pogodne.dni 11.01.23, 15:14 To: Morfologia + OB Glukoza Mocznik Kwas moczowy Kreatynina Próby wątrobowe Cholesterol Czy coś jeszcze wykonujecie z tzw podstawowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogodne.dni Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 15:53 A, zapomniałam o tarczycy. A tam w biochemii jest jeszcze: Bilirubina Sód Potas Chlorki Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 15:49 Na ematce bez hormonów tarczycy? Facet natomiast PSA. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 15:56 Dorzuciłabym vit D do tego co piszą dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 16:05 Tarczyca, komplet Lipidogram cały, nie tylko cholesterol Wit. D Odpowiedz Link Zgłoś
pogodne.dni Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 16:50 Czy badanie krwi na tarczycę wykonujesz co roku? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Podstawowe badania z krwi - coś jeszcze? 11.01.23, 16:55 Ja nie mam problemów, badam tarczycę co dwa lata. Przy badanich okresowych w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś