sela.vi 15.01.23, 17:15 Zaczęło się nad ranem i trwa do teraz. Nie lubię silnego wiatru. Za oknem huczy. U Was też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 17:17 Już nie tak jak rano. Rano wiało mocno. Ale mnie silny wiatr nie przeszkadza, o ile nie muszę się przemieszczać, a dziś nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 17:21 Tak mniej-więcej od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 17:58 w Twoich szerokościach tak już jest. mieszkałam kiedyś nad morzem we Flandrii, przy samej granicy z NL. to było psychodeliczne miejsce, ale pokochałam. nawet fakt, że zimą było 10 stopni z deszczem, a latem 16 stopni z deszczem. a ten wiatr... raz mnie normalnie zwiało z roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 18:03 Nie no, nie jest tak zawsze, choć pewnie częściej niż w pl. Ale jak już zacznie, to piździ porządnie. Od tygodnia do lasu nie weszłam,bo niebezpiecznie, można w łeb konarem oberwać. Plus niekończący się ból głowy 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 18:13 mnie na szczęście nie bolała głowa, ale od uderzeń wiatru drżały szyby. przy zamkniętych oknach, kartki w książce same się przewracały. morze ryczało za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 18:19 Że morze ryczało, to wierzę:p byliśmy pod koniec czerwca w Knokke ( BE) i poza nami, kite'owcami i chłopakami na takich jeździdłach z żaglem, nie było nikogo :p wiało tak, że ciężko było się ruszać, nie mówiąc o jakimkolwiek porozumieniu głosowym :p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Strasznie wieje... 15.01.23, 18:02 Pada i wieje od rana, niebo w kolorze starej szmaty! Ale rano postanowiłam że się nie dam i spędziłam dzień bardzo aktywnie (w przeciwieństwie do mojej rodziny, oni postanowili gnić na kanapie), a teraz zrobię peeling ciała, maskę na twarz i na włosy. Chcę słońca. Odpowiedz Link Zgłoś