Dodaj do ulubionych

Tani hotel w Warszawie

31.12.22, 01:10
Czy ktoś poleci? Szukam czegoś na 3 lub 4 noce. Zamierzam zwiedzać stolicę smile widzianą ostatnio w 2004...ach, te emocje wink
Obserwuj wątek
    • apallosa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 01:39
      Pamiętam jeszcze z dawnych czasów hotelik na Żoliborzu, blisko Arsenału. Nazywał się ,,pokoje gościnne Metalowcy ". Luksusów tam nie było,ale czysciutko i spokojnie.
      Oczywiście bez możliwości zjedzenia posiłków, ale jako skromny nocleg bardzo mógł być.
      • sela.vi Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 01:45
        dzięki, podzwonię. Wygląda na to, że nadal istnieje.
        • apallosa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 02:26
          Kiedy byłam tam jakieś sześć lat temu, pokoik jednoosobowy z umywalką kosztował 75 zł. za dobę.
          Nie wiem,ile teraz...
          Jeszcze pamiętam pokoje gościnne ,,Ikar" na Nowoursynowskiej na Ursynowie, niedaleko stacji metra Stokłosy. To był hotel akademicki, z tym że na ostatnich, najwyzszych piętrach była część hotelowa. Z tym,że tam jedynka była chyba po 140-160 zł za dobę. Nie wiem, jak teraz.
      • default Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 09:12
        apallosa napisał:

> Pamiętam jeszcze z dawnych czasów hotelik na Żoliborzu, blisko Arsenału

Albo na Żoliborzu albo blisko Arsenału 😄 jednocześnie nie da rady.

• mia_mia Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 03:55
      Szukaj hoteli przy trasie kolejek skm i km, nawet poza Warszawą czy końcowych stacji metra.
      • be.a Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 05:21
        Tatamka hostel
    • yadaxad Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:24
      Można posprawdzać w Snach Pszczoły.
    • kropkaa Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:36
      Zobacz na mapie lokalizację Ibisów - są w dogodnych miejscach, może będzie Ci pasować.
    • gaskama Re: Tani hotel w Warszawie 31.12.22, 11:36
      Co znaczy tani? Hotel Logos jest tani. Bardzo czysty. Ale 200 zł za dobę w pokoju z własną łazienką to tanio?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka