Dodaj do ulubionych

Noc w przedszkolu ematki widziały?

01.01.23, 08:44
Dobrze się bawiłam na seansie. Oczywiście film nieidealnie prowadzony, ale jednak. Kolejna w miarę dobra polska propozycja Netflixa.
Obserwuj wątek
    • anorektycznazdzira Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 09:45
      Dzięki, bardzo mi się przyda, bo z braku laku utknęłam na Outlanderze, który jest tak dramatycznie durny, że to już masochizm.
      Z polskich- polecam Pewnego razu na krajowej jedynce, niby kryminał z czarną komedią, a mnie wciągnęło.
      • kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 11:51
        Noc to film fabularny. Jedynka tez mi się podobała. Dopiero skończyłam czeski serial Pustkowie. Jest na HBO MAX. Bardzo dobry serial ale nie feel-good...
      • pani_tau Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:32
        anorektycznazdzira napisała:

> Dzięki, bardzo mi się przyda, bo z braku laku utknęłam na Outlanderze, który je
        > st tak dramatycznie durny, że to już masochizm.

Tragicznie durne, a nie jestem jakiś super wymagającym widzem.

> Z polskich- polecam Pewnego razu na krajowej jedynce, niby kryminał z czarną ko
        > medią, a mnie wciągnęło.
        >

Kukne na to, dzięki.
        • kira02 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 19:12
          Przy Outlanderze mam niedoparte wrazenie, ze to serial, który sam siebie pariodiuje.
      • lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 09:54
        Zabieram się za ostatni sezon od kilku miesięcy i zebrać się nie mogę. Durne to strasznie, fakt.
        • geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 12:05
          Dla mnie durne ale uwielbiam ten szkocki akcent.
          Tak samo jak przy Barbarzyńcach łacinę.
    • dni_minione Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:23
      Ja wciągnęłam nosem w jeden dzień Minutę ciszy. Wiedziałam, że Więckiewicz firmuje tylko dobre produkcje, ale nie spodziewałam się AŻ tak dobrego serialu. Jestem zachwycona smile
      • kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:27
        Z przyjemnością bym obejrzała, ale nie mam tej platformy.
        • ajaksiowa Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:52
          ,,Pewnego razu...,,podoba mi się,,,Noc..,,przerwałam ..i nie wiem czy wrócę 🤔
          • kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:55
            Czemu przerwałaś?
            • ajaksiowa Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:58
              Jakoś mnie nudził..
              • kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:00
                Aha smile
                • grey_delphinum Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:18
                  Minuta ciszy jest rewelacyjnym serialem, tak samo Kruk. Oba na Canal +
                  • kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:22
                    > Oba na Canal +

Niestety sad
                    • dni_minione Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 15:06
                      Canal + ma teraz ofertę 29 zł za pierwszy miesiąc i free za drugi, potem można zerwać. Wzięłam własnie dla minuty ciszy, a teraz odświeżam sobie 1 i 2 Kruka, żeby obejrzeć 3.
                      • moze_sprobowac_inaczej Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 22:55
                        Minuta Ciszy bardzo dobra, jak pozostałe seriale Canal+. Jak wykupilas to obejrzyj jeszcze Kruka, Klangor, koniecznie Powrót i może 3 odcinkowy Kryptonim Polska. Na Netflixie jest też "Zachowaj spokoj", też całkiem dobry polski serial.
                  • bluea.nne Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:31
                    Zgadzam siey👍
    • anorektycznazdzira Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 19:22
      ...właśnie obejrzałam. Niezły!
      smile
    • la_mujer75 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 07:37
      Dobry, podobał mi się.
    • geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 07:43
      Zachęcona obejrzałam wczoraj. Uśmiałam się - sama pracowałam w przedszkolach i bywam w radach rodziców. Niezła satyra.
    • joaz Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 12:08
      Obejrzałam. Niezłe. Przewodnicząca RR z podstawówki moich córek identyczna.
      • geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 13:14
        Kiedyś po zebraniu RR dwa dni odchorowywalam i nie to, że napalona byłam, tylko ten w.kurw musiał zejść.
    • gryzelda71 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 03.01.23, 10:07
      Mój bosze...aż łezka w oku się zakręciła. Jakby ktoś nagrywał zebrania w klasach IV-VI u syna. Z próba usunięcia dzieciaka włącznie....
      Zioła na zebraniu co prawda nie było, ale spotkania poza szkołą też przeszły do historii. Oj działo się jednak nie tęsknię, o nie.
    • 18lipcowa3 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 03.01.23, 12:56
      ależ fajne
    • mamamisi2005 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 15:27
      Po obejrzeniu oddycham z ulgą, że pewne etapy edukacyjne dzieci już za mną 😉
    • lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 09:57
      Widziałam trailer i jakieś to wszystko wydawało mi się przerysowane.
      Ale skoro piszecie, że w niektórych szkołach faktycznie tak się działo to może obejrzę.
      • feniks_z_popiolu Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 11:47
        Przerysowane właśnie miało być i było. Niezłe.
        Bywałam w radach rodziców i czasami naprawdę trafiali się nawiedzeni rodzice, z pomysłami od czapy smile.

...na krajowej jedynce też obejrzany, momentami zabawny. podobał mi się
        • lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 11:49
          > na krajowej jedynce też obejrzany, momentami zabawny. podobał mi się

Lekki, taki do obejrzenia i zapomnienia.
      • geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 12:04
        Przecie to satyra, więc tak, przerysowane ale tendencja realna zachowanawink
    • majenkirr Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 13:41
      Obejrzałam wczoraj. Super smile.
    • lilia-anna Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 16:48
      Widziałam. Niezły.
    • brytyjska.mgla Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 19:53
      Widziałam. Całkiem udany, ale brakowało mi jednak wątku kryminalnego. Po cichutku liczyłam na to, że ktoś jednak nie wytrzyma i kropnie tę zołzowatą przewodniczącą tongue_out
      • merces Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 22:22
        Fajny. Jest w tym jakaś świeżość, energia czegoś nowego w polskim kinie. Nieograne twarze też dobrze robią.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka