekac do 6 tygodni. Nam sie chyba znow kurna udalo - jak cala reszta zycia LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:43 po prostu stalo w salonie, gotowe do kupienia, nowka sztuka, jedna sztuka, wg sprzedawcy jedyne dostepne salonie, mielismy farta i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:43 * dostepne w regionie Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:28 Magdalena, Ty tu nie pisz o samochodach tylko raportuj jak się obiad udał. Zjedli? Co było? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:31 dokladnie, 28ego miala byc wyzerka Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:41 No właśnie, ja tu z ciekawości pęknę Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 01:46 Moze ona pisze z lotniska gdzie koczuje czekajac od wczoraj na samolot SouthWest do domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 02:19 magdallenac napisała: > Nie wiem jak Wy to zrobiliście- Mysiulek i Engine. Mój mąż też tak kupił ostatniego trucka - przejeżdżał koło dealera, stały dwa to się zatrzymał, bo normalnie to nagie haki. Przysyła mi zdjęcie, ja: wtf? a on: kupiłem. A było to w listopadzie ubiegłego roku, gdzie dosłownie nic nie było. A na moje auto czekałam bodajże od września do grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 18:05 No to moja zona sie przesiadla z jej zepsutego na swoje ulubione w momencie kiedy w garazu stanelo "jej nowe" a to ulubione bylo obok.. I teraz ja jezdze "jej nowym" a on swoim ulubionym... i nie ma zmiluj sie. Zeby to czlowiek wiedzal ze tak bedzie to by jej zupelnie co innego kupil Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 20:01 Mój syn ma do sprzedania dwa a może i trzy, a ponoć używane idą w dół 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 02.01.23, 17:34 No i dobrze, że używane idą w dół. Syn będzie mógł taniej kupić inne używane. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:11 Uuu. Elektorat się zeszlochał. Cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:19 annaboleyn napisała: > Uuu. Elektorat się zeszlochał. Cudowne I teraz za karę dumnie wykroczy Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 00:17 Przez Orlą Perć! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 30.12.22, 22:25 Rząd "da" ci izerę, prace idą pełną parą. Podobno siadasz na fotelu kierowcy, wystawiasz nogi i szybko nimi przebierasz, wtedy rusza Pewnie będzie na talony, ale jakbyś już stworzył listę kolejkową, to będziesz na początku. Jeszcze pokażemy złej Unii, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 07:57 Mamy nie miec nic. Na mieszkania tez nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 13:52 I bardzo dobrze, miasta dla ludzi nie dla blachosmrodów. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Nart mi tak nie szkoda jak nowych samochódów… 31.12.22, 13:53 To kogo/czego Ci żal aut czy Polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś