szaraiwka 12.01.23, 17:07 Biorąc prysznic dziś rano zastanawiałam się, czy wszyscy robia to tak samo, czy moze wręcz przeciwnie. No to mała sonda (uprzedzając wszelkie spekulacje) dla czystej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:10 Dołóż jeszcze sondę, czy prysznic rano, wieczorem, rano i wieczorem czy wcale. W tym roku jeszcze tej jatki nie było. Popraw sondą o częstotliwość prania pościeli i zmieniania piżamy, do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:21 Ale po co? mnie interesuje pozycja a nie częstotliwość. Przynajmniej na razie. Jak chcesz to sama załóż Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:01 a po co ci taka wiedza? przestaniesz stać tyłam, na rzecz przodu? przestaniesz w ogóle brać prysznic? chyba kazdy staje wg tego, jakie ma warunki, rodzaj natrysku, wielkośc kabiny, a i samo wnętrze kabiny bo w mojej jest np. wnęka Racje ma kk345 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:05 Pytanie jest równie istotne dla świata jak pytanie o to, którą stroną wieszamy papier toaletowy - niby nic, a potrafią o to iskry iść. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:19 U mnie w domu są. Chłop ma jakiegos Gosia na punkcie papieru i jak ma wisieć. Dostaje też nerwicy gdy widzi pusta rolkę. Czasem specjalnie mu zostawiam by miał przynajmniej na co psioczyc ( bo tak poza tym jestem doskonała 😉) Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 23:08 Po nic . Napisałam w poście założycielskim ze li i tylko dla rozrywki. I może dla utwierdzenia się w wiedzy, ze jest jakaś większość ale nie wszyscy mają tak samo Natomiast nie czaje komentarzy skoro zapytałaś o a to zapytaj o b… niech ten kto chce wiedzieć pyta … Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:30 Zaznaczyłam, że rotuję, ale to robię kiedy nie myję włosów, bo wtedy używam tej mniejszej słuchawki. Jak myję stoję pod deszczownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:11 Nie lubię deszczownicy, nie lubię gdy mi ścieka woda po twarzy, mam wrażenie, że się krztuszę Chyba najczęściej stoję przodem do łazienki, więc tyłem do ściany z prysznicem, hm, sprawdzę dziś wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:56 ga-ti napisała: > Nie lubię deszczownicy, nie lubię gdy mi ścieka woda po twarzy, O, ja też nie lubię! Pod prysznicem rotuję 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 08:40 Tez tak mam,mam wrażenie ze się topie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:25 Też tego nie znoszę! Ale ja to w ogóle podobno dziwak jestem, trzymam słuchawkę w ręce i się nią polewam. A włosy myję tak, że stoję pochylona poza brodzikiem (i nic się nie wylewa na łazinkę) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 11:16 o, a ja to kocham! ale nie mam deszczownicy, po wlezieniu do wanny unoszę dłoń ze słuchawą i puszczam sobie jak najmocniejszy strumień na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: prysznic - tak czy owak? 14.01.23, 01:46 A ja mam odwrotnie - nie lubię strumienia że słuchawki na twarzy a deszczownice uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: prysznic - tak czy owak? 14.01.23, 01:54 Ja uważałam deszczownice za diabelski wynalazek w szczególności w połączeniu z tymi dziwnymi bateriami. Ale Ostatnio byłam w hotelu na Mokotowie i była boska. A to dlatego ze woda była centralnie z sieci idealnie ciepła i idealne mocne cisnisnisnie - i tak wtedy ma to sens Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:13 Zagłosowałam na deszczownicę. Uwielbiam deszczownicę, uwielbiam kiedy mi woda spływa po twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25 Też uwielbiam, ale częściej niż z deszczownicy korzystam ze słuchawki prysznicowej wpiętej w uchwyt powyżej mojej głowy. Daje silniejszy i mniej rozproszony wodny sik. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 11:16 tak fajnie masuje zamknięte oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25 Mniejsza słuchawką i macham sobie nia gdzie mi potrzeba.. Deszczownicy nie znosiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:26 "Mniejsza słuchawką i macham sobie nia gdzie mi potrzeba" Ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25 Wchodzę przodem i tak samo wychodzę .Po prysznicu deszczownica tylko trzeba sekundę poczekać ,aż dojdzie ciepła woda .I teraz najważniejsza kolejność .Ściągaczką ściągam wodę ,wycieram się ręcznikiem ,wylewam wodę z plastikowego odpływu ,wycieram tetrową pieluchą szyby .Patrzę w lustro na swoją gębę i wychodzę . Drzwi nie zamykam bo para .Czy zdałem test proszę pani ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 08:33 Robię dokładnie z tym że lustro mi nie paruje i nie wiem co to plastikowy odpływ z do opróżniania. Mam odpływ linearny Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:43 To zależy, jak biorę prysznic sama to rotuję. Deszczownicy nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 23:00 Zawsze stoję przodem do słuchawki. Deszczownica nie cierpię, słuchawkę daje zawsze na wysokość , żeby woda leciała na dekolt. Nie cierpię ja woda mi leci na głowę i spływa na twarz. Trzymając słuchawkę w ręce, polewam gdzie trzeba. Nie obracam sie pod prysznicem . Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 07:38 Witam bracie teodorze😍nareszcie ktoś napisał o otwartych drzwiach,,bo para,,👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:14 Eee nie można wybrać większej ilości. Mam deszczownicę ale stoję pod nią wtedy gdy myję głowę a gdy nie myję stoję przodem do wylewki. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:09 Wychodzi, że jestem jakimś zbokiem... albowiem stoję bokiem Mam małą łazienkę i wąską kabinę, więc wygodniej mi stać bokiem i machać słuchawką przed i za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:47 Siedzę, a nie stoję, bo nie mam prysznica, a wannę. Biorę prysznic w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:54 Gdy miałam wannę, i tak stałam, biorąc prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 18:48 Próbowałam, ale woda się wylewa poza wannę, nie ma jak powiesić zasłony na około i nad głową mam rury to trudno trochę. Rodzina budowała dom, to niektóre rzeczy są dziwnie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 19:01 A ja często siedzę pod prysznicem bo lubię się wygrzać dłużej pod ciepłą wodą, czasami nawet puszczam mały strumień na plecy i sobie czytam ematke muszę koniecznie zrobić druga łazienkę z wanną Odpowiedz Link Zgłoś
unaluna Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 19:53 Korzystam z prysznica kiedy nie mam wyjścia, na wyjazdach najczęściej. Wtedy rotuję się w różnych kierunkach. W domu zawsze wygrywa wanna. Deszczownicy nie używam, szczerze nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś