Dodaj do ulubionych

jeszcze w temacie jeansów

15.01.23, 12:55
potrzebuję kupić takie w miarę proste, bez przetarć itp. żeby do pracy czasem ubrać do sztybletów czy balerinek. I nie wiem, czego szukać, gubię się w rodzajach - czy celować w straight? Bo skinny i mom odpadają, większość slim raczej też. Najbardziej mi kiedyś z promod pasowały, no ale wiadomo. Doradźcie coś.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 13:23
      Lubie dżinsy z Kapphal i z Medicine, może tam zerknij.
      • ritana Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 13:37
        Właśnie patrzyłam na stronę Medicine i pokonała mnie ilość rodzajów, łącznie z flare i carrots czymkolwiek są i różnica straight i regular...
        • mid.week Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 13:38
          Idź, przymierz, zobacz w czym ci lepiej
        • arthwen Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 14:44
          Carrots mają zwężające się nogawki - no jak marchewka wink Flare to odwrotność, trochę jak dzwony tylko węższe nieco. Straight są zazwyczaj w miarę dopasowane na górze, a od kolana w dół nogawka ma tę samą szerokość, natomiast regular ma całą nogawkę tej samej szerokości.
          Przy czym różne firmy stosują ten podział, cóż, różnie wink
    • bazia_morska Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 13:43
      Model Alice w Kappahl, mam też o podobnym kroju z Boden i Calzedonii. Musisz przymierzyć.
      • primula.alpicola Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 18:03
        Bardzo lubię Alice.
    • sajgonetka Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 16:09
      Straight.
      Dla mnie najbardziej odpowiednie są w C&A. Do tego stopnia, że mogę kupować w ciemno, bez mierzenia, tylko na metkę z rozmiarem. Polubiłam je ponad 10 lat temu, i po kilku skokach w bok wróciłam do nich.
      • ritana Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 17:47
        Możesz podlinkować?
    • shellyanna Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 17:52
      Ja najlepiej we flare wyglądam od zawsze. Zwłaszcza do butów na podwyższonej platformie.
      • szarmszejk123 Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 18:34
        Kurde, ja bym bardzo chciała dobrze wyglądać we flare, bo mi się podobają.. ale niestety nie wyglądam, buu
    • mika_p Re: jeszcze w temacie jeansów 15.01.23, 19:33
      Obejrzyj w hm krój bootcut

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka