pani_tau 04.01.23, 22:56 Chcę kupić takie łóżko dzienne: allegro.pl/oferta/rama-lozka-dziennego-tapicerowana-tkanina-jasnos-11975075943 Zajrzałam do ocen i widzę, że 18 z nich usunięto. Sprzedawca to usuwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:05 Niby jak. Ten kto wystawił usunął. Zmienił zdanie albo był w jakimś sporze ze sprzedającym ale się dogadali i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:14 No racja, nie pomyślałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:09 Ja usunęłam raz negatywny komentarz z Amazona po dogadaniu się że sprzedawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:15 No właśnie nie pomyślałam o tym, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:17 Sprzedawca nie ma możliwości usunąć komentarza. Może to zrobić pracownik Allegro (na wniosek Sprzedawcy ale muszą byc odpowiednie przesłanki) lub osoba, która ten komentarz wstawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:17 usunięcia a nie "usunąć" Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 04.01.23, 23:26 Możliwe, że po wystawieniu negatywa kupujący dogadał się ze sprzedającym. Jeśli sprzedający ma zbyt wiele negatywów, to traci możliwość włączenia smarta w swoich aukcjach, a wtedy jest kaplica, nikt mu nic nie kupi, więc są bardzo proaktywni w dogadywaniu się, żeby usuwać takie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 05.01.23, 10:16 Nie wszyscy. Mieliśmy problem w listopadzie ze zwrotem towaru. Sprzedający zasłaniał się, że bez paragonu nie przyjmie (co jest bzdurą). Dopiero po interwencji allegro udało się sprawę załatwić, ale wystawiliśmy negatywa z opisem sytuacji- zwlaszcza z wprowadzaniem w błąd. Sprzedającemu allegro usunęło odpowiedź na opinię, bo nadal zawierała kłamstwa i wprowadzanie w błąd. Nie każdy chce się dogadać niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 05.01.23, 00:00 to konkretne lozko jest (albo kiedys bylo) dostepne w wielu sklepach w necie i mialo duzo zlych opinii. Wiem, bo mi sie podobalo ale w koncu odpuscilam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 05.01.23, 07:27 Fatalnie, prawie idealnie mi się wpasowało w gust. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 05.01.23, 10:07 A udało ci się kupić coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kto usuwa komentarze na Allegro? 05.01.23, 10:33 nie, zmienilam koncepcje. Odpowiedz Link Zgłoś