Dodaj do ulubionych

Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie

13.01.23, 21:30
Byłam z własnym konkubentem na pewnej gali zorganizowanej przez pewną firmę. Całość odbywała się w jednym z hoteli a gwiazdą uroczystości miała być jedna piosenkarka. Nie podam nazwiska- napiszę tylko, że średnio znana, kolorowa pani lat 60+. I wiecie co? Nigdy nie byłam tak zazenowana jej występem. Otóż ta pani do swoich piosenek wyciągała na scenę facetów i zachowywała się tak, że widzom szczęki opadły. No i pech chciał, że wyciągnęła mojego chłopa no i zaczął się cyrk. Pani tancząc i śpiewając zaczęła się do niego tulić, rozpinać mu marynarkę, głaskać po torsie, klepać po d... On zazenowany rzucał mi rozpaczliwe spojrzenia, ale szczytem było gdy wskoczyła mu na barana i kazała się wozić po scenie. Ja osłupiała siedzę w pierwszym rzędzie, ona swaloli na tej scenie ile wlezie, chłop widzę już wsciekły, reszta sali ma polewkę. W koncu puściła go, ale wyrwała kolejnego faceta i tym razem łapała go za tyłek i śpiewała jakąś frywolną piosenkę o kocurze i jego przyrodzeniu. Potem przelewała się przez jego ręce.Potem widząc dziwne miny kobiet siedzących na widowni, wyjaśniła, że ona ma taki zwyczaj, że do zabawy włącza mężczyzn. Przejrzałam poźniej YT- no faktycznie na każdym koncercie klei się do facetów. Nazwiska nie podam, bo nie chodzi mi o hejt czy nagonkę, tylko ciekawa jestem jak byście się zachowały, gdyby wzięła waszego faceta z widowni na estradę i publicznie go obmacywałą na scenie?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:33
      Znam tę frywolną piosenkę o kocurze. Niedługą.
      • daniela34 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:39
        Nie jest ona taka znowu niedługa:

Wlazł kotek na płotek i mruga
        Piękna to piosenka, niedługa
        My temu chytremu kotkowi
        I sami odmrugnąć gotowi. —

A żaden nie zgadnie, nie zoczy,
        Co sobie powiemy przez oczy:
        Tak mrugnie figlarnie i zdradnie,
        Że człowiek sam sobie nie zgadnie,
        W tem sekret, w tem cała zasługa:
        „Wlazł kotek na płotek i mruga.“

Ej kotku, ty kotku filucie!
        Czy mruga w twych oczach uczucie?
        Czy zdrada głęboka a słodka
        Zwyczajnie jak w oczach u kotka!?
        Czy mrugasz nieszczerze czy szczerze,
        Ja zawsze kotkowi nie wierzę,
        I wzajem odmrugnę tak ładnie,
        Że kotek nic a nic nie zgadnie,
        „Wlazł kotek na płotek i mruga.“

A kiedy kotkowym zwyczajem,
        Zawiedziem i zdradzim się wzajem,
        Niech żaden się na to nie żali,
        Bo myśmy oboje mrugali.
        Na zręczne mruganie z ukradka
        Nikogo nie znajdziem na świadka:
        Kto widział, nie zgadnie, co znaczy?
        Bo coraz mrugamy inaczej.

„Właz kotek na płotek i mruga.“
        • krwawy.lolo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:44
          Dany, pozwolisz, że Twoją pracę doktorską przeanaliżę jutro.
          • daniela34 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:46
            Syrokomla poczeka. Jemu się już chyba nie spieszy.
    • mondaymorning1987 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:37
      A potem się obudziłaś😁
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:51
        mondaymorning1987 napisała:

> A potem się obudziłaś😁
        >
        Idź na YT i obejrzyj jej występy.
        • muireade Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 19:00
          pomelogirl napisała:

> mondaymorning1987 napisała:
          >
          > > A potem się obudziłaś😁
          > >
          > Idź na YT i obejrzyj jej występy.

Przecież nie podałaś nazwiska tej pani, skąd ma wiedzieć, kogo szukać?
          • muireade Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 19:05
            O przepraszam, teraz dopiero zauważyłam, ze link jest podany niżej.
      • ichi51e Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:38
        Żeby mi znajomy podobnej historii nie opowiadał to tez bym tak napisała. tyle ze on był zachwycony sam koszule natychmiast ściągnął i „cała sala skandowała Spo-dnie! Spo-dnie”
        • iwles Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:45

To był koncert TEJ pani?
          • ichi51e Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:51
            Nie wiem czy tej ale ja w kontekście takie rzeczy się dzieją i niektórzy są tym zachwyceni
            • iwles Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:55

Równie dobrze mogła to być impreza w klubie go go, czy coś w tym stylu.
              • ichi51e Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 21:54
                niestety nie była uncertain
    • mamamisi2005 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:42
      Koniecznie podaj namiary. Jak mi małżonek podpadnie, to chętne kupię bilety na ten koncert.
      • berdebul Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:32
        Tez o tym pomyślałam suspicious
    • arthwen Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:43
      Już widzę mojego męża, jak jest taki bezwolny i idzie na tę estradę mimo wkurwu i niechęci. Miałabym materiał do polewki przez lata!
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:49
        Ty nie wiesz jak to się odbywa. Ona wychodzi do pierwszego rzędu, łapie z całej siły faceta za rękę i ciągnie go za sobą na scenę i nie wypuszcza. To chyba by trzeba było zacząć wrzeszczec i wzywac pomocy, aby Cię wypuściła a kto by chciał takie widowisko odstawiać?
        • arthwen Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 22:02
          To solidna herod-baba musi z niej być, skoro jest w stanie siłą wyciągnąć zazwyczaj jednak większego faceta na scenę!
          • lella_two Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 09:57
            arthwen napisał(a):

> To solidna herod-baba musi z niej być, skoro jest w stanie siłą wyciągnąć zazwy
            > czaj jednak większego faceta na scenę!
            >
            > kawał baby, a jednocześnie lekka jak piórko, skoro potem wskakuje delikwentowi na plecy i go ujeżdża#zazdro
            • kanna Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 21:37
              Ma ogromna moc, parę w łapach a do tego skoczna jak sarenka, i zgrabna...
              Ja tez tak chce, po 60!
        • eriu Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 00:37
          No właśnie należy zrobić widowisko - złapać mikrofon i powiedzieć, że pani molestuje i nie ma na to zgody. Dopiero by baba była gwiazdą YT. I to chłop powinien zrobić a nie wozić na plecach jak koń nad Morskie Oko. A jak wskakuje na chama na plecy to się robi scenę, że coś w plecach trachnęło i wszyscy widzą, że baba wskoczyła bez uzgodnienia i jęczeć, że krzywdę zrobiła i zrzucać z siebie.
    • kanna Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:48
      Rozumiem, ze maca po torsie, rozumiem , ze głaszczę.. ale JAK , no bogów, wskoczyła facetowi na barana??
      Pani po 60? Krzesełko sobie przystawiła?

Przecież facet musiał jakoś ją przytrzymać...
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:51
        kanna napisała:

> Rozumiem, ze maca po torsie, rozumiem , ze głaszczę.. ale JAK , no bogów, wskoc
        > zyła facetowi na barana??
        > Pani po 60? Krzesełko sobie przystawiła?
        >
        > Przecież facet musiał jakoś ją przytrzymać...

