Dodaj do ulubionych

Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego

06.01.23, 16:42
W brytyjskich mediach zrobiło się gorąco, bo wyciekły właśnie fragmenty autobiografii Harry'ego.
Nie wiem, czy chodziło mu o zdobycie współczucia i sympatii opinii ludzi, ale jeśli tak to efekt zfldaje się być odwrotny od zamierzonego.
Mamy więc żale, że William dostał większą część pokoju, kiedy byli razem na wakacjach. Opowieści o braniu narkotyków i o tym jak stracił dziewictwo. Opowieści, że nie chcieli żeby ojciec żenił się z Camillą. Obwinienie brata i szwagierki, że to oni namówili do włożenia słynnego munduru nazisty. I kulisy konfliktu między parami, przy okazji których sam potwierdził , że to jego żona doprowadziła Kate do płaczu złośliwym komentarzem i faktycznie była oskarżana o złe traktowanie personelu. Podobno w tej drugiej sprawie, doszło nawet do bójki między braćmi i William powalił Harr'yego na ziemię.
Pamiętam, kiedy na początku ich związku rodzina Meghan zaczęła udzielać wywiadów i nieprzychylnie się o niej wyrażać i jak oboje byli tym oburzeni. Teraz sami robią to rodzinie Harry'ego i paradoksalnie też uważają się za pokrzywdzonych.
Z drugiej strony miło wiedzieć, że rodzina królewska to też w gruncie rzeczy normalni ludzie i nawet ich spotykają rodzinne dramy i złośliwe szwagierki tongue_out
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 16:50
      Straszne to jest
      Walczą o prywatnosc w dziwny sposób
      • joana012 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 16:53
        Niedojrzałe pierdy i tyle. A ludziska rzucą się na tę grafomanię jak wygłodzony na kromkę chleba
        • ga-ti Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 16:58
          No własnie się zastanawiam, czy on to robi dla kasy? W sensie lepsza reklama, większa sprzedaż, więcej kasy, ale kurcze, czy im kasy brakuje? Serio, aż tak?
          Żenujące.
          I chyba jakieś chore, potrzeba ciągłej atencji, uzewnętrzniania się, utwierdzania w słuszności, potrzeba pocieszania... niby się odcięli, a w kółko o rodzinie. Ileż można? Dorośli ludzie.
          • aguar Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:21
            Wydaje mi się, że oni chcieli pełnić obowiązki w rodzinie królewskiej, tylko jako "ci dobrzy". I nawet nie kosztem kogoś, kto by miał być "zły", tylko jako najfajniejsza para, najmniej sztywna, z uśmiechami na twarzach, najprzystępniejsza dla ludzi. Po prostu taka, jak nikt do tej pory. A na to im nie pozwolono. I tu był problem.
            • runny.babbit Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:04
              Nie pozwolono im 😂 no weź, jakby chcieli mogliby nadal działać charytatywnie, objeżdżać szpitale,przytułki etc. Tyle że nie o to im chodzi.
        • kropkacom Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:23
          Tak samo jak rzucili się na serial Netflixa.
      • aqua48 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 16:59
        18lipcowa3 napisała:

> Walczą o prywatnosc w dziwny sposób

Jestem całkowicie pewna, że jeśli o coś w ogóle walczą to nie o prywatność. A jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.
      • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:02
        Ja myślę, że to akt desperacji. Porzucili życie w rodzinie królewskiej, wyjechali do LA i nagle okazało się, że bez bycia royalsami nic nie znaczą i niewiele mają do zaoferowania. Hollywood nie zaczęło obrzucać Meghan rolami w filmach, Harry nie dostawał lukratywnych posadek, a sami ewidentnie nie mają na siebie pomysłu. Jedyne co wszystkich interesowało, to pikantne dworskie sekrety, więc postanowili, że będą doić tę krowę ile tylko się da.
        • hosta_73 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:14
          Też tak myślę.
        • noc_na_pustyni Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:15
          Dla mnie to jakiś ekshibicjonizm. Opacznie rozumiana potrzeba uznania jego doświadczeń i punktu widzenia. Meghan natomiast zamiast go nakłaniać do większej powściągliwości, tzn. publicznie, bo prywatnie to niechby sobie wyjaśniali zaszłości, to ona go chyba jeszcze zachęca?
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:05
          100/100.

Reżyserzy i producenci nie zaczęli się ustawiać do Meghan w kolejce, a do Harry'ego dotarło, że se może najwyżej porządzić organizacjami charytatywnymi, jak se je sam założy. W Stanach są nikim szczególnym, USA mają własne gwiazdki brukowców. No to wpadli na pomysł serwowania pikantnych, podkręconych sensacyjek. A to rasistowski komentarz na temat dziecka (który pewnie był zupełnie niewinną uwagą, np. o tym, jakiego koloru będzie miało włosy), a to William i Kate mu kazali włożyć nazistowski mundur - zobaczycie, za miesiąc będzie kolejna tania nieweryfikowalna sensacyjka.
          • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:17
            Ja tam pamietam te czasy z tym uniformem i wcale mnie nie dziwi ze się śmiali - to były dość mocno imprezowe dzieciaki w pewnym momencie. Z tym ze to Harry był na tyle głupi żeby się w tym pokazywać publicznie.
        • myelegans Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:29
          10/10

przeciez mogli kontynuowac prace w organizcjach charytatywnych i troche dobrej roboty zrobic
    • tanebo001 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:04
      Dziwna ta bójka. Z doświadczenia wiem że zwykle trzeba czegoś więcej by dać w mordę innemu facetowi...
      • asfiksja Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:32
        To w Polsce. W UK jest inna kultura, tam odrobina boksu jest uważana nie za pijackie mordobicie niegodne szlachty tylko właśnie za honorowe wyrażenie emocji między prawdziwymi mężczyznami.
        • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:34
          Tak, bicie sie doroslych to prymitywne zachowania patologii spolecznej. Podzielam taka opinie
          • taniarada Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 23:47
            Patologia ma swoje miejsce w historii smile
    • noc_na_pustyni Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:12
      To już się zrobiło niesmaczne. Nie mówię,że mieliby milczeć i bronić wizerunku monarchii. Jednak zwyczajnie przeginają. Takie sprawy może wymagają omówienia i wyjaśnienia, ale - na boginię - nie za pośrednictwem ogólnoświatowych mediów.
    • kropkacom Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:23
      Czytałaś książkę? big_grin
      • dni_minione Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:29
        Pewnie raczej Pudla
        • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:17
          O to to to!
          • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:18
            Dokładnie
    • paola.brunetti Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:33
      Ja mu z początku nawet współczułam, ale teraz naprawdę mógłby już się zamknąć. Przypuszczam, że po prostu petunia nie omlet i stąd te wynurzenia, ale naprawdę publiczne pranie rodzinnych brudów w złym świetle stawia najbardziej właśnie jego.
    • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:36
      Boże co za dziecinada 🫣 Naprawdę Harry wpadł na pomysł poinformowania całego świata kiedy stracił dziewictwo?! 🤦‍♀️
      • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:53
        I to z pikantnymi szczegółami. Stało się to na tyłach pubu i ze starszą kobietą, która potraktowała go jak ogiera. tongue_out
        • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:58
          O, jak ładnie mimochodem sam się pochwalił. Zaraz się okaże, że jak Rzeźniczak ma złotego k.utasa tongue_out Dobrze, że jego babka umarła i nie musi tego czytać.
        • niemcyy Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:31
          big_grin
          Jego dzieci to przeczytają...
    • azalee Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:38
      To już zaczyna przypominać amok Kobiety Petardy, z jednakową zawziętoscią walczą o PRAWDE mimo że tak naprawdę #nikogo.

A tak swoją drogą, kto im pozwolił autoryzować książkę z takimi potężnymi samobójami? Przecież on tam podobno potwierdził że Meghan, zawzięta feministka walcząca o prawa kobiet od wieku dziecięcego, rzuciła do Kate obrzydliwie mizoginistycznym tekstem jakoby ta "dostała ptasiego móżdżku od ciążowych hormonów".
      Kto z ich ekipy PR to puscił do druku?
    • aguar Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:42
      Ja jestem team "Harry & Meghan". Zawsze ich lubiłam, a po obejrzeniu serialu jeszcze bardziej. Fajne jest, że oni się tak kochają i nawzajem wspierają, są dobrym zespołem, wydają się bardzo sympatyczni. A że nie są idealni? A kto jest!

Natomiast jest coś takiego, że czego nie zrobią, jest to przez brukowce odbierane na ich niekorzyść. Myślę, że rzeczywiście rodzina ich poświęciła, aby się odczepiono od reszty.
      • primula.alpicola Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:46
        Rozwiodą się, wspomnisz moje słowa, i zamiast "wsparcia" będzie kolejna publiczna, żałosna walka "o prawdę", jak teraz, tylko już przeciwko sobie.
        • kropkacom Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:49
          A jeśli nie?
          • primula.alpicola Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:51
            To odszczekam, hau hau.
            • kropkacom Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:54
              Myślę, że spokojnie doczekamy się weryfikacji smile
              • primula.alpicola Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:57
                Cholera wie. Oni są młodsi od nas🙄
                • kropkacom Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:05
                  Jeśli już to nie będą czekać tak długo. Jednak wyrzutkowie mają to do siebie, ze często bywają nad zwyczaj wierni.
        • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:01
          Dokładnie! Będzie powtórka z rozwodu Deppa i Heard. tongue_out
      • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:59
        Ale wiesz, że w serialu było mnóstwo przekłamań i manipulacji, które już im udowniono?!
        A co do tej wielkiej miłości, to im bardziej ktoś obnosi się przed światem ze swoim wyjątkowym uczuciem, tym głośniejsze jest potem rozstanie tongue_out

