Dodaj do ulubionych

prysznic - tak czy owak?

12.01.23, 17:07
Biorąc prysznic dziś rano zastanawiałam się, czy wszyscy robia to tak samo, czy moze wręcz przeciwnie. No to mała sonda (uprzedzając wszelkie spekulacje) dla czystej rozrywki.

Obserwuj wątek
    • kk345 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:10
      Dołóż jeszcze sondę, czy prysznic rano, wieczorem, rano i wieczorem czy wcale. W tym roku jeszcze tej jatki nie było.
      Popraw sondą o częstotliwość prania pościeli i zmieniania piżamy, do kompletu.
      • szaraiwka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:21
        Ale po co? mnie interesuje pozycja a nie częstotliwość. Przynajmniej na razie. Jak chcesz to sama załóż wink
        • mava1 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:01
          a po co ci taka wiedza? przestaniesz stać tyłam, na rzecz przodu? przestaniesz w ogóle brać prysznic?
          chyba kazdy staje wg tego, jakie ma warunki, rodzaj natrysku, wielkośc kabiny, a i samo wnętrze kabiny bo w mojej jest np. wnęka
          Racje ma kk345
          • angazetka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:05
            Pytanie jest równie istotne dla świata jak pytanie o to, którą stroną wieszamy papier toaletowy - niby nic, a potrafią o to iskry iść.
            • sueellen Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:19
              U mnie w domu są. Chłop ma jakiegos Gosia na punkcie papieru i jak ma wisieć. Dostaje też nerwicy gdy widzi pusta rolkę. Czasem specjalnie mu zostawiam by miał przynajmniej na co psioczyc ( bo tak poza tym jestem doskonała 😉)
          • szaraiwka Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 23:08
            Po nic smile. Napisałam w poście założycielskim ze li i tylko dla rozrywki. I może dla utwierdzenia się w wiedzy, ze jest jakaś większość ale nie wszyscy mają tak samo

Natomiast nie czaje komentarzy skoro zapytałaś o a to zapytaj o b… niech ten kto chce wiedzieć pyta …
    • kaki11 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 17:30
      Zaznaczyłam, że rotuję, ale to robię kiedy nie myję włosów, bo wtedy używam tej mniejszej słuchawki. Jak myję stoję pod deszczownicą.
    • ga-ti Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:11
      Nie lubię deszczownicy, nie lubię gdy mi ścieka woda po twarzy, mam wrażenie, że się krztuszę wink Chyba najczęściej stoję przodem do łazienki, więc tyłem do ściany z prysznicem, hm, sprawdzę dziś wieczorem.
      • homohominilupus Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 21:56
        ga-ti napisała:

> Nie lubię deszczownicy, nie lubię gdy mi ścieka woda po twarzy,

O, ja też nie lubię!

Pod prysznicem rotuję 😉
        • hugo43 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 08:40
          Tez tak mam,mam wrażenie ze się topie 😂
      • hosta_73 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:25
        Też tego nie znoszę! Ale ja to w ogóle podobno dziwak jestem, trzymam słuchawkę w ręce i się nią polewam. A włosy myję tak, że stoję pochylona poza brodzikiem (i nic się nie wylewa na łazinkę) big_grin
      • stephanie.plum Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 11:16
        o, a ja to kocham!

ale nie mam deszczownicy, po wlezieniu do wanny unoszę dłoń ze słuchawą i puszczam sobie jak najmocniejszy strumień na twarz.
        • mikams75 Re: prysznic - tak czy owak? 14.01.23, 01:46
          A ja mam odwrotnie - nie lubię strumienia że słuchawki na twarzy a deszczownice uwielbiam.
      • kafana Re: prysznic - tak czy owak? 14.01.23, 01:54
        Ja uważałam deszczownice za diabelski wynalazek w szczególności w połączeniu z tymi dziwnymi bateriami.
        Ale
        Ostatnio byłam w hotelu na Mokotowie i była boska. A to dlatego ze woda była centralnie z sieci idealnie ciepła i idealne mocne cisnisnisnie - i tak wtedy ma to senssmile
    • bei Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:05
      Rotuję
    • katriel Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:13
      Zagłosowałam na deszczownicę. Uwielbiam deszczownicę, uwielbiam kiedy mi woda spływa po twarzy.
      • aandzia43 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25
        Też uwielbiam, ale częściej niż z deszczownicy korzystam ze słuchawki prysznicowej wpiętej w uchwyt powyżej mojej głowy. Daje silniejszy i mniej rozproszony wodny sik.
        • stephanie.plum Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 11:16
          tak fajnie masuje zamknięte oczy...
    • kaka-llina Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25
      Mniejsza słuchawką i macham sobie nia gdzie mi potrzeba.. Deszczownicy nie znosiłam..
      • hosta_73 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:26
        "Mniejsza słuchawką i macham sobie nia gdzie mi potrzeba"

Ja tak samo
    • teodor-k Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:25
      Wchodzę przodem i tak samo wychodzę .Po prysznicu deszczownica tylko trzeba sekundę poczekać ,aż dojdzie ciepła woda .I teraz najważniejsza kolejność .Ściągaczką ściągam wodę ,wycieram się ręcznikiem ,wylewam wodę z plastikowego odpływu ,wycieram tetrową pieluchą szyby .Patrzę w lustro na swoją gębę i wychodzę . Drzwi nie zamykam bo para .Czy zdałem test proszę pani ?
      • mandre_polo Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 08:33
        Robię dokładnie z tym że lustro mi nie paruje i nie wiem co to plastikowy odpływ z do opróżniania. Mam odpływ linearny
    • maleficent6 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 22:43
      To zależy, jak biorę prysznic sama to rotuję. Deszczownicy nie cierpię.
    • leyla76 Re: prysznic - tak czy owak? 12.01.23, 23:00
      Zawsze stoję przodem do słuchawki.
      Deszczownica nie cierpię, słuchawkę daje zawsze na wysokość , żeby woda leciała na dekolt. Nie cierpię ja woda mi leci na głowę i spływa na twarz.
      Trzymając słuchawkę w ręce, polewam gdzie trzeba. Nie obracam sie pod prysznicem .
      • ajaksiowa Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 07:38
        Witam bracie teodorze😍nareszcie ktoś napisał o otwartych drzwiach,,bo para,,👏👏👏
        • hosta_73 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:27
          To jest oczywiste.
    • slonko1335 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 09:14
      Eee nie można wybrać większej ilości. Mam deszczownicę ale stoję pod nią wtedy gdy myję głowę a gdy nie myję stoję przodem do wylewki.
    • folivora Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:09
      Wychodzi, że jestem jakimś zbokiem... albowiem stoję bokiem tongue_out Mam małą łazienkę i wąską kabinę, więc wygodniej mi stać bokiem i machać słuchawką przed i za sobą.
    • zaczarowanyogrod Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:47
      Siedzę, a nie stoję, bo nie mam prysznica, a wannę. Biorę prysznic w wannie.
      • angazetka Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 13:54
        Gdy miałam wannę, i tak stałam, biorąc prysznic.
        • zaczarowanyogrod Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 18:48
          Próbowałam, ale woda się wylewa poza wannę, nie ma jak powiesić zasłony na około i nad głową mam rury to trudno trochę. Rodzina budowała dom, to niektóre rzeczy są dziwnie zrobione.
      • olpa7 Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 19:01
        A ja często siedzę pod prysznicem bo lubię się wygrzać dłużej pod ciepłą wodą, czasami nawet puszczam mały strumień na plecy i sobie czytam ematke big_grin muszę koniecznie zrobić druga łazienkę z wanną
    • unaluna Re: prysznic - tak czy owak? 13.01.23, 19:53
      Korzystam z prysznica kiedy nie mam wyjścia, na wyjazdach najczęściej. Wtedy rotuję się w różnych kierunkach. W domu zawsze wygrywa wanna. Deszczownicy nie używam, szczerze nienawidzę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka