lalkaika 01.01.23, 17:41 Zrobilam z przepisu Ania gotuje. Swietne wyszly, tylko.. mdle takie, jakis sosik by sie przy dal. Mam majonez I passate, i oba mnie nie przekonuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 17:43 W szpitalu dają koperkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hande Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 17:44 Pieczarkowy, grzybowy Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 17:50 Jak mdłe, to ja bym dała pomidorowy. Ale taki delikatny, zabielany śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 17:53 Chrzanowy, koperkowy, pieczarkowy. Wiem, że to ciężki grzech, ale w szkole uwielbiałam na stołówce jajka na twardo z sosami, najczęściej był to chrzanowy właśnie, do tego rozgotowane ziemniaki… mniam😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 18:28 mia_mia napisał(a): > Chrzanowy, koperkowy, pieczarkowy. Wiem, że to ciężki grzech, ale w szkole uwie > lbiałam na stołówce jajka na twardo z sosami, najczęściej był to chrzanowy właś > nie, do tego rozgotowane ziemniaki… mniam😂 Czemu grzech? Ja też uwielbiam, i mój mąż Dzięki za pomysł! Zastanawiałam się co zrobić jutro na obiad, bo chwilowo bigosów, pierogów i tym podobnych mamy dość. Będą jajka w sosie! Odpowiedz Link Zgłoś
falka108 Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 17:55 Do jajec daję musztardowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 18:12 Porowy bym zrobiła. Albo czosnkowo - koperkowy Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 18:19 Dziekuje. Bedzie chrzanowy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jaki sos do kotletow jajecznych? 01.01.23, 20:25 No jak jajecznie to mozna wykwintnie... sos Bearnaise Odpowiedz Link Zgłoś