kropkacom 01.01.23, 08:44 Dobrze się bawiłam na seansie. Oczywiście film nieidealnie prowadzony, ale jednak. Kolejna w miarę dobra polska propozycja Netflixa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anorektycznazdzira Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 09:45 Dzięki, bardzo mi się przyda, bo z braku laku utknęłam na Outlanderze, który jest tak dramatycznie durny, że to już masochizm. Z polskich- polecam Pewnego razu na krajowej jedynce, niby kryminał z czarną komedią, a mnie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 11:51 Noc to film fabularny. Jedynka tez mi się podobała. Dopiero skończyłam czeski serial Pustkowie. Jest na HBO MAX. Bardzo dobry serial ale nie feel-good... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:32 anorektycznazdzira napisała: > Dzięki, bardzo mi się przyda, bo z braku laku utknęłam na Outlanderze, który je > st tak dramatycznie durny, że to już masochizm. Tragicznie durne, a nie jestem jakiś super wymagającym widzem. > Z polskich- polecam Pewnego razu na krajowej jedynce, niby kryminał z czarną ko > medią, a mnie wciągnęło. > Kukne na to, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 19:12 Przy Outlanderze mam niedoparte wrazenie, ze to serial, który sam siebie pariodiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 09:54 Zabieram się za ostatni sezon od kilku miesięcy i zebrać się nie mogę. Durne to strasznie, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 12:05 Dla mnie durne ale uwielbiam ten szkocki akcent. Tak samo jak przy Barbarzyńcach łacinę. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:23 Ja wciągnęłam nosem w jeden dzień Minutę ciszy. Wiedziałam, że Więckiewicz firmuje tylko dobre produkcje, ale nie spodziewałam się AŻ tak dobrego serialu. Jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:27 Z przyjemnością bym obejrzała, ale nie mam tej platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:52 ,,Pewnego razu...,,podoba mi się,,,Noc..,,przerwałam ..i nie wiem czy wrócę 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:55 Czemu przerwałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 12:58 Jakoś mnie nudził.. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:18 Minuta ciszy jest rewelacyjnym serialem, tak samo Kruk. Oba na Canal + Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 13:22 > Oba na Canal + Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 15:06 Canal + ma teraz ofertę 29 zł za pierwszy miesiąc i free za drugi, potem można zerwać. Wzięłam własnie dla minuty ciszy, a teraz odświeżam sobie 1 i 2 Kruka, żeby obejrzeć 3. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 22:55 Minuta Ciszy bardzo dobra, jak pozostałe seriale Canal+. Jak wykupilas to obejrzyj jeszcze Kruka, Klangor, koniecznie Powrót i może 3 odcinkowy Kryptonim Polska. Na Netflixie jest też "Zachowaj spokoj", też całkiem dobry polski serial. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 01.01.23, 19:22 ...właśnie obejrzałam. Niezły! Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 07:37 Dobry, podobał mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 07:43 Zachęcona obejrzałam wczoraj. Uśmiałam się - sama pracowałam w przedszkolach i bywam w radach rodziców. Niezła satyra. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 12:08 Obejrzałam. Niezłe. Przewodnicząca RR z podstawówki moich córek identyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 02.01.23, 13:14 Kiedyś po zebraniu RR dwa dni odchorowywalam i nie to, że napalona byłam, tylko ten w.kurw musiał zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 03.01.23, 10:07 Mój bosze...aż łezka w oku się zakręciła. Jakby ktoś nagrywał zebrania w klasach IV-VI u syna. Z próba usunięcia dzieciaka włącznie.... Zioła na zebraniu co prawda nie było, ale spotkania poza szkołą też przeszły do historii. Oj działo się jednak nie tęsknię, o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 04.01.23, 15:27 Po obejrzeniu oddycham z ulgą, że pewne etapy edukacyjne dzieci już za mną 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 09:57 Widziałam trailer i jakieś to wszystko wydawało mi się przerysowane. Ale skoro piszecie, że w niektórych szkołach faktycznie tak się działo to może obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 11:47 Przerysowane właśnie miało być i było. Niezłe. Bywałam w radach rodziców i czasami naprawdę trafiali się nawiedzeni rodzice, z pomysłami od czapy . ...na krajowej jedynce też obejrzany, momentami zabawny. podobał mi się Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 11:49 > na krajowej jedynce też obejrzany, momentami zabawny. podobał mi się Lekki, taki do obejrzenia i zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 05.01.23, 12:04 Przecie to satyra, więc tak, przerysowane ale tendencja realna zachowana Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 13:41 Obejrzałam wczoraj. Super . Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 16:48 Widziałam. Niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 19:53 Widziałam. Całkiem udany, ale brakowało mi jednak wątku kryminalnego. Po cichutku liczyłam na to, że ktoś jednak nie wytrzyma i kropnie tę zołzowatą przewodniczącą Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Noc w przedszkolu ematki widziały? 23.01.23, 22:22 Fajny. Jest w tym jakaś świeżość, energia czegoś nowego w polskim kinie. Nieograne twarze też dobrze robią. Odpowiedz Link Zgłoś