krwawy.lolo 31.12.22, 13:13 jeszcze pradawny obyczaj robienia na Syslwestra trwałej ondulacji u pana Kazimierza? P.S. Dlaczego skasowano mój wpis żałobny w wątku o nieżywym oberxsiędzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 13:15 A jeśli nie zdąży z ondulacją, siedzi przy stoliku w czapce? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 13:47 Tak. W worku. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 13:57 tak, mam takę czapkę z lisa, jak Kazimierz nie zdąży to zadaję szyku poprzez owę czapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 17:57 z lisa? phi, tylko karakuły się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 20:15 To karakuły umieją liczyć? Niechby tylko siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 17:53 krwawy.lolo napisał: > Dlaczego skasowano mój wpis żałobny w wątku o nieżywym oberxsiędzu? Moderacja wydaje się posiadać problemy ze śląskimi eufemizmami. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 20:20 Sam sobie odpowiadasz? 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy eMatka wychodna praktykuje 31.12.22, 20:31 majenkirr napisała: > Sam sobie odpowiadasz? 😅 Bo mam nadzieję, że się mylę. Przecież śląski eufemizm, nazywający organ męski wiadomy, to nie żaden wulgaryzm. Tak, jak wulgaryzmem nie jest chodzenie do haźla, czy niechby szparowanie na nowy bufej. Odpowiedz Link Zgłoś