beataj1 17.01.23, 09:42 A dokładniej futra. Wiem, że to styczeń. Ale ja już jestem gotowa na wiosnę. I nie godzę się na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:50 Piękne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:51 O i to jest zdjęcie do wątku o wyglądaniu młodziej, niż metryka wskazuje! Nie wiem, ile masz lat, ale wyglądasz o 10 lat młodziej! Zazdroszczę odwagi kolorystycznej! I cud butów Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:57 Absolutnie wyglądam na swoje lata. tylko kolorowo. Ba, zwykle wