11.stycznia 15.01.23, 20:03 zimowe kurtki, płaszcze i dodatki? Póki jest szansa W listopadzie 2023 znowu będzie 100% ceny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dvdva Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:09 Nie, nic nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:16 Jak coś mi wpadnie w oko, to kupię, ale przymusu nie mam. Planuje przejść się z córką po CH, bo wyrosła ze spodni, to i za ciuchami dla siebie się rozejrzę 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:16 Nie. Kupuję, gdy czegoś potrzebuję a nie wtedy, gdy handlowcy reklamowym chwytem chcą mi sprzedać towar by nie zalegał w magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:25 Tylko takie rzeczy, których potrzebuję. Kompletnie zajechałam buty do biegania, które w sumie nie były do biegania i po raz pierwszy kupiłam sobie takie przeznaczone stricte do biegania. Akurat model, który mi się podobał był na wyprzedaży. Kryste!! Dlaczego ja tak długo zwlekałam?? Te buty kompletnie odmieniły jakość moich przebieżek, normalnie same mnie niosą.😃Kupiłam też kilka ozdób choinkowych, które przed świetami były po $14, teraz po $0.99. Dużo ciuchów w moim ulubionym sklepie, ale była to okazja stulecia i będę pewnie te ciuchy nosić przez następne 10 lat. Oprócz tego poluję wciąż na airfryer. Odpowiedz Link Zgłoś
11.stycznia Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:36 A co to za buty? Jakiej marki, jaki model? Ciekawe czy to Skechers...?? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:51 A dlaczego musi to być Sketchers? Do regularnego biegania to chyba średnia marka. Obstawiałabym jakieś Asics czy Mizuno. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:03 Nike, nie chce mi się iść sprawdzać jaki model, ale mają takie szerokie przody. Odpowiedz Link Zgłoś
11.stycznia Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:05 Dzięki. Obstawiałam też Salomony. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:57 na salomony radze teraz uwazac, jakos padla na przyslowiowy pysk Odpowiedz Link Zgłoś
11.stycznia Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:07 homohominilupus napisała: > A dlaczego musi to być Sketchers? Bo to jedyne obuwie, które mnie "niosło" ( ale nie każdy model ze Skechersów "niesie") Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:29 Ale w pazdzIerniku będą ze 2 weekendy znizek 20% 😜 kurtkę chcialam dziecku, ale upatrzony model wyprzedał się przed wyprzedażą. Na siłę nie będę kupowac czegoś, do czego nie jestem przekonana. O taka 128 potrzebuję, możesz mi kupic, jak trafisz 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
11.stycznia Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:07 Jeśli spotkam, to dam Ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:30 im wiecej kupicie tym mniej zalegnie na atacamie.. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:52 Napiszesz mysiulku coś o tych szmatach zalegających na Atacamie? Juz któryś raz o tym piszesz a ja nigdy wcześniej o tym nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:59 wrzuc w gugla clothing waste atacama ☹ albo ubrania atacama Odpowiedz Link Zgłoś
11marlenka Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:37 to samo zrobili z Afryką www.youtube.com/watch?v=9gJV8qzFznY i elektronika - polecam obejrzec film www.youtube.com/watch?v=ihv0eZ3uGCY a Polska nie lepiej przez lata www.youtube.com/watch?v=CS_XfGFIyKY Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:45 tylko wiesz, atacama mnie jakby osobiscie dotyka Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:34 O mało wczoraj nie kupiłam płaszcza, lekki, wełniany, mięciutki, kolory idealne, przeceniony z ponad 1000 na 400 - i za duża krata jak na moje gabaryty, musiałam odpuścić, płakać mi się chce na jego wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 20:39 nangaparbat3 napisała: > O mało wczoraj nie kupiłam płaszcza, lekki, wełniany, mięciutki, kolory idealne > , przeceniony z ponad 1000 na 400 - i za duża krata jak na moje gabaryty, musia > łam odpuścić, płakać mi się chce na jego wspomnienie. > No co ty, to go kup - nie ma czegoś takiego jak za duża krata dla kogoś, pewnie jesteś tylko przyzwyczajona do innej. Kwestia przełamania schematu, a skoro tak ci się podobał, to szkoda rezygnować! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:02 Wierz mi, nie da się. Ale w zeszłym roku kupiłam piękny zimowy płaszcz, więc naprawdę nie muszę kolejnego. Zamiast płaszcza kupiłam buty ecco i są super Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:10 nangaparbat3 napisała: > Wierz mi, nie da się. Ale w zeszłym roku kupiłam piękny zimowy płaszcz, więc na > prawdę nie muszę kolejnego. > Zamiast płaszcza kupiłam buty ecco i są super > No to ok Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:10 11.stycznia napisała: > zimowe kurtki, płaszcze i dodatki? > Póki jest szansa > W listopadzie 2023 znowu będzie 100% ceny... Mam zimowe kurtki, płaszcze i dodatki, więc przez kilka najbliższych lat nie planuje takich zakupów. A pieniądze, których nie wydam na zbędną garderobę zainwestuję 😀😜 Odpowiedz Link Zgłoś
11.stycznia Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:28 Ja kupiłam jedną kurtkę w kolorze kamiennej bieli. Nie miałam nic jasnego na zimę a w czystej bieli nic nie znalazłam. Ciuchy noszę po 10 - 15 lat ( kurtki to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 23:03 A pieniądze, których nie wydam na zbędną garderobę zainw > estuję 😀😜 W co? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:16 Nie żeby specjalnie. Jak coś się przypadkowo trafi to mogłabym wziąć ale polowań nie urządzam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:20 Kupiłam czapkę i szalik, bo czapli już miałam zniszczone a szalik był w kolorze, pasującym do wielu moich rzeczy i marynarkę, bo marynarki mi się przydają w każdej liczbie. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:23 Nie, kupiłam zimowy płaszcz w listopadzie akurat. Szaliki, czapki i rękawiczki mam jeszcze z poprzednich sezonów, buty też. Więc zakładam, że w 2023 roku nic zimowego nie będę potrzebować kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:47 Nie, wszystko mam. Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:51 Nie, nie potrzebuję zimowych ciuchów bo mam. Szukam za to sportowej torebki - listonoszki i nic nie ma, a to co jest to nie jest to co bym chciała 🙁 Mam starą i podniszczoną TH, bardzo ją lubię, ale przestaje się nadawać do noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 21:56 a jakiej szukasz? skora? tkanina?wielkosc? w zeszlym roku kupilam taka www.wittchen.com/damska-listonoszka-z-nylonu,p7170487? i zrobila sie moja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:15 Coś takiego, ale granatowa, khaki. Gdzieś mignęła mi Mandarina duck, ale to tez nie było do końca to co chciałam. Mam jedną Cargo by owee, ale jest trochę za duża. Zapomniałam o wittchen, idę oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:18 z tego modelu nie bylo granatu ani khaki a ja akurat chcialam taki roz do granatowej puchowki (torebka miala byc zimowodeszczowa), jest lata i nadal nosze, swietnie sie pierze Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:05 Nie, raczej nie potrzebuję zimowych ciuchów. Jedynie córce komplet narciarski, bo wyrosła z poprzedniego. A sobie kupiłam na wyprzedaży ulubione japonki z trawy morskiej od Accessorize. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:18 Kurtki nie, bo nie potrzebuję - stwierdzam, że każda będzie ok jeszcze co najmniej jeden sezon, więc najwyżej wymienię na przyszłorocznych wyprzedażach. Chcę za to kupić buty. Z jednymi kozakami się pożegnałam i teraz chciałabym kupić jakieś podobne bo będą na resztę zimy i oczywiście kolejne ale nie mogę za dużo wydać i poluję czy uda się kupić ładne, wygodne i względnie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:33 Chciałabym kupić czarny lub granatowy płaszczyk puchowy. Niestety, nic mi się nie podoba, a jak już fason jest ok, to ma wypełnienie z poliestru. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:37 Nie. Nie widzę powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 22:59 kurtke i plaszcz kupilam w zeszlym roku, nie potrzebuje nowych. Moze jakbym znalazla jakas genialna spodnice/sukienke/sweterek… Ale nie wiem, czy bede miala czas na sklepy, poza tym sklepy mnie mecza od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 15.01.23, 23:05 Nie, ale chętnie kupiłabym sweter ręcznie robiony. Niestety tych nie przeceniają, a zresztą mają 100% wełny, a ja chcę 10 - 20% sztucznego. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 16.01.23, 11:37 Tak kupiłam płaszcz puchowy i kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 16.01.23, 11:59 Nie, wszystko mam. A nawet jeśli... przeceny pojawią się w listopadzie. Za to potrzebny mi przeceniony dwuczęściowy kostium kąpielowy dobrej jakości, stanik miękki, bez żadnych gąbek, ale z fiszbinami i majtki solidne, bez wzorów. To ma być do pływania, a nie do leżenia. Widziałyście gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 16.01.23, 13:41 Nie, wszystko mam. W tym roku na wyprzedaży kupiłam jedną sukienkę z weluru w Tatuum, jasne szpilki w Ecco, sweter kaszmirowy w Falconeri i w zasadzie tyle. Zakupów z Uniqlo nie liczę, bo nie były wyprzedażowe. Więcej oddałam niż zatrzymałam. Nad jedną sukienką długo płakałam, bo świetna była, długa, ze skosu, ale przez to zamek się wyginał w literę S. Ciężko było się rozstać, ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 16.01.23, 13:49 W sumie kupiłabym wełniany płaszcz w Zarze, ale mój rozmiar się wyprzedał, a na siłę innego modelu nie będę kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 16.01.23, 13:55 Kupuje, jesli potrzebuje. Teraz mam caly komplet ubran wierzchnich wiec to odpada. Ale kupilam nowe kozaki i botki, ostatnie kupowalam chyba ze 3lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Czy kupujecie ( teraz) na wyprzedażach 17.01.23, 10:41 Potrzebuję czapki (mniej więcej wiem jakiej), kardiganu i miejskiego plecaka nieprzemakalnego (wiem mniej niż więcej jak ma wyglądać). Nie wiem czy będę miała siłę szukac przecen. Raczej spojrzę na miejsca, które podejrzewam, że takie mogą mieć. Jak będzie przecena to super. (a jak cena będzie zaporowa to nie kupię) Odpowiedz Link Zgłoś