oasis331 07.01.23, 20:31 Planujemy wyjazd w lutym. Za nami trudny okres, dużo nerwów, stresu i spowodowane tym zmęczenie. Chcemy się zregenerować, zrelaksować i uzupełnić wit. D w pięknym otoczeniu. Jaki kierunek wybrać, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klementyna156 Re: Egzotyka - co polecacie? 07.01.23, 21:11 Tajlandia, ale nie tylko wyspy - także dżungla w części kontynentalnej i pomieszkanie w niej trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Egzotyka - co polecacie? 08.01.23, 00:34 Ja lecę na Mauritius, spodziewam się, że będzie miło . Zamierzam się wygrzać i zrelaksować totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Egzotyka - co polecacie? 08.01.23, 11:57 W lutym tego roku? W takim razie planuj dalej. Chyba, że pytanie poniżej, dotyczące budżetu, Ciebie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Egzotyka - co polecacie? 08.01.23, 12:00 Patrzyłem np. na loty do Bangkoku. Ze Stuttgartu, Turkiem, zapłaciłbym za dwie osoby (w obie strony) 4.800 ełro. Dlatego, że na powrót mają już jedynie businesa. Także ten ... Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Egzotyka - co polecacie? 08.01.23, 22:09 Idź do biura podróży i sprawdż, co mają w Twoim budżecie. Skoro zadajesz tak ogólne pytanie, to raczej nie jesteś weteranem samodzielnej organizacji wczasów, czyli do lutego nie ogarniesz znalezienia czegoś w sensownych cenach i warunkach bez biura. Co najwyżej wróć z biura z dwiema- trzema ofertai, to co pomożemy wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Egzotyka - co polecacie? 08.01.23, 22:12 Tez szukam, ale bez biura. Rozważam Kubę Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Egzotyka - co polecacie? 09.01.23, 17:46 tak i nie ma problemu, można kupić od ręki, ale zastanawiam się nad kierunkiem i szukam inspiracji wole bez biura, bo mam bilety na cały świat za grosze, nie lubię ALL, bo nie potrzebuje i czerpie przyjemność z własnej organizacji pobytu Odpowiedz Link Zgłoś