trzykroc_przedziwna 05.01.23, 11:47 Macie pewne grupy społeczne do których czujecie obrzydzenie jako całości. Dla mnie w chwili obecnej to: Pedofile Księża(często bywają w jednym zbiorze z pedofilami) Myśliwi Policjanci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 11:53 Nie stosuje odpowiedzialności grupowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 11:55 Cały elaktorat PiS, z którym bym nie rozmawiała - no to głupki są 🤷 Księża i myśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 11:56 Pedofile są grupą społeczną? Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 12:30 Zatwardziały elektorat PiS i konfy Przestępcy ogólnie, złodzieje i oszuści Naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 12:39 Najbardziej to myśliwi. Reszta też, ale mniej. Natomiast tych perwersyjnych sadystycznych narcyzow nie trawię wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 14:32 Nijak nie mogę się przekonać do bližnich w postaci śmierdzącego menelstwa🤫🤫🤫 Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 18:43 A ja lubię często ucinam sobie pogawędkę z takimi. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 19:38 Jprdl, od kiedy pedofile czy inne zwyrole do grupa społeczna? I chyba każdy normalny człowiek czuje obrzydzenie do pedofilów, gwałcicieli, morderców itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 18:44 Gdyby tak było, KRK już dawno by nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 21:34 Cwaniacy. Jacykolwiek, wykorzystujący innych. No nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obrzydzenie do całych grup 05.01.23, 22:37 Kler, szeroko pojęty zkatotalibanami na czele Politycy ogółem Nałogowi bezrobotni na zasiłkach (nie chodzi o ludzi niepracujących z powodu choroby, opieki nad niepełnosprawnym itp) Antyszczepionkowcy i inni zwolennicy teorii spiskowych Tzw Patrioci (czyli kibole i inni troglodyci) Wojujące feministki Ekofaszysci oblewający farbami obrazy, blokujący autostrady i inne tego typu akcje Plotkarskie sąsiadki (t w PL bo w UK zjawisko właściwie nie istniejące - co najwyżej może się trafić jakaś Hiacynta, albo inn Karen, ale to pojedyncze przypadki) Strajkujący kolejarze w UK - to już jest kpina co wyprawiają. Nie mogę doczekać się pociągów bezzałogowych) Telemarketerzy Gdyby tak wszyscy zniknęli świat byłby piękniejszy. Pomijam w tym zestawieniu zwykłych kryminalistów i oszustów bo to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 03:13 sueellen napisała: >nie chodzi o ludzi niepracujących z powodu ch > oroby, opieki nad niepełnosprawnym itp) Błagam!!!! Jak można powiedzieć, ze osoba opiekująca się niepełnosprawnym jest NIEPRACUJĄCA???!! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 08:01 Nie jest, chodziło mi o wykluczenie z tej grupy osób których nie uważam za bezrobotnych by się nikt nie czepiał ( a co z samotnymi matkami małych dzieci, a co z opiekunami niepełnosprawnych itd). A i tak się ktos czepia 😅. Matka zajmująca się chorym dzieckiem nie pracuje zawodowo, jest więc bez pracy ( zarobkowej). Nijak jednak nie wchodzi do tej konkretnej grupy społecznej, którą gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Obrzydzenie do całych grup 07.01.23, 08:19 ,,'Plotkarskie sąsiadki (t w PL bo w UK zjawisko właściwie nie istniejące - co najwyżej może się trafić jakaś Hiacynta, albo inn Karen, ale to pojedyncze przypadki)" Plotkarskie sąsiadki to po prostu najczęściej osoby z kręgu naszych, babć, mam, ciotek it'd, do tych kręgów po prostu nie masz dostępu i dlatego wydaje Ci się że nie istnieje. Zapewniam, że w UK plotkuje się dokładnie tak samo jak wszędzie indziej. Miałam okazję pracować w niniejszym lokalnym biurze przez kilka lat i plotki, ploteczki o wszystkich wypełniały co najmniej pół każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 03:29 CEOs (big companies/corporations) tudziez reszta milionerstwa uciekajaca od uczciwego placenia taxes - bleee! Life. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 04:57 Politycy i wyborcy pisu. Wielu rodziciw moich uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
nieeznaajoomaa Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 09:10 Pedofile i myśliwi to rozumiem, ale czemu policjanci i księża? Księża nie występują w jednym zbiorze z pedofilami częściej niż inni mężczyźni, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 09:19 Nie każdy ksiądz jest pedofilem, ale KRK jest organizacja zbrodnicza, mordował niewinnych w okrutny sposób, lamal i nadal lamie ludziom życia zmuszając ich do wyborów niemożliwych. Każdy kto popiera, wstępuje do tej organizacji, przykłada do tego rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 09:59 Jak myśliwi, to także hodowcy bydła i kur oraz ich konsumenci. Jesz mięso? Osobiście wole pasztet z upolowanego zająca niż z na sile tuczonej gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś
frozenwildberry Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 12:52 Po ostatnich wycinkach drzew w mojej okolicy ja bym do tej listy dodała sobie leśników Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Obrzydzenie do całych grup 07.01.23, 08:24 Przeciez lasy sa panstwowe, myslisz ze taki lesnik sam wpada na pomysl i decyduje co i gdzie sobie powycina? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 16:51 Politycy. Dziadersi. Są wszędzie, po prostu wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
celice73 Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 18:38 Do powyższych dodałabym bardzo dużą grupę społeczną -panów unikających płacenia alimentów Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 18:42 Tylko putinowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Obrzydzenie do całych grup 06.01.23, 23:26 co masz do policjantów? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi86 Re: Obrzydzenie do całych grup 07.01.23, 08:29 Niektórzy dodawali jeszcze, że Żydzi i wiadomo jaki był koniec. Pedofile owszem, to ciężkie przestępstwo i krzywda ofiar na resztę życia. Ale pozostali? Odpowiedz Link Zgłoś