Z lekkiego rozbiegu, wskoczyła, obłapiła nogami i objęła za szyję. Aż sama byłam zdziwiona! Ale trzeba przyznać, że jest dość szczupła i zgrabna jak na swoje lata.
        >
        >
        >
      • aqua48 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:52
        kanna napisała:

> JAK , no bogów, wskoc

No jak to jak? ściągnęła nieboraka do parteru i hop. My, panie po 60 mamy swoje wypróbowane przez lata doświadczeń metody.
      • inez21 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:52
        Widocznie to była dziarska staruszka po 60 😅😅🤣🤣🤣
        • kanna Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:54
          Chcę to zobaczyć! Ten skok. Są foty?
        • daniela34 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:56
          Może to była Pchła Szachrajka. Pchły są skoczne.
      • latarnia_umarlych Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 10:33
        kanna napisała:

> Rozumiem, ze maca po torsie, rozumiem , ze głaszczę.. ale JAK , no bogów, wskoc
        > Pani po 60? Krzesełko sobie przystawiła?
        >
        > Przecież facet musiał jakoś ją przytrzymać...
        >

Po prostu muszę to zobaczyć.
      • lella_two Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:44
        Moze to jakiś konus, skoro wystarczy sześćdziesięciolatce lekko podskoczyć, zeby mu wleźć na bary🤔
        • m_incubo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:19
          Prawdopodobnie bywalec wink
    • aqua48 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:50
      Celny rzut kolumną załatwiłby filuterną piosenkarkę i wybił (nomen omen) jej z głowy figle i swawole.
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:54
        aqua48 napisała:

> Celny rzut kolumną załatwiłby filuterną piosenkarkę i wybił (nomen omen) jej z
        > głowy figle i swawole.

Nie wcelowałabym. Kobita tak szalała, że trudno było za nią nadążyć.
        • aqua48 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 22:03
          pomelogirl napisała:

> Nie wcelowałabym. Kobita tak szalała, że trudno było za nią nadążyć.

Bo trzeba było zatrzymać ją w galopie najpierw ostrym gwizdem na palcach, lub wrzasnąć pełna piersią - hej ty tam i dopiero rzucić. Logistyka kochana, logistyka Ci szwankuje.
      • daniela34 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:57
        A kolumnomiotka miałaby szansę ma awans do reprezentacji olimpijskiej.
    • borsuczyca.klusek Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:54
      Mój Stary Borsuk by się nie dał 🙄
      • mama-ola Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 10:19
        To samo pomyślałam. Po prostu by się i ją odsunął, albo nie poszedł.
        Zacznijmy jednak od tego, że jego firma sprawdza, kogo zatrudnia i taką "rozrywkę" wstydziłaby się wziąć. Kiedyś na rocznicowym koncercie mieli Grupę Mozarta. Wolą kulturalniejsze występy.
    • kot_filemon88 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:57
      Musisz być straszną sztywniarą bez poczucia humoru. Partner również.
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 21:59
        kot_filemon88 napisał(a):

> Musisz być straszną sztywniarą bez poczucia humoru. Partner również.

I bez kolumny.
    • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 22:00
      Ty powiedz koniecznie, któż to taki! My musimy chronić kręgosłupy naszych mężczyzn! I to wcale nie te moralne.
      Już pal licho ich cnotę i godność, ale kolana i kręgosłup tego swawolenia nie przeżyją bez szwanku.
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 13.01.23, 22:04
        ga-ti napisała:

> Ty powiedz koniecznie, któż to taki! My musimy chronić kręgosłupy naszych mężcz
        > yzn! I to wcale nie te moralne.
        > Już pal licho ich cnotę i godność, ale kolana i kręgosłup tego swawolenia nie
        > przeżyją bez szwanku.

jest link do YT na forum.
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 00:45
          Gdzie?
          • hummorek Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 00:52
            No właśnie, gdzie?
        • mid.week Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 10:45
          żądam linka!
          • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:09
            mid.week napisała:

> żądam linka!

Był na forum, ale moderacja skasowała. Pani ma imię na D. i nie jest to Doda.
            • latarnia_umarlych Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:27
              pomelogirl napisała:

> mid.week napisała:
              >
              > > żądam linka!
              >
              > Był na forum, ale moderacja skasowała. Pani ma imię na D. i nie jest to Doda.

Jeszcze jakaś podpowiedź. Ma pseudonim, czy występuje pod nazwiskiem?
              • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:38
                latarnia_umarlych napisał(a):

> pomelogirl napisała:
                >
                > > mid.week napisała:
                > >
                > > > żądam linka!
                > >
                > > Był na forum, ale moderacja skasowała. Pani ma imię na D. i nie jest to D
                > oda.
                >
                >
                > Jeszcze jakaś podpowiedź. Ma pseudonim, czy występuje pod nazwiskiem?

Imię jak jedna z pierwszych dam RP. Występuje pod własnym nazwiskiem.
                • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:13
                  Zdążyłam zalinkowany filmik obejrzeć. I nie dostrzegłam tam ani obłapiania, ani rozbierania, ani macania, ani łapania, że o wskakiwaniu nie wspomnę, buuu, czuję się oszukana.

Pani sobie chodziła po scenie, a później przed sceną (na jakimś pikniku, w środku dnia, widowni mało) z panem pod rękę. Ba, nawet gdy jeden pan jakoś tak próbował panią objąć, to pani stanowczo przełożyła pana rękę i chwyciła go pod rękę.
                  • latarnia_umarlych Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:17
                    ga-ti napisała:

> Zdążyłam zalinkowany filmik obejrzeć. I nie dostrzegłam tam ani obłapiania, ani
                    > rozbierania, ani macania, ani łapania, że o wskakiwaniu nie wspomnę, buuu

To może ty dasz lepszą podpowiedź co do personaliów pani. Nie załapałam się na link, a nie kojarzę żadnej żyjącej śpiewającej Danuty.
                  • mid.week Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:21
                    Naatepna tajemnicza. To os9ba publiczba, za wrzucenie linka nie grozi wiezenie 🤷‍♀️
                    • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:31
                      Się naszukałam, ale proszę, oto, co było zalinkowane:
                      www.youtube.com/watch?v=h-d175zUfEw

Tylko nie miejcie pretensji do mnie, że się rozczarujecie.
                      • mid.week Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 13:10
                        O rany... Dzieki ale to jest rozczarowanie dnia. Miało byc molestowanie i skakanie na barana a jest wieczorek z sanatorium ☹️
                      • latarnia_umarlych Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 13:11
                        ga-ti napisała:

> Się naszukałam, ale proszę, oto, co było zalinkowane:
                        > www.youtube.com/watch?v=h-d175zUfEw
                        >
                        > Tylko nie miejcie pretensji do mnie, że się rozczarujecie.

Faktycznie, nic tam nie ma z ekscesów (nie mam pretensji! Mówiłaś!) 😕
                        Patrzyłam po innych filmikach i też nuda, gdzie te fikołki i ujeżdżanie ogierów?
                        Poszłabym na taki performance.
    • panna.nasturcja Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 00:57
      Mojego faceta nie można "sobie wziąć". Chciałby to by poszedł, a nie to nie.
      Ale ja mam dorosłego męża.
      • m_incubo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:33
        No to pytanie jest poniekąd o to, jak ty zachowałabyś się, gdyby poszedł big_grin
    • al_sahra Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 04:16
      Kiedyś to były trolle… a teraz to.
      • bi_scotti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 04:29
        al_sahra napisał(a):

> Kiedyś to były trolle… a teraz to.

Teraz sa w zwiazkach z mikrej postury facetami, na ktorych nawet 60letnia
        umeczona koncertem piosenkarka wskoczy bez problemu - takie czasy nastaly. Jak zyc? tongue_out Milego weekendu, moze bez koncertow ... tak na wszelki wypadek wink Serwus.
        • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:33
          big_grin
        • krwawy.lolo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:43
          Jakieś sambady wbrejkowały Ci się na ekałnta?
    • rosapulchra-0 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 04:54
      Podaj inicjały chociaż.
    • princesswhitewolf Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 09:08
      Chcialam oficjalnie nominowac ten watek do kandydatury najbardziej absurdalnego watku 2023. Wczesna nominacja. Kandydat na miesiac styczen.
      • maj18-98 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 09:48
        Dajcie ten link! Chcę pokazać mężowi!
        • myszu13 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 10:03
          ja też smile
        • princesswhitewolf Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:34
          To pytanie do mnie? Ja nie mam zadnego linku. Ja tylko zglaszam styczniowa kandydature 60 letniej kobiety wskakujacej na postawnego faceta i rozbierajacej go.

Pieprzna wyobraznia popedu seksualnego po koncercie czy cos....
          • kanna Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 09:56
            Nie zapomnij , że najpierw go siłą zaciągnęła na scenę...
            Potem zmolestowała, wskoczyła z rozbiegu na plecy, a on zaczął ochoczo biegać po scenie.
            Hmm.. tez bym rzeczonego pana zgłosiła big_grin
    • skumbrie Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 10:38
      Jeśli któreś ematki watpiły, że misio nie zdradza, to wina tej suczy, która mu portki opuściła, to tutaj jest dowód, że misio może być bezowlnym cielątkiem.
      Ostro zaczyna się konkurencja do wątku roku.
      • memphis90 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 14:49
        Oba walczy sama z sobą watkami z opisem swoich zapachów z d…
    • bei Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 10:48
      Mój by się nie dał , synowie również, na pewno grzecznie i stanowczo by odmówili, tym bardziej po pierwszym występie pani z panem z publiczności.
    • swiezynka77 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:06
      Czy to była Tina Turner?
      • princesswhitewolf Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:35
        Tina starsza grupa wiekowa
      • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:33
        Ech, Tinie to pewnie niejeden dałby się podotykać big_grin
        • princesswhitewolf Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 13:48
          Prawda
      • marion.marion Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 13:40
        Wydaje mi się, że chodzi o Majkę Jeżowską, bo zawsze ubierała się kolorowo.
    • m_incubo Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:32
      Ja nijak, nie ruszają mnie takie akcje, ale znając mojego chłopa, który potrafi wybrnąć z każdej, absolutnie każdej sytuacji, zrobiłby tam na scenie coś takiego, że on byłby gwiazdą, nie ona.
    • la_felicja Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:34
      A to wszystko wina tego forum.
      Gdybyśmy jej porządnie doradziły w poprzednim wątku, jak się ubrać do teatru, toby się zaopatrzyła w stosowne odzienie i udała do poważnego przybytku sztuki, a nie na jakieś frywolne występy.
      • ga-ti Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 12:09
        O, też prawda. My zamiast doradzić kieckę to o kolumnach, ech, nauczka na przyszłość.
    • serei Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:36
      "On zażenowany rzucał mi rozpaczliwe spojrzenia" znaczy się nie umiał sobie poradzić ze staruszką i oczekiwał, że jak supermenka go uratujesz? big_grin jesteś pewna, że to Pani była żenująca?
      • pomelogirl Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 11:40
        serei napisała:

> "On zażenowany rzucał mi rozpaczliwe spojrzenia" znaczy się nie umiał sobie por
        > adzić ze staruszką i oczekiwał, że jak supermenka go uratujesz? big_grin jesteś pewn
        > a, że to Pani była żenująca?

Tak, pani Danusia była żenująca.
        • princesswhitewolf Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 13:48
          Danuta a nazwisko?
        • zerlinda Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 14.01.23, 21:52
          Nie chodź z cielakiem po obciachowych imprezach to biedak nie będzie miał rozpaczy w oczach 🤣🤣🤣
    • marion.marion Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 13:37
      Majka Jeżowska? Ciężko mi uwierzyć, że zachowuje się w ten sposób.
      • rosapulchra-0 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 14:41
        Danuta Stankiewicz
    • beata.1968 Re: Debilne zachowanie piosenkarki na koncercie 15.01.23, 14:36
      Zazdroszczę tej piosenkarce 60 + że potrafi wskoczyć facetowi na barana . Ostatnio takie rzeczy robiłam mając lat + - 20 i na pewno już nie dałabym rady sad

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka