sela.vi 31.12.22, 01:10 Czy ktoś poleci? Szukam czegoś na 3 lub 4 noce. Zamierzam zwiedzać stolicę widzianą ostatnio w 2004...ach, te emocje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apallosa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 01:39 Pamiętam jeszcze z dawnych czasów hotelik na Żoliborzu, blisko Arsenału. Nazywał się ,,pokoje gościnne Metalowcy ". Luksusów tam nie było,ale czysciutko i spokojnie. Oczywiście bez możliwości zjedzenia posiłków, ale jako skromny nocleg bardzo mógł być. Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 01:45 dzięki, podzwonię. Wygląda na to, że nadal istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 02:26 Kiedy byłam tam jakieś sześć lat temu, pokoik jednoosobowy z umywalką kosztował 75 zł. za dobę. Nie wiem,ile teraz... Jeszcze pamiętam pokoje gościnne ,,Ikar" na Nowoursynowskiej na Ursynowie, niedaleko stacji metra Stokłosy. To był hotel akademicki, z tym że na ostatnich, najwyzszych piętrach była część hotelowa. Z tym,że tam jedynka była chyba po 140-160 zł za dobę. Nie wiem, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 09:12 apallosa napisał: > Pamiętam jeszcze z dawnych czasów hotelik na Żoliborzu, blisko Arsenału Albo na Żoliborzu albo blisko Arsenału 😄 jednocześnie nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 03:55 Szukaj hoteli przy trasie kolejek skm i km, nawet poza Warszawą czy końcowych stacji metra. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:24 Można posprawdzać w Snach Pszczoły. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:36 Zobacz na mapie lokalizację Ibisów - są w dogodnych miejscach, może będzie Ci pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:36 Co znaczy tani? Hotel Logos jest tani. Bardzo czysty. Ale 200 zł za dobę w pokoju z własną łazienką to tanio? Odpowiedz Link Zgłoś