hanusinamama 02.01.23, 10:15 Co jeden to lepszy: "Jeremy Renner w krytycznym stanie. Aktor znany z "Avengersów" miał wypadek "związany z pogodą" Serio? Miał wypadek związany z pogodą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss2 Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:18 Ten artykuł akurat pisał pewnie translator. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:20 Translator też go dopuścił do opublikowania? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:24 Nikt nie redaguje tekstow, pracuje sie na akord jak na tasmie w fabryce. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:36 I nikt tego nie czyta przed puszczeniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:54 Sądząc po wszystkich błędach stylistycznych, logicznych i ortograficznych jakie widać nie, nikt tego nie czyta. Oszczędzają na korekcie i redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 13:39 Agora już lata temu zrezygnowała z takich fanaberii jak redakcja i korekta. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 13:45 No i wlasnie przez to czytac juz sie najczesciej tego nie daje, ale kliknie sie pare razy i o to im chodzi. Ciagle czlowiek da sie nabrac, ale i smiechu sobie czasem przysporzy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:23 > "związany z pogodą" translator pewnie nie umie zgadnac czy to mgla, slizgawica, czy piorun. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:27 Pewnie takie tłumaczenie. Poza tym wejdziesz w artykuł aby sprawdzić co go tak urządziło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:41 No, ja musialam wejsc i juz wszystko wiem, a nawet nadal nic nie wiem. Jeremy Renner is in “critical but stable condition with injuries suffered after experiencing a weather related accident while plowing snow.” Wiem tylko tyle, ze odsniezanie moze byc upierdliwe pod kazdym wzgledem. Bąble od szufli rownie bolesne jak od grabi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 11:23 Ja założyłam, że się przewrócił. A tak poważnie, pewnie guzik wiedzą. Wie rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 10:30 ja dzisiaj czytam na gazecie płacze ze Chmielna/Nowy świat zamiast być ulicami ekskluzywnych butików są ulicami wódki i barów gogo... no serio? ciekawe dlaczego...! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 11:22 No jak to kto? Nie wiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 11:41 suki-z-godzin napisała: > No jak to kto? Nie wiesz?! > za każdym razem kiedy tak brzydko żartujesz, mój doktorat opóźnia się o jeden dzień. a sama wiesz, że to jeszcze trochę czasu, więc litości, u kaduka! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 11:41 Nie wiem kto, ale ostatnio stwierdziłam, że artykuły na pudelku są napisane lepiej od tych zarówno na gazecie, jak i na wyborczej. Widocznie przy kolejnych zwolnieniach grupowych na Czerskiej poleciała cała korekta. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 13:18 Korekty to tam nie było od dekad. IMO polecieli wszyscy, którzy chcieli jakąś kasę, zostały algorytmy, generator tekstów AI i Google tłumacz. Nie żeby mi było szkoda, wyższy poziom tekstów jest na Interii i w "Do Rzeczy". Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 13:11 Stażyści pracujący za darmo? Ilość głupich tytułów i tekstów jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Kto pisze "newsy" w gazecie??? 02.01.23, 13:15 Może go piorun walnął? Odpowiedz Link Zgłoś