• gaga-sie Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:33
          Prawda. Patrz Kasia C i Hakiel. Sztuczny miód sączył się do ostatniego zdjęcia na IG.
        • mania_222 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:38
          Podaj, proszę, tytuł tego serialu.
          • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 15:48
            Meghan i Harry. W filmach dokumentalnych znajdziesz.
      • dr.amy.farrah.fowler Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:06
        A co takiego robi reszta, że aż Harry i Meghan muszą robić za ich zasłonę dymną?
        • jasnozielona_roslinka Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:51
          Książę Andrzej robil
          Nie śledzę sprawy ale był powiązany z przestępca seksualnym i chyba też ma teraz jakąś sprawę kryminalna
          • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:10
            I było to wszędzie szeroko komentowane w brytyjskich mediach. Brytyjczycy doskonale wiedzą, że RF to także ludzie, a nie same świętoszki. A jednak darzą ich sentymentem i generalną sympatią.
            Harry i jego żona też byli tutaj uwielbiani i przykre, że nie potrafią dostrzec, iż utracili sympatię ludzi na własne życzenie.
            • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:47
              Bzdura. Angielska prasa od początku była krytycznie nastawiona do Meghan.
              • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:22
                do Kate tez od początku była nastawiona krytycznie - ile to jej lat zajęło żeby zaczęli ja traktować jak człowieka?
            • jasnozielona_roslinka Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:48
              Oni chyba myśleli że w USA też będą mieli także status jak w UK.
              A nie że będą kolejnymi gwiazdkami
              No i teraz już tylko gwiazdorzenie im pozostało
          • dr.amy.farrah.fowler Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 09.01.23, 12:12
            No ale przecież to, co robi teraz Harry, dopiero odwraca uwagę od innych Royalsów.

Andrzejek nie ma żadnej sprawy kryminalnej. Bzykał 17-latkę, czyli w wieku dopuszczającym, za jej przyzwoleniem. Jedyny problem to taki, że rzeczona 17-latka znalazła się tam wskutek stręczycielskiej akcji Epsteina/Maxwell.

Andrzejek zawarł ugodę z ofiarą i wypłacił jej odszkodowanie (nieoficjalnie mówi się o 12 milionach dolarów), a właściwie w dużym stopniu zapłaciła Elka z prywatnego majątku. Andrzejek został pozbawiony wszelkich funkcji publicznych, skasowano także część jego przedsięwzięć charytatywnych.

Czy bardziej sprawiedliwie byłoby, gdyby ofiarę przeczołgano przez proces, a potem jej rzucono jakieś ochłapy, nawet gdyby Andrzejek wylądował w pierdlu? Tego nie wie nikt, zresztą szanse na skazanie Andrzejka były nikłe (ofiara była w wielu przyzwolenia, stosunek był konsensualny, a nie da się udowodnić, że Andrzejek wiedział, jak Epstein pozyskiwał ofiary).
            • ritual2019 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 09.01.23, 12:14
              Ah te ofiary...
            • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 09.01.23, 12:16
              Mnie także się wydaje, że kobieta wolała ugodę i pieniądze niż proces.
              • ritual2019 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 09.01.23, 12:23
                Wolala pieniadze
      • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 18:13
        W jaki sposób ich poświęciła?! Spakowała im walizki i na siłę wepchnęła do samolotu do USA?! Na siłę kazała im pisać wspomnienia i nagrywać film?
        • ritual2019 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:08
          heca7 napisała:

> W jaki sposób ich poświęciła?! Spakowała im walizki i na siłę wepchnęła do samo
          > lotu do USA?! Na siłę kazała im pisać wspomnienia i nagrywać film?
          >

Nie, w tym chodzilo o traktowanie Meghan przez media w UK oraz inne rzeczy o ktorych opowiedzieli w produkcji Netflix.
          • tanebo001 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:12
            Ale jakie media? Media w USA traktują ją zupełnie inaczej niż te w UK.
          • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:27
            Jeśli już, to jest głębszy problem, dotyczy ogólnej etyki mediów, sposobów ich działania i każda popularna osoba się z tym mierzy. To naprawdę nie było tak, że tylko biedna Meghan przez to przeszła i dlatego, że jest mixed race- a taką narrację próbują wszystkim wciskać. Skoro Meghan była tak prześladowana przez papparazzich, czemu nie pokazali tego w swoim dokumencie, a sięgnęli po nagrania z Kate, Katie Price czy z premiery Harry'ego Pottera?!
            • ritual2019 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:34
              Alez pokazali, opowiedzieli. Wlasnie to byl jeden z glownych powodow ale byly tez inne.
            • briar_rose Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:43
              Sorry, ale to co robi Harry to już jest po prostu bezwstyd. W życiu nie rozmawiałabym z bratem/siostrą, który do tego stopnia pierze brudy publicznie. Dramat. Meghan jak zwykle chciała po swojemu, ignorując zasady i królewską etykietę. Temat ciągle wraca, a obwinia się całą rodzinę królewską. Jak nie potrafi żyć według zasad, które wiedziała, że panują w rodzinie, nawet te najbardziej absurdalne, ale nie, madame z wielkim ego myślała, że przyjdzie i wszystko zmieni, a cały świat będzie jej za to dziękował. Oni już się gubią we własnych kłamstwach. Para kombinatorów i cwaniaków.
      • droch Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 09.01.23, 11:53
        Natomiast jest coś takiego, że czego nie zrobią, jest to przez brukowce odbierane na ich niekorzyść.

Brukowcom do odbierania na niekorzyść wystarczała sama obecność Meghan.
        Kate je w ciąży awokado? Super sprawa, najlepszy naturalny sposób na zgagę. Meghan je w ciąży awokado? Próżniaczka, każde awokado jest krwią pracujących na plantacjach należących do mafii.
    • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:55
      mam wrazenie ze w brytyjskiej rodzinie królewskiej to poziom patologii jest dwa trzy razy większy niż w normalnej

wiec prosze nie porównywać mnie do księcia Harrego 😀
      • tanebo001 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:12
        Masz choć szlacheckie pochodzenie? smile
        • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:41
          moje nazwisko jest nazwiskiem szlacheckim, serio, nie odziedziczyłem jednak zadnego choćby dworku
          • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:52
            Mnóstwo ludzi nosi nazwiska szlacheckie. Co nie znaczy iż pochodzą od Sarmatów (żart) tongue_out wink Większość z nich nosi te nazwiska bo zostały ich przodkom nadane od nazwiska ich pana, do którego chłopi pańszczyźniani należeli tongue_out
            • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:37
              Historia tytułu szlacheckiego mojego przodka jest nieco inna ale nie chciałbym jej tu upubliczniać. Po prostu nie wierze w błękitna krew, arystokracje itp. Jakis czas temu w Poznaniu była arystokratyczna sprawa bo córka Kulczyka wzięła sobie ślub z młodym księciem Lubomirskim. Została wiec księżną? 😀 Natomiast się rozwiedli - tradycja rodzinna bo rozwiódł się byl dr Jan, Dominika i Seba. Pytanie czy nadal pozostaje kaiezna?
              • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:56
                Nie została księżną bo tytuły u nas zniesiono w dwudziestoleciu międzywojennym. Ale niektórzy lubią się tym jarać i podlizują się nazywając Lubomirskiego księciem tongue_out
                • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 01:07
                  „Tak mieszka i żyje polski książę Jan Lubomirski-Lanckoroński. Zobacz prywatne zdjęcia z zamku księcia”
                  golubdobrzyn.naszemiasto.pl/tak-mieszka-i-zyje-polski-ksiaze-jan-lubomirski/ar/c1-9128831

Ten cały ksieciunio w wieku 45 lat ma taka biografie na Wikipedii jakby sie uczyl i pracował 16 godzin na dobę juz od 4 roku życia 😅
      • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:37
        Tez tak uwazam bywalec. Ten Andrew to wstyd dla rodziny. A juz co Edward z nazistami planowal wywinac boze....
        • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:40
          princesswhitewolf napisała:

> Tez tak uwazam bywalec. Ten Andrew to wstyd dla rodziny. A juz co Edward z nazi
          > stami planowal wywinac boze....

Mam wrazenie ze dla brytyjskich wpływowych i bogatych ludzi seks z młodymi chłopcami to jakaś tradycyjna rozrywka? Ale jak są nieletni to powinni tacy elitarni brytyjczycy isc do pierdla.

Zreszta, patologie w bogatych rodach, walka o władze, zdrady, sojusze, nieślubne dzieci, walka o kasę, spadki to chyba normy w bogatych rodzinach…
          • glasscraft Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 23:08
            Gdzies ty w tej operze mydlanej znalazl seks z mlodymi chlopcami zboczku?
            • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:19
              Moze o swietej pamieci Mountbatten cos mowi 🤣
              • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:57
                kontynuowali tradycje greckich możnowładców
            • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:24
              W swojej chorej wyobraźni.
              • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 00:58
                rosa, co do zasady nie kopie leżącego, ale jestes upierdliwa jak wieczorny komar
                • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 16:01
                  Od kiedy leżysz? 😂
                  • bywalec2023 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 16:02
                    rosa, za każdym razem uznawałem ze dość się nacierpiałas życiowo i nie będę ci dokopywał jak zwykłym forumowym zmijom i po prostu cie blokowałem, ale jak bardzo chcesz to mogę i ci dokopać.
                    😀
                    • rosapulchra-0 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 07:11
                      Grozisz mi?
                      Wypowiadasz się na temat nie mając pojęcia o nim, tylko na podstawie swoich wyobrażeń I to w dodatku te wyobrażenia są chore I niemające nic wspólnego z prawdą, a potem w reakcji na moje słowa mi grozisz. Parade.
    • leosia-wspaniala Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 17:58
      >W brytyjskich mediach zrobiło się gorąco, bo wyciekły właśnie fragmenty autobiografii Harry'ego.

Niemożliwe! Jakaś forumka z UK pisała, że takie wścibstwo dotyczące sławnych ludzi to domena Polaków!
      • panna.nasturcja Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:14
        Nie, nie, ona pisała o wścipstwie smile
    • chatgris01 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:18
      No w koncu!
      Trabili o tym juz wczoraj w dzienniku TV, a na ematce NIC przez caly dzien! 😳😳😳
    • runny.babbit Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:23
      Poza tym w ramach dbania o bezpieczeństwo rodziny postanowił zdradzić ilu zabił talibów i że traktował ludzi na wojnie jak pionki. Przemyślał to😂
      • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:31
        Plus udostępnił masę prywatnych nagrań, z doskonale widocznymi twarzami swoich dzieci.
        No, ale przecież Netflix słono za to zapłacił, więc tu już nikt nie czuje się odarty z prywatności.

• glasscraft Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 19:43
        Przy okazji narazajac rowniez bezpieczenstwo/zycie aktywnie sluzacych zolnierzy na potencjalne ataki swirusow, ktorzy beda chcieli wziac odwet za "zbrodnie" Harry'ego w Afganistanie, a do niego nie maja jak dotrzec bezposrednio.
    • aguar Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:07
      Zawsze się dziwię, że ematka tak łatwo łyka ten hejt na nich. To jest zaprogramowane na ludzi o wąskich horyzontach, aby się poczuli lepsi, skierowane do najniższych instynktów, a ematka niby się ma za inteligentniejszą, a tutaj tak daje sobą kręcić. Smutne w sumie.
      • runny.babbit Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:15
        Czujesz się lepsza, bo łyknelas propagandę, że Harry i Meghan to ludzie tacy jak my, a nie uprzywilejowani bogacze którzy myślą że nikt nie będzie weryfikował ich historyjek? 😂
      • panna.nasturcja Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:15
        Tylko ty ńie dajesz, prawda?
        • aguar Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:24
          Czasem daję, ale to jest tak grubymi nićmi szyte...
          • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:38
            >Czasem daję, ale to jest tak grubymi nićmi szyte...

Dokladnie. Royals sa troche zmartwieni ale i raduja sie ze uwaga nie pada na Andrew i queen Consort
            • runny.babbit Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:10
              A tak prosto byłoby nie odwracać uwagi od Andrew i Katherine i po prostu dać światu zapomnieć na chwilę o sobie 😏 no ale Meghan i Harry lubią grać w tę grę, zresztą na niczym innym nie potrafia zarobić. A jak ten temat się znudzi publice i pieniądze się skończą, to zawsze mogą się rozwieść.
      • kk345 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:18
        Zdaje się, że ten Twój szeroki horyzont obejmował także współczucie dla "zdradzanej" petardy, więc pozostanę raczej po wąskiej stronie... 🤦🏻‍♀️
        • aguar Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:26
          Nadal jej współczuję, bo nie wydaje się szczęśliwa, tylko próbuje za wszystkich sił zachować twarz i nie pokazać się jako przegrana.
      • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:27
        >Zawsze się dziwię, że ematka tak łatwo łyka ten hejt na nich. To jest zaprogramowane na ludzi o wąskich horyzontach

Dokladnie.
      • briar_rose Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:45
        Żenująca para. Chyba fundusze się kończą i będą teraz znowu wszystko wywlekać.
        • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:55
          I dobrze. Gdyby dziewczyny nie wywlekaly takie oblechy ja Epstein by nadal wykorzystywaly dziewczyny, albo taki Harvey Weinstain by gwalcil albo ten oblech z Fox News...

Niech wywlekaja manipulacje prasy Royalsow. To nienormalne by monarchowie byli podporzadkowani brukowcom
          • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:03
            Na razie to dokonują pięknego samozaorania. W komentarzach przewijają się opinie, że albo mieli kiepskich PRowców albo ktoś z royalsów patronowal też książce, w której tylko się ośmieszają.
            Do tego informacje o zabitych w Afganistanie narażają na ryzyko zemsty nie tylko innych żołnierzy jak i rodzinę Harrego
            • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:15
              Mysliszzbyt ze swojej perspektywy. Ludzie maja rozne opinie. Komentarze pod artykulami to jako mlody marketer na poczatku tez kiedys pisalam i mi za to placili. Boziu Emily in Paris i jak to fashion designer umarl i zwiazany z tym marketing ogladala? Pijar Royalsow. Ale ematka cos we wszystko wierzy 🤣
              A jak nakrecali na Diane i dlaczego byla znerwicowana. Boziu, oczy by wydrapali by byla ta wariatka" a by Charles zszedł z uwagi jako zdradzacz.
              W koncu jak mi jeden francuski chirurg powiedział...jego przyjaciel na dyzurze wie co policja mowila. Tam byl motor obok i to nie był przypadkowy wypadek. Z jej haulcami manipulowali juz wczesniej przed wywiadem slawetnym

O zabitych sie wypowiem jak oryginal przeczytam bo narazie bez konkretnych cytatow jest
      • brytyjska.mgla Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:21
        Przepraszam, ale czy nie wolno już mieć własnej, ale jednak nieprzychylnej opinii?
        • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:54
          No to trzeba byko od razu na gorze napisac: tylko popierajace komentarze prosze pomimo ze to forum. To bym sie nie wpisywala.
          Trzeba bylo tez dodac ze wszelakie poglady krytyczne wobec Twoich interpretujesz jako zabranianie ci. 😄🤣
      • elinborg Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 14:18
        Ja ich osądzam wg ich własnych wypowiedzi i czynów. To są ludzie ok. 40, zachowują się jak przedszkolaki, wypowiedzi i zachowania są żenujące. Tyle widzę, nie potrzebuję sie nakręcać żadnym hejtem.
        • hungaria Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 22:20
          40 facet, ktory sluzyl na froncie i potencjalnie moglby byc glowa monarchii, zali sie, ze bratowa nie chciala pozyczyc jego zonie blyszczyka do ust. A jak juz uzyczyla, to sie skrzywila. Czy oni nie maja zadnego filtra mentalnego na to, czym sie dziela ze swiatem?
          • jasnozielona_roslinka Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 00:14
            On nie tylko dzięki się ze światem, on to utrwala na piśmie ( o ile on to pisał ) albo autoryzuje te głupoty.

Lipstickgate . Afera na miarę tych postaci
            Aż mi się żal zrobiło Kate ( a jakąś fanką nie jestem) bo to już odmęty absurdu
          • gama2003 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 01:03
            Jeśli cokolwiek ugrali/ zyskali na tych malowanych tęczą jednorożców wynurzeniach na Netflixie, tak tym dziełem biograficznym kompletnie to stratowali.

Czytam zdumiona brakiem hamulców kompletnym. Nikt ich nie powstrzymał, nie zasugerował kompromitacji bzdurnymi zarzutami ? O błyszczyk ? I inne podobnej wagi ?
            Przecież ludzie im tego nie zapomną.
            • but.first.coffee Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 15:25
              Biografia Harry"ego była pisana przez ghostwritera, J.R.Moehringera. Wydawnictwo też nie pierwsze lepsze...

Przy takiej ilości samobójów, które tam są można się zastanawiać, czy Harry to w ogóle czytał... ale czytał - bo sam nagrał audiobooka.
          • but.first.coffee Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 15:45
            Ciekawy jest schemat: wyciągamy wszelkie rzeczy, które w przeszłości opinii publicznej się nie spodobały i mówimy, że to nie nasza wina, a kogoś innego. My jesteśmy czyści jak łza, a ONI są złem i śmiercią.
            -przebranie nazisty - pomysł brata i bratowej, zaśmiewali się do łez.
            -tiara na ślub miała być przywieziona na przymiarkę z fryzjerem, ale niedobra pani zarządzająca nie chciała jej wypuścić z rąk i kazała wypełniać upokarzające dokumenty,
            -poinformowanie wszystkich o ciąży Meghan podczas ślubu Eugenii - też pomysł brata. któremu powiedzieliśmy tylko na ucho, a ten uradowany z entuzjazmem podchwycił, że koniecznie musimy to powiedzieć Kate...
            ...wcale ich nie lubiłem, ale prawie u nich mieszkałem i wyjadałem im lodówkę...
            ...nie chcemy mieć nic wspólnego z RF, ale córkę nazwaliśmy imieniem babci, do tego bardzo specyficzną intymną formą zarezerwowaną tylko dla najbliższych...
            ...armia to moja druga rodzina i jestem dumny ze służby, a następnie wystawiam na niebezpieczeństwo nie tylko swoją ex-jednostkę, ale wszystkich Brytyjczyków działających na misjach i weteranów zaangażowanych w Invictus Games

No i te nieprawdopodobne historie o narkotykach - o gadającym koszu na śmieci, o koce i trawie. Prasa od razu podchwyciła, że dziwnym trafem podczas niespodziewanej kontroli antynarkotykowej jako jedyny opuścił jednostkę i nie poddał się testom. Coraz więcej osób mówi publicznie, że to nie jest najbystrzejszy chłopak, że był przeciągany za uszy przez szkoły i przez szkolenia w wojsku.

Ciekawie przy tym wszystkim brzmi wywiad z byłym służącym Diany, który był przy nich w tych najtrudniejszych momentach i zna obu braci oraz ich relacje od podszewki
            www.youtube.com/watch?v=RKI8AtXjwsU
            • jasnozielona_roslinka Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 16:55
              Jasne....21 letni Harry został namówiony przez 23 brata - następcę tronu żeby przebrać się za nazistę, aha
              On nie potrafi wziąć żadnej odpowiedzialności za to co robi w życiu. Ciągle to wina innych. 40 latek który jest niedojrzałym dzieciakiem , na dodatek inteligencja nie grzeszy jeśli rozpisuje się o zabijaniu i podaje liczby, i kogo..
              Za chwilę będzie o tym że on nie chciał wydać tej książki i go namówili. Śmiali się z jego opowieści i to go zachęciło i on nawet nie rozumiał co robi...
              Ten człowiek nie ma minimum zdrowego oglądu samego siebie.
              Powinni na niego milczeć dalej, bo wdawać się w polemiki albo wydawać oświadczenia na temat jego rewelacji to jak obrzucać się z 🐒 fekaliami.
          • princy-mincy Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 16:21
            Ja też bym nie użyczyła mojej szwagierce błyszczyka. W ogóle żadnej obcej osobie, może najwyżej mojej córce.
            • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 16:22
              Tez niechętnie…
            • heca7 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 16:53
              princy-mincy napisała:

> Ja też bym nie użyczyła mojej szwagierce błyszczyka. W ogóle żadnej obcej osobi
              > e, może najwyżej mojej córce.

Ja też nikomu nie pożyczam błyszczyka ani szminki. Nawet z córką się nie wymieniamy. Tak się roznosi opryszczka.
    • myelegans Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:24
      mam ich dosc, who cares?

Biedne pokrzywdzone dziecko. Grow up!

uciekli w UK w poszukiwaniu prywatnosci, zeby spokojnie wychowywac dzieci i udzielac sie charytatywnie.... haha. Megan miala zalamania nerwowe bo papprazzi ja przesladowali, a przeciez chciala zyc normalnie i w spokoju.

teraz sami pchaja sie przed kamery i produkuja holywoodzkie, szmirowate reality shows, ktore sa dosyc kiepskie.
      • kaktusowepole Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 23:36
        Widocznie nie mają finansowania a przywykli do wysokiego poziomu więc mają problem.
        • myelegans Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 01:01
          pieniedzy im nie brakuje, stawiam na potrzebe atencji i potrzebe bycia w swietle reflektorow,

Megan to aktorka przeciez....
          • aqua48 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 07.01.23, 14:53
            myelegans napisała:

> pieniedzy im nie brakuje,

Jak nie brakuje, przecież już u Oprah płakali, że ich odcięto od bezpłatnej ochrony i że nie mają gdzie mieszkać. Bidoki takie.
            • jasnozielona_roslinka Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 16:58
              A teraz będzie płakał że potrzebuje tej ochrony bo ujawnia że zabijał w Afganistanie i że teraz boi się zemsty.
              Może on po to to robi, liczy na ochronę ? Ale od kogo w tej chwili ?
              • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 17:33
                Najgorsze jest to, że ofiarami zemsty mogą być zwykli Brytyjczycy albo brytyjski żołnierze. Ewentualnie rodzina królewska, choć akurat Harry by nie płakał gdyby coś się stało Williamowi i jego dzieciom. On jest chory z nienawiści i zazdrości o brata.
    • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:25
      >ale jeśli tak to efekt zfldaje się być odwrotny od zamierzonego

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo w artykulach wyczytalas? Zdajesz sobie sprawe ze prasa ma deal with Royals? Toz o tym Harry mowi

>Pamiętam, kiedy na początku ich związku rodzina Meghan zaczęła udzielać wywiadów i nieprzychylnie się o niej wyrażać i jak oboje byli tym oburzeni. Teraz sami robią to rodzinie Harry'ego i paradoksalnie też uważają się za pokrzywdzonych.

Juz widze jakbys ty cichutko siedziala jakby ci takie jazdy tesciowie zafundowali. Jakby ciebie portretowali prasie jako black sheep aby od tego beznadziejnego Andrew zdjac uwage. Dokladnie to samo robili z Diana by odwrocic uwage od faktu ze to przyszly krol zdradzal.

> Z drugiej strony miło wiedzieć, że rodzina królewska to też w gruncie rzeczy normalni ludzie

No jesli dla Ciebie osoba obijajaca ryj ( fizycznie) bratu bo wyczytal cos w gazecie i obrazajaca jego zone....w jego domu to normalna rodzina,.... jesli taki Oblech jak Andrew uprawianacy seks z kontraktem za kase z dzierlatkami i zadajacy sie z kims takim jak Epstein....to normalne rodziny...No to ja dziekuje.
      Nie, dla mnie to nie jest normalne.
      • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:36
        Biorąc pod uwagę jej słowa do Kate tuż po jej porodzie (a Meg uważa się za feministke) to raczej ona fundowala jazdy rodzinie niż na odwrót.
        Zauważ, że ani ona ani Harry nie widzą nic złego w słowach godnych mizogina wręcz przeciwnie ons czuje się ofiarą sytuacji.
        Jak to o niej świadczy?
        Obicie ryja harremu nie było z powodu sensacji wyczytanych w gazecie, można spokojnie założyć, że William miał dostęp do informacji na temat zachowania bratowej wobec Kate i personelu z pierwszej ręki.
        Nie wiemy też co powiedzial Harry zanim dostał, on tego przecież nie napisze bo woli udawać prześladowanego. Oskarżenie brata o wybór ubrania 21 latka najlepiej świadczy jakiego rodzaju człowiekiem jest Harry. Takim, który nigdy nie bierze odpowiedzialności i zawsze obwinia innych za swoje błędy
        • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:41
          >Biorąc pod uwagę jej słowa do Kate tuż po jej porodzie (a Meg uważa się za feministke) to raczej ona fundowala jazdy rodzinie niż na odwrót.

Naprawde w slowa oplacanych brukowcow wierzysz

>Obicie ryja harremu nie było z powodu sensacji wyczytanych w gazecie, można spokojnie założyć, że William miał dostęp do informacji na temat zachowania bratowej wobec Kate i personelu z pierwszej ręki.

Tworzysz chochoła jak to forumki tworza. Nie o to mu obil ryja i nie o tym Harry mowil
          To twoje wnioski. Jakze pochopne

• briar_rose Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:47
            Żenująca para. Od księcia do upadłego celebryty...
            • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:51
              Tak bo Andrew oblech jest lepszy albo Charles i xo wyprawial z metresa...prosze cie....

Przynajmniej Sarah Fergusson oficjalnie mowi o swych zaburzeniach psychicznych.

Ja jestem przeciw znecaniu sie w prasie nad ludzmi i jestem za whistleblowing jesli nie dociera. Cos musi sie zmienic w koncu na tym swiecie. Jesli cos zarobil na tym- tyle dobrego
          • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:48
            Dopiero Kate o William to histerycy ze nawet jak przeprosila to robili afere....
            • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:49
              serio? co w tym co William zrobił jest nie na miejscu?
              • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:52
                Chronologia wydarzen ichi. Jesli cie ktos przeprosi nadal robisz afere? A Will robil
                • tanebo001 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:56
                  Ale to wiemy tylko od Harrhan
                • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:57
                  I dobrze, że robił. Miał odpuścić zwykle chamstwo wobec jego żony tuż po porodzie?
                  • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:05
                    >Miał odpuścić zwykle chamstwo wobec jego żony tuż po porodzie?

Ok rozumiem ze twoj maz robi awanture nawet jesli cię przeprosi ktos gdy wymsknelo.om sie ze glupoty gadasz i hormony cie poniosly zakladajac ze rozmawiasz z kumpela rowniacha a ty jednak jestes nie kumpela ale nadeta księżniczka ktora udawala rowniache. ( Nie bierz tego ad personam, ja tylko pisze by pokazac jak to wyglada)

Uwazam ze jesli ktos przeprosi, uzasadni to czlowiek z klasa nie histeryzuje dalej. Infantylne ego tak robi i control freak. Schladza sie niezrozumiale kontakty gdzie bariera zaufania zostala przerwana i tyle.
                    • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:36
                      Ona nie gadala z kumpela, nigdy się nie przyjaznily.
                      Wartość przeprosin jest zadna, skoro Meghan uważa się za ofiarę sytuacji.
                      Mój mąż by wystawił kogoś takiego za drzwi.

Btw rozumiem, że Tobie teksty od obcych osób w stylu co się tak zloscisz to okres czy menopauza nie przeszkadzają? I udajesz kumpele rowniache w odpowiedzi na zwykłe chamstwo?
                      • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:43
                        🤣 bo ty tam bylas. Wlasnie powiedziala ze mowila jak do kumpeli. Czytaj uwaznie co Harry przekazal.

>Btw rozumiem, że Tobie teksty od obcych osób w stylu co się tak zloscisz to okres czy menopauza nie przeszkadzają? I udajesz kumpele rowniache w odpowiedzi na zwykłe chamstwo?

Jesli ta osoba mnie przeprosi ( a to mialo miejsce) o oczywiscie ze nie rozpoczynam jak infantylna idiotka histerii po przeprosinach. Nie jestem drama queen. Przeprosiny przyjete - odpowiadam a nastepnie dystansuje sie w relacjach w stosunku do osoby by sie to nie powtorzylo. Tzn jestem kulturalna i rozmawiam ale nie przyjaznie sie.
                        To wiocha robi afere
                        • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:59
                          Tak, wiocha robi aferę w książce i wcześniej w wywiadzie.
                          O szczerości przeprosin świadczy fakt, że Meghan uważa się za ofiarę.
                • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 20:58
                  przeprosiny które może były przeprosinami a może nie były. Cóż wcale ci stara nie ubliżylam ja tak po koleżeńsku!
                  • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:06
                    Byly wg Harrego. Gdyby bylo inaczej by tego nie wspomnial nawet i przemilczal incydent.
                    • ichi51e Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:16
                      No i co Harry napisał? Ze przeprosiła i powiedziała ze w sumie nie ma za co bo ona tak po przyjacielsku… sama wyżej zacytowałaś.
                      • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:45
                        Nie cytowalam ze " tak po przyjacielsku" . To twoje tlumaczenie. Ona powiedziala jako uzasadnienie do swojego zachowania ze miedzy swoimi przyjaciolkami tak sobie gadaja. No i przyjaciele sobie gadaja rozne rzeczy, siostry tez. Bledem Meghan jest nabrac sie na to ze to przyjazn.
                        • aqua48 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:09
                          princesswhitewolf napisała:

> Ona powiedzial
                          > a jako uzasadnienie do swojego zachowania ze miedzy swoimi przyjaciolkami tak s
                          > obie gadaja.

Bo jej błędem podstawowym było przekonanie, że royalsi grają swoje królewskie role przed mediami, a poza tym zachowują się jak amerykańskie psiapsi Meghan. Sama zresztą wspominała, że uznała, że będzie przedstawiona ukochanej babuni Harryego, a nie królowej. Sądziła, że z Elżbietą II będą piekły ciasteczka w kuchni?
                          • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:25
                            >royalsi grają swoje królewskie role przed mediami, a poza tym zachowują się jak amerykańskie psiapsi

Tak. Dokladnie. Przez to dokladnie doszlo do tej sytuacji.

Naiwna a nie cwana. Jak Diana naiwna tylko Diana byla z 15 lat mlodsza jak wdepla w to g...
                            • aqua48 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 22:44
                              Cwana moim zdaniem też. I nie rozumiem jak można było wyjść za księcia i nie próbować nawet się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi ani nie spróbować dowiedzieć się i nauczyć jakie panują zasady. To totalna głupota, a babka wszak nie jest podlotkiem. Obojga głupota na dodatek, bo nie rozumiem dlaczego Harry jej nie uświadomił wcześniej, tylko pozwolił robić z siebie infantylną idiotkę. Taka słodka mu się wydawała?
                              • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 23:27
                                Ludzie maja zaklamany obraz swojego istnienia. Liczyl sam na to ze będzie taaak pieknie. Oni wszyscy sa stuknięci.
                            • asia_i_p Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 08.01.23, 18:17
                              Nie 15 lat młodsza, 18 lat młodsza, z zerowym doświadczeniem z facetami i niezbyt bystra (na polskie odpowiedniki nie dała rady zaliczyć egzaminu gimnazjalisty). Meghan ma bodajże BA, miała 37 lat (czyli tyle, co Diana, kiedy zmarła chyba? - a na tym etapie nie była już naiwnym dziewczątkiem), a rodzina królewska była od dawna jej hobby.
                        • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 23:12
                          Przecież sama mowila, że Kate od poczatku trzymała dystans , wiec o jakiej przyjaźni czy nabieraniu się na przyjaźń mówisz?
                          Meghan miała ja dostać z przydziału bo tak?
                    • sophia.87 Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:37
                      Według harrego to działa mu się krzywda bo miał mniejszy pokój niż brat 😂
                      • princesswhitewolf Re: Kolejne wynurzenia księcia Harry'ego 06.01.23, 21:46
                        To zobaczymy w wersji angielskiej sophia jak to wyrazil.
          • sophia.87