Dodaj do ulubionych

Escape room w Warszawie

12.01.23, 14:25
Mam nadzieję że któraś z was będzie w stanie mi podpowiedzieć który z warszawskich escape roomów ma jakąś opcję ba którą można zabrać 10-12-latków? Żeby nie było jakoś bardzo trudno

Ja sama przestałam korzystać po tragedii w Koszalinie ale będę miała gości z dzieciakami no i chcą…
Obserwuj wątek
    • atenette Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 14:34
      Wejdź sobie na stronę lock.me - wszystko masz tam opisane.
    • szara.myszka.555 Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 14:49
      Takie maluchy to raczej w "małe wielkie przygody" na Ochocie. Reszta jest w bardzo "dorosłym" stylu.
      • smoczy_plomien Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 17:39
        Małe wielkie przygody są dla maluchów. 10-12-latki moim zdaniem się wynudzą
    • mia_mia Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 14:51
      Syna (10 lat) i kolegów zabrałam ostatnio na Inżynierską, byli bardzo zadowoleni, chociaż sami pewnie nie daliby rady w tym pokoju.
      Są też takie bardziej dziecinne, syn był kilka razy na urodzinach, ale nie pamiętam gdzie, bo tata go woził.
      • danaide2.0 Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 21:18
        Podobnie - sieciówka Room Escape Warszawa, 12-13latki były na Inżynierskiej i Śniadeckich. Poziom trudności pokojów oznaczony na stronie. Pomagały 7-8 latkom, które same miałyby problem. Dzieciaki są monitorowane przez obsługę, która w razie czego podpowie. Drzwi fizycznie otwarte.
    • anilorak174 Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 14:54
      Mój syn miał imprezę w Domu Zagadek na Zwrotniczej (mlodsze dzieci 7-8 lat). Było super, dzieciaki zachwycone. Widzialam tam też grupy starszych, nastoletnich dzieciakow.
    • anel_ma Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 15:53
      Wejdź na lockme i pofiltruj po wieku i tematyce, np przygodowe. Odrzuć horrory itp.
      Typy z pierwszej 10 są fanstastyczne.
      Teraz escape roomy wyglądają zupełnie inaczej niż kilka lat temu, świetne scenografie, elektronika.
      I BHP inaczej wygląda, po tragedii w Koszalinie musi być dostępne wyjście awaryjne w każdym momencie gry.
    • asia_i_p Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 16:23
      Moja córka lubi escape-roomy i trochę też się bałam po tym pożarze, ale ona mi uświadomiła, że w sieciówkach to wygląda zupełnie inaczej - drzwi są fizycznie otwarte (w sensie niezakluczone) przez cały czas. Ona była kilka razy z koleżanką, która ma klaustrofobię i miały ustalone z prowadzącym grę, że koleżanka będzie wychodzić i wracać, kiedy będzie potrzebowała, nikt nie miał z tym problemu.
    • hela.na.zakrecie Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 19:11
      W M1 cos jest.
    • koronka2012 Re: Escape room w Warszawie 12.01.23, 21:36
      Dzięki, laski! 😜

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka