Dodaj do ulubionych

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

01.01.23, 00:20
No to mamy nowy 2023 rok. Oby był lepszy od ostatniego, aby wojna za naszą granicą się skończyła, aby wszystkie forumowe bombelki dostały się do wymarzonych szkół średnich, zdały matury i dostały się na wymarzone studia.
Aby wszystkim ematkom dalej sprawdzano dowód przy zakupie alkoholu. Znaczy wszystkie kolejny rok mamy być piękne i młode big_grin
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:30
      Dzięki, wszystkiego najlepszego Emamy. Żeby Wam było dobrze w życiu, matkom, żonom, kochankom, babciom, lambadziarom 🙃
    • engine8t Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:31
      Znaczy wszystkie kolejny rok mamy być piękne i młode big_grin

Dobrze ze to zazanczylas bo pomyslem ze to dlatego ze wygladaja na pijane smile)

Happy New Year and God Bless You! smile

• taki-sobie-nick Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:35
      Więcej życzliwości wzajemnej, więcej zrozumienia, mniej podatności na propagandę, końca inflacji.
    • panna.nasturcja Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:36
      Oby był NUDNY!
      Mam szczerze dość życia w ciekawych czasach, zarówno w wymiarze osobistym jak i ogólnym.
      • magdallenac Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 01:08
        Tak! Oby był nudny, wesoły i oby czas płynął wolno.
      • leanne_paul_piper Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:39
        O nie, wszystko, tylko nie nudny. Jak wracałam nad ranem z jak zwykłe wciśniętym na masa do dechy gazem, zalana emocjami, myślałam sobie, że jaki pierwszy dzień, taki cały rok. I nieważne, że łeb mnie teraz napier.dala masakrycznie, nowy rok ma być pełen emocji i wrażeń i cudownych przezyc, wspaniałych górek i no trudno, głębokich dołków. Nowy roku, cieszę się na ciebie i na wszystko, co mi przyniesiesz, nawet jeżeli to oznacza, że będę ryczeć jak głupia, wracając nad ranem z maratonu horrorów😁🙃
    • la_felicja Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:36
      Huk wielki i bąbelki! Cheers!
      Niech to forum trwa i nadal wspiera potrzebujących życzliwymi radami. I niech te życzliwe rady przeważają nad dokopywaniem i dosrywaniem.
      Nie musimy być piekne, nie musimy być młode, nie musimy być szczupłe i na pewno nie musimy wszystkie mieć bidetu i suszarki bębnowej.
      Obyśmy tylko były szczęśliwe i fajne!
    • mysiulek08 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 00:50
      spelnienia marzen, tych malych i tych wielkich !

• ursydia Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 02:51
        ❤️
    • ewa_mama_jasia Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 01:01
      Dokładnie, Wpisałam się w wątku obok, ale i tu złożę nam wszystkim, forumowym ematkom, życzenia zdrowia, spokoju i poczucia bezpieczeństwa, które powinny nas cechować w nowym, 2023 roku. Niech covid nie wraca, grypa się schowa, wojna zakończy i żadna inna się nie zaczyna.
    • rosapulchra-0 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 01:04
      U mnie się właśnie zaczął. Wszystkiego najlepszego emamy!
    • alpepe Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 01:09
      Oby był jeszcze lepszy!
    • gama2003 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 02:34
      Dołączam po domówce i składam Wam życzenia spokojnego i nudnego jak flaki z olejem roku.
      Niech każda z tych nudów młodnieje i cieszy się tym do wypęku.

Niech największe emocje serwuje nam wyłącznie forum i jatki o termin mycia okien, jabłko w sałatce jarzynowej i inne równie ważkie sprawy.

Pomyślności ! 🎉🎉🎉🎉❤❤❤

• igge Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 03:14
      Zdrowia i mruczącej radości w 2023
      • unikotka Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:47
        Słodziaki 🥰
    • unikotka Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:46
      Dzięki!
      Zdrowia i miłości! 💚
    • anorektycznazdzira Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:47
      Najlepszego!!! smile
    • paskudek1 Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:51
      Oby był urozmaicony NA PRZYJEMNIE 🤣💃.
      • nelamela Re: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) 01.01.23, 09:54
        Zdrowia,spokoju, miłości i bezpieczeństwa dla Was wszystkich. ❤❤❤

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka