Dodaj do ulubionych

Mam nowego starego fu.ck buddy'ego

09.01.23, 21:17
Tak chciałam się podzielić. Cholera, chyba trzeba będzie jakiś system numeracji wprowadzić, żeby się nie pogubićsmile.
Tak btw. to ten PISi urzędnik. Przeprowadził się do nowego przepięknego mieszkania, którego wykończenie kosztowało go 130 k, i dużo nerwów, które stracił na 3 ekipy remontowe. I niech mi później ktoś qur#a zachwala kupowanie mieszkania w stanie deweloperskim. Over my dead body. Wolę wyłożyć od razu te 100 k więcej, ale mieć piękne wykończone mieszkanie kilkuletnie, a nie użerać się z ekipami, która po pijaku wyrwie wszystkie kable z sufitu, jak spadnie ze stołka.
Btw, to wszystko z naszych podatków te luksusy, się jest w partii, się kurna powodzi.
A inni muszą zapieprzać w korpo i użerać się z głupimi szefami osadzonymi w Madrycie, Londynie, czy gdzie tam, którzy potrafią robić quality checki twojej roboty bez znajomości języka niemieckiego. Bo im się wydaje, że mogą.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:21
      wykończenie kosztowało go 130 k
      130 tysięcy czy milion trzysta tysięcy? jeśli to pierwsze, to niedużo jak na wykończenie od stanu deweloperskiego
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:24
        130 tysi to jest dużo jak za niecałe 50 metrów! To jest w cholerę dużo! I w huk roboty, pół roku mu się z tym pier.dzielili.
        • heca7 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:34
          Włożył 130 tys w wykończenie niespełna 50 metrów?! I to ma być "przepiękne" mieszkanie?!
          • barbibarbi Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:34
            No nie? To trzeba naprawdę się postarać aby tyle wydać na wykończenie małego mieszkania
        • triss_merigold6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:35
          130 tysi to jest dużo jak za niecałe 50 metrów!

sama kuchnia to lekkim twistem 30 tysięcy, łazienki ze 25, podłogi 10 co najmniej, zabudowa szafami z 15 tysi
          • triss_merigold6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:35
            Licząc po cenach budżetowych, bez złotych klamek
        • memphis90 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:35
          >niecałe 50 metrów!

„Oooo, to mieszkanko tez masz malutkie”
          • milva24 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:31
            big_grin
        • starczy_tego Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:46
          Hm przy obecnych cenach to normalnie wręcz bym powiedziała…2,5 koła za metr w Warszawie to szału nie robi
        • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:35
          Biedny pisiorek, ale mi go żaaaaal.
      • auksencja15 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:25
        No właśnie…
    • bazia_morska Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:27
      Przepiękne mieszkanie 50m2. Nie wiedziałam, że jestem ematką aż tak luksusową.
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:28
        Jak na jedną osobę bez zwierząt jest spoko. Brałabym od razu.
        • bazia_morska Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:38
          Ludzie bez zwierząt mnie nie interesują.
      • hannah_weaver Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 10:47
        bazia_morska napisała:

> Przepiękne mieszkanie 50m2. Nie wiedziałam, że jestem ematką aż tak luksusową.
        🤣
    • emateczka Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:32
      Zapisz się do partii i nie zazdrosc. Albo zostań szefem bez znajomości języków i nie zazdrosc, bo widać, że cholernie cię boli brak sukcesów zawodowych i finansowych.
      Swoją drogą, bycie z kimś dla kasy to jak sukienka za anal, że tak delikatnie powiem...
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:38
        Ja mam kotek dwa mieszkania, których się dorobiłam sama, no z drobną pomocą rodziny. Wszystko z mojej ciężkiej roboty, więc nie pierd.ol mi o braku sukcesów zawodowych i finansowych. Nie zazdroszczę, tylko stwierdziłam z przekąsem, że to wszystko z naszych podatków. No ale przecież nie odmówię r.żnięcia się w miłych warunkach.
        • gorzka.gorycz Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:41
          A ten Twój, w którym jesteś zakochana?
          • waleria_bb Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:04
            To dlaczego tak skupiłaś się na tym mieszkaniu? Nic o zaletach faceta, a od razu z grubej rury kwota za wyposażenie lokum.
          • arthwen Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:05
            Najwyraźniej samym zakochaniem nerwicy pochwy się nie zaspokoi tongue_out
        • kk345 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:57
          >mam kotek dwa mieszkania, których się dorobiłam sama, no z drobną pomocą rodziny

>stwierdziłam z przekąsem, że to wszystko z naszych podatków

Czyli jest remis: tobie pomogła rodzina, jemu partia... w efekcie oboje możecie się chwalić, jak to do wszystkiego w życiu doszliście własną, ciężką pracą big_grin
          • m_incubo Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:36
            big_grin
        • conena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 13:52
          leanne_paul_piper napisała:

> Ja mam kotek dwa mieszkania,
          >

też przepiękne?
        • afro.ninja Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:49
          Pisałaś, ze mieszkasz w mikrokawalerce. Wiec moze i faktycznie 50 metrow to dla ciebie penthouse.
          • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:54
            Taa, na 2,5 metra.
            • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:56
              Plus dzielę tę przestrzeń z 6-cioma współmieszkańcami.
        • manon.lescaut4 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 09:26
          W miłych warunkach??
          Ja się rżnę wyłącznie w powyżej 300 m, najlepiej 500+, ale poniżej 300 to nawet się nie fatyguje depilacja ani wyjściowa bielizna.
          • mamkotanagoracymdachu Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:43
            manon.lescaut4 napisał(a):

> najlepiej 500+

No to akurat jest mało opłacalna opcja.
      • princesswhitewolf Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:20
        O to musze byc dla ciebie bardzo interesujaca. 3 miau+1 hau
    • geez_louise Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:36
      Przepiękne mieszkanie 50m2, luksusowe wykończenie za 130k i zapieprzanie w korpo… Czy Ty nie bzykasz się z naszym Józkiem?

Poczytaj trochę jakąś Blankę Lipińską, ceny i metraże zwiększ co najmniej 10x, zapieprzanie daj w kartelu mafijnym, to będzie się lepiej czytać.

Romanse pisowskich drobnych ciułaczy nie będą miały wzięcia.
      • triss_merigold6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:37
        Przepiękne mieszkanie 50m2, luksusowe wykończenie za 130k i zapieprzanie w korpo… Czy Ty nie bzykasz się z naszym Józkiem?
        umarłam
      • ginger.ale Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:47
        geez_louise napisała:

> Przepiękne mieszkanie 50m2, luksusowe wykończenie za 130k i zapieprzanie w korp
        > o… Czy Ty nie bzykasz się z naszym Józkiem?
        >.
        >

Płaczę 😹

Narracja się posypała, a ca. 2,5 k/m² to przeciętny standard wyposażenia, sama robocizna to w huk kasy.
        • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:58
          Hahaha, dopiero co było w h#j artykułów, że 70% Polaków nie stać na zakup żadnego mieszkania, nawet kawalerki, a tu nagle pogarda dla wykończonego w wysokim standardzie mieszkania w okolicy Westfield Mokotów, gdzie metr chodzi po 15-16 tysięcy. I to w przypadku kolesia ledwo po 30tce.
          • triss_merigold6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:01
            To nie jest pogarda. Ledwo po 30-tce? Nie jesteś aby dla niego za stara?
            • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:03
              Nie tongue_out
              • czerwonylucjan Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:43
                Jak on jest nowy stary to ile mial lat jak byl nowy? Child molesting 🥴
          • maleficent6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:03
            Czym dla ciebie jest wysoki standard? 🤔
          • heca7 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:47

a tu nagle pogarda dla wykończonego w wysokim s
            > tandardzie mieszkania w okolicy Westfield Mokotów, gdzie metr chodzi po 15-16 t
            > ysięcy. I to w przypadku kolesia ledwo po 30tce.
            >
            W listopadzie sprzedałam mieszkanie, 48 metrów w okolicy Westfield Mokotów. Może kupił moje?! big_grin O przynależność partyjną nie pytałam więc może... Chciałabym tylko ostrzec, że na tym luksusowym osiedlu, w naszym mieszkaniu przez pewien czas był... burdel big_grin
            • heca7 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:48
              Tzn w listopadzie 2021 wink
            • iwles Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:53
              heca7 napisała:

> Chciałabym
              > tylko ostrzec, że na tym luksusowym osiedlu, w naszym mieszkaniu przez pewien c
              > zas był... burdel big_grin

Pis lubi to!
            • niemcyy Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:56
              Jeśli to to samo, to tak dużo mimo remontu się nie zmieni.
            • lauren6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:38
              Kochana, u kogo na osiedlu nie było burdelu. Przecież to obwoźny cyrk na kółkach. Wynajmują nowe mieszkanie, zanim mieszkańcy starej wspólnoty mieszkaniowej zdążą się skrzyknąć we wspólnym świętym oburzeniu.
          • panna.nasturcja Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:46
            Po prostu nikt kto mieszka w Warszawie nie wierzy w wysoki standard wykończeńia za takie pieniądze.
            I dla warszawiaków to jest Galeria Mokotów. Zawsze będzie.
            • riki_i Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:59
              Autorka jak zwykle tka piękne trololololo, natomiast co do okolic Galerii Mokotów. Dzielnica poprzemysłowa bez grama zieleni, gęsto upakowana biurowcami i deweloperką. Podziemne miejsca parkingowe kosztują krocie, a poza nimi praktycznie nie da się nigdzie zaparkować. W godzinach rozpoczynania i końca pracy biurowej wszędzie monstrualne korki. IMO bardzo słabe miejsce do zamieszkania, no chyba, że jesteśmy z Pierdziszewa, robimy w okolicznym korpo i potrzeba nam noclegu od niedzieli wieczór do piątku rano, bo z końcem tygodnia wyjeżdżamy na łojcowiznę w okolicach Parczewa i Łukowa.
            • thea19 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 08:16
              Galmok. Ostatnio znajomy mi mówił, że był w Westfield Mokotów a ja się pytam a co to?
            • maleficent6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:16
              panna.nasturcja napisała:

> Po prostu nikt kto mieszka w Warszawie nie wierzy w wysoki standard wykończeńia
              > za takie pieniądze.
              > I dla warszawiaków to jest Galeria Mokotów. Zawsze będzie.

Amen.
              • aamarzena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:38
                Ja myślę, że nawet na Podkarpaciu nikt nie uwierzy w wysoki standard za 2 tys/m2 😛
            • gorzka.gorycz Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:35
              Dokładnie. Żadnych Westfieldów nigdzie nie ma. Jest Galeria Mokotów i po prostu Arkadia. smile
          • ginger.ale Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:49

> Hahaha, dopiero co było w h#j artykułów, że 70% Polaków nie stać na zakup żadne
            > go mieszkania, nawet kawalerki, a tu nagle pogarda dla wykończonego w wysokim s
            > tandardzie mieszkania w okolicy Westfield Mokotów, gdzie metr chodzi po 15-16 t
            > ysięcy. I to w przypadku kolesia ledwo po 30tce.
            >

Ja po prostu wiem ile kosztuje wykończenie mieszkania w Warszawie. Fakt, że to okolica GalMoku akurat wg mnie nie dodaje plus 10 do zajebistosci. Raczej -10, o ile nie chodzi o zakup pod wynajem dla korposłoików, tylko stały adres.🤷🏼‍♀️
          • afro.ninja Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:53
            Faktycznie, raj...
          • claudel6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 23:28
            przecież to jest Mordor. kto mieszka dobrowolnie w Mordorze? big_grin
            • maleficent6 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 08:42
              Samotne korpofiksy z prowincji? Tak strzelam.
      • aamarzena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 10:26
        🤣🤣🤣
    • mamkotanagoracymdachu Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 21:55
      Właśnie miałam pytać gdzie tak tanio, weź no namiary na te ekipy, co?
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:02
        Najpierw przetestuję u siebie wink.
    • simply_z Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:06
      Ale 50m2 to klita...myslalam,ze ma przynajmniej 100
      • miss_fahrenheit Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:09
        Może to tylko garsoniera. Jaka partia rządząca, taki standard wink
    • szmytka1 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:13
      Jak mam tyle kasy, to chce moje piękno, a nie cudze piękno. Kafle takie jak mnie się podobają, podłogi jakie sonie eybralam, a nie co ktoś wybrał i a niech bedzie
    • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:34
      Tytuł sugerował pikantne detale, a w środku nudy wykończeniowe! No wiesz.
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:44
        A co chcesz wiedzieć? Seks jest super, ale mnie teraz bardziej nieruchomości kręcą. Myślę o tym niemalże bezustannie wink.
        • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 07:13
          Starzejesz siębig_grin
      • annaboleyn Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 08:13
        primula.alpicola napisała:

> Tytuł sugerował pikantne detale, a w środku nudy wykończeniowe! No wiesz.

Też jestem oburzona, dałam się zwabić na tytuł, a tu klasyczny klikbajt, oczekiwałam pudelka, a mam reklamę budowlaną, chlip. Tylko dziewczyny ratują ten wątek!
        • daniela34 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 10:33
          Ja też chciałabym złożyć zażalenie: ciekawszą sagę budowlaną to ja mam w biurze, bo koleżanka wykańcza 70m2 i siebie. Każdego poranka czekamy z zapartym tchem na opowieść, który z 2 pracowników ekipy wykończeniowej przyszedł pijany i jak bardzo krzywo położył płytki. Przy czym istnieje jeszcze obawa, że któregoś dnia koleżanka pęknie (ma umowę najmu tylko do końca stycznia, zegar tyka) i fachowcy nie wyjdą z tego żywi. To jest saga budowlana z elementami thrillera i potencjalnym wątkiem kryminalnym!
          • chloe30 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 12:06
            Przynajmniej będzie miał jej kto bronić 😁😁
            • daniela34 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 12:16
              Jedni będą bronić, a drudzy zeznają, że była w stanie silnego wzburzenia usprawiedliwionego okolicznościami, czyli po prostu w afekcie.
        • manon.lescaut4 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 10:16
          Słuchaj, myśle, ze większość nas tutaj dała się zwabić na to samo, ale pojawiły się znienacka: warszawskie nieruchomości, wykończenie, kontrowersyjne ceny, a na dokładkę jeszcze koleś z PiS. No natury nie oszukasz smile, kogo w takim wypadku będzie interesować jakieś banalne rzniecie?
    • barbibarbi Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:40
      Nie brzydzi cie że on PiSi funkcjonariusz? Mnie by wszystko opadło. I jeszcze żonaty - blehh
      • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:41
        Ten jest singlem big_grin. Dobra, ponumeruję ich w wolnej chwili.
        • barbibarbi Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:46
          No ale serio, nie brzydzi cię? On dla kasy jest pisim funkcjonariuszem czy z zamiłowania?
        • iwles Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:46

Ty ich nie numeruj, ty leć nazwiskami.
        • gorzka.gorycz Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:46
          A ten, którego tak lochasz? To który?
          • steel.tape Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:50
            wątkodajko ja co chwile kupuje deweloperskie i wykanczam.nie wawa.nieco 2iecej m kw i powiem,ze te 130tys to tak na styk bez zlotych klamek
            • geez_louise Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 22:57
              steel.tape napisała:

> wątkodajko

Spadaj, my tutaj się nie wyzywamy.
          • conena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:12
            gorzka.gorycz napisała:

> A ten, którego tak lochasz? To który?

Cóż za wspaniała literówka 😂
            • gorzka.gorycz Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:23
              😀😀😀
            • niemcyy Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 00:02
              big_grin big_grin

Dopiero styczeń, a już kandydat na wpis roku smile
            • annaboleyn Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 08:12
              conena napisała:

> gorzka.gorycz napisała:
              >
              > > A ten, którego tak lochasz? To który?
              >
              > Cóż za wspaniała literówka 😂

O Boże big_grin big_grin big_grin

I teraz nie wiem, która z Was bardziej zaorała, Ty, czy geez_louise, może jakaś dogrywka?
              >
              • conena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 13:57
                to nie ja, to gorycz big_grin
                • annaboleyn Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 23:11
                  Ty! Wyciagnelas to! big_grin
              • gorzka.gorycz Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 23:16
                Miało być „kochasz”.
                Ale wyszło całkiem fajnie. smile
            • aamarzena Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:12
              🤣
        • mar_i_monte Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 07:26
          A nie lepiej było poczekać na tego żonatego skoro to taka tru luv? Zresztą chyba tobie wasz stan cywilny nie przeszkadza, czyżby on veto postawił?
          • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 07:36
            Musiałam trochę skanalizować i ukierunkować energię seksualna i ją rozładować😉🙃. To są zupełnie inne typy relacji, no i pisałam, że nastawiam się na przebiegnięcie maratonu. Ja to jednak lubię skomplikować sobie życie i to teraz, kiedy już powinnam powoli pakować się na urlop🙄. Którego wszyscy mi zazdroszczą, gdy słyszą, gdzie lecę, a ja,zaczynam przypominać tego kota zapartego wszystkimi łapami o framugę drzwi, który mówi całym sobą- żywcem mnie nie weźmiesz😉🙃
            • homohominilupus Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 10:50

> Musiałam trochę skanalizować i ukierunkować energię seksualna i ją rozładować?
              > ?🙃. To są zupełnie inne typy relacji, no i pisałam, że nastawiam się na przebi
              > egnięcie maratonu. Ja to jednak lubię skomplikować sobie życie i to teraz, kied
              > y już powinnam powoli pakować się na urlop🙄. Którego wszyscy mi zazdroszczą,

Nie wszyscy. Ja nie zazdroszczę.
              Zazdroscilabym gdybyś się na 2 tygodnie w szwajcarskie lub austriackie Alpy na narty wybierała ale to raczej nie są Twoje ulubione rejony.
          • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 11:10
            mar_i_monte napisał(a):

> A nie lepiej było poczekać na tego żonatego skoro to taka tru luv?

Ale na co, aż owdowieje?
            • mar_i_monte Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 14:01
              Może obiecał że się rozwiedzie, albo że czeka aż dzieci dorosną.
              • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:58
                Obiecał😅
                • leanne_paul_piper Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 22:01
                  Dobrze, że ja nic nie obiecywałam, bo nie wygląda na to, abym w najbliższych latach była w stanie się rozwieść, niestety.
                  • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:24
                    Dlaczego nie jesteś w stanie się rozwieść?
                    • homohominilupus Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:26
                      Tez bym to chciała wiedzieć.
                      Moze wg kenijskiego prawa nie jest to proste?
                      Coś mi się o uszy obiło.
                      • primula.alpicola Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:41
                        Nie mów mi, że leanne wyszła za ten kenijski mąż nie przeczytawszy wcześniej ichniego KRiO?!
                        • figa_z_makiem99 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 14:51
                          Koleś który się władował do kawalerki, tak łatwo nie odpuści, bo gdzie znajdzie taką drugą partię? wink
    • princesswhitewolf Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 09.01.23, 23:25
      Leanne pomijajac mieszkanie itd ...te opowiesci o facetach przypominają mi pewna z tego forum. Ciagle jakis byl w niej zakochany a odbywalo sie za kazdym dziesiatym razem w jej glowie to. W realu byk jeden i ten sam facet. Wynajmowala tez 3 pokojowe.mieszkanie za 2000 eur jakies 15 lat tenu i nie musiala placic podatku za nie ze wzgl na ustepstwam duzo prace zmieniala.

Nie, to chyba nie ty
      • waleria_bb Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 00:06
        Dla mnie to opowieści to jak popisywanie się nastoletniej dziewczynki, żeby wejść do grona fajniejszych koleżanek, a te i tak mają je w dudzie.
        • bazia_morska Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 07:00
          Czeka aż zapytamy o ten boski segz, a tu o klamkach i kafelkach, jak to tak?
          • marta.graca Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 07:40
            Jej historie o seksie prosto z afrykańskiej plaży też były zupełnie bez polotu. Może w podstawówce by zrobiły wrażenie, ale nie wśród dorosłych kobiet.
            • simply_z Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:56
              Z tym masazysta fuuj
    • shellyanna Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 12:11
      Nie jest z Tobą dobrze ostatnio.
    • gryzelda71 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 12:29
      Ty tak serio z każdym chętnym się pieprzysz?
      • barbibarbi Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 23:26
        Ale żeby nie było, że któryś kolejny kochaś jej jakaś chorobę sprzeda. Wachlarz możliwości jest duży, HPV wychodzi po latach jako rak szyjki macicy, a mając tyłu partnerów to naprawdę jest rosyjska ruletka. I to nie jest śmieszne, bo z kategorii "och jaka jeszcze jestem młoda, szalona, egzaltowana i wyzwolona" można szybko zejść do kategorii "po tylu latach rozdawania innym miłości, nie ma ani jednego chętnego do zaopiekowania się starą i chorą kobietą"
        • figa_z_makiem99 Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 11.01.23, 09:42
          Sądząc po jej twórczości forumowej, nikt normalny i odpowiedzialny się z nią nie zwiąże.
    • afro.ninja Re: Mam nowego starego fu.ck buddy'ego 10.01.23, 21:47
      Masz niskie standardy mieszkaniowe. 50 metrów?! Choćby zlotem oblożyć to nadal klitka.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka