escollo 16.01.23, 23:51 Uzywacie jeszcze takich tradycyjnych, ksiązkowych kalendarzy? Mozecie polecić jakies konkretne, porządnie wykonane i cieszące oko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: fajny kalendarz 17.01.23, 00:01 Używam i nie wyobrażam sobie, jak miałabym funkcjonować bez, ale nie polecę bo używam branżowego. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: fajny kalendarz 17.01.23, 00:24 Kiedyś tak, teraz zastąpiony tabletem. Ostatnio wpadł mi w oko Małgorzaty Halber, jeśli lubisz takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: fajny kalendarz 17.01.23, 01:52 Używam, ale kupuję malutkie, żeby nie zajmowały wiele miejsca w torebce. Nie potrzebuję jakichś specjalnych funkcji, więc patrzę głównie na wygląd i żeby przegródki na każdy dzień były spore, żeby można było wpisać po kilka terminów. Na ten rok kupiłam sobie w Empiku taki Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: fajny kalendarz 17.01.23, 02:40 Uwielbiam łowickie wzory i jak go zobaczyłam na półce, to musiałam kupić 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: fajny kalendarz 17.01.23, 08:53 Od lat używam małego kalendarzyka Domu Książki który potem został przemianowany na kalendarzyk Tik. Nie wyobrażam sobie bez niego życia. Ma świetny układ i miejsce na zapiski. Całe moje dorosłe życie jest w tych kalendarzykach pochowanych w sekretnej szufladzie W pracy używałam większych kalendarzy branżowych, bo potrzebowałam mieć więcej miejsca na notatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: fajny kalendarz 17.01.23, 09:10 używam. Ja akurat kupuje od lat Herlitza bo uklad stron/strony pasuje mi do moich potrzeb. Uzywam tylko w domu (a wiec nie do torebki) i prowadze tam swoje finanse/wydatki oraz różne domowe np. tygodniowe menu. Wygodniej mi przerzucic strone w kalendarzu niz miziać sie z tabletem. każdy kalendarz jest inny, ma różny układ stron, podział samej strony więc wybór zalezy od potrzeb. W herlitzu strona jest podzielona i to mi pasuje. Choc kiedys był lepszy (podział) Odpowiedz Link Zgłoś
escollo Re: fajny kalendarz 17.01.23, 09:51 Dzieki, piękne te kalendarze Tatromaniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: fajny kalendarz 17.01.23, 10:49 Używam, w tym roku kupiłam w tk maxx. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: fajny kalendarz 17.01.23, 12:39 taki mam, już od paru lat z tej serii. lubię. jest gdzie pobazgrać Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: fajny kalendarz 17.01.23, 13:17 Oczywiście. Bez kalendarza jak bez ręki. Dla mnie ważne jest, żeby było miejsce na notatki, niestety takie ładne kalendarze najczęściej go nie mają... Tegoroczny nie do konca mnie zadowala, bo ma mało miejsca na notatki i mała czcionka. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: fajny kalendarz 17.01.23, 13:19 Ok, to się wypowiedziałam na temat. Ja tu piszę o ściennym, a nie książkowym, sorry Książkowego nie używam, wolę jednym rzutem oka ogarnąć wszystko. Ale gdybym miała dużo rzeczy do ogarnięcia, spotkań, itd. to książkowy byłby na pewno lepszym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: fajny kalendarz 17.01.23, 13:26 Używam i zamówiłam sobie pod choinkę Śliczny jest. allegro.pl/oferta/kalendarz-ksiazkowy-terminarz-a5-dzienny-2023-note-11996413024 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: fajny kalendarz 17.01.23, 13:31 Używam, ale nie polecę, bo robię sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: fajny kalendarz 17.01.23, 14:48 Kupuję od kilku ładnych lat: papierniczeni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: fajny kalendarz 17.01.23, 15:32 Oczywiście, co roku kupuję, ma być ładny, i A5, zazwyczaj kupuję firmy Interdruk- dostępne np w Empiku, albo w Biedronce, a w tym roku trafiłam w Rossmann. Jeśli chodzi o trwałość, to jest absolutnie wystarczająca- zanim go zniszczę akurat kończy się rok, i mogę /muszę/ wymienić na nowy W tym roku kupiłam taki: Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: fajny kalendarz 17.01.23, 19:30 Ja używam cały czas tego samego. Mam go od 2014 i bardzo sobie chwałę. Odpowiedz Link Zgłoś