sela.vi 10.01.23, 14:31 Od 4 lat bywam wyłącznie na animowanych. Za to ferie zimowe, spędzę zupełnie sama! i chcę się wybrać na coś ciekawego. PS Czy ktoś tu chodzi do kina BEZ towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:37 Ja. Notorycznie, bo nie cierpię jak ktoś do mnie mówi w trakcie seansu. Grają namiętnie Avatara2(ładniutki) i W trójkącie (który mimo fenomenalnych recenzji mnie nie zachwycił, a ludzie wręcz wychodzili w trakcie seansu) Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:38 Zdecydowanie bardziej podobał mi się film Fabelmanowie Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:39 Masa osób, co w tym niezwykłego? Jak odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:52 Podczas długiego weekendu odstawiłam dietę. Po 3 dniach, waga wróciła do "normy" w tempie ekspresowym... Trudno. Trzeba zaczynać od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:59 Żodyn tego nie przewidywał. Żodyn. Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 15:05 Ważne, żeby w ogóle udało mi się schudnąć. Jak najprędzej, bo bioderka bardzo dostają po stawach. 17 kg to sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 22:11 Bardzo ważne, zjedz ciasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:42 Chodze, nie tak czesto jak bym chciala, ale chodze. Bardzo to lubie - no i chodze zazwyczaj wtedy, kiedy kina sa dosc pustawe, wiec w ogole jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:46 Kocham chodzić sama do kina. Kiedy masz te ferie i co byś chciała obejrzeć (gatunek, ulubiony rezyser, ulubiony aktor)? Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:54 Za tydzień. Coś ciekawego..cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 14:58 Poszłabym na Fabelmanów, na pewno. Poza tym za tydzień wchodzą Niebezpieczni dżentelmeni, Duchy Inisherin, w kinach jest jeszcze W trójkącie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 17:38 Chodzę regularnie sama, z tym, że wybieram kina studyjne, bo nie lubię hałasowania popcornem. Odpowiedz Link Zgłoś
bluea.nne Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 21:10 Ostatnio oglądałam "Na twoim miejscu" - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Co ciekawego w kinach? 10.01.23, 22:10 Byłam w piątek na "W trójkącie" - film był ciekawy, mimo sporej długości nie nudził, skłaniał do przemyśleń, do tej pory wracamy do niektórych scen w rozmowach (byłam z mężem i 13-letnim synem). Sama do kina bym poszła bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Co ciekawego w kinach? 11.01.23, 01:31 Ja chodze w towarzystwie. Chetnie bym poszla sama. A kino w naszej wsi ma fotele lezace tylko kocyka brakuje. Niestety jakos nie jestem milosnikiem filmow i bardzo rzadko mnie cos na tyle mocno zaciekawia ze chce mi sie isc. Najczesciej ide wyciagnieta przez kogos dla towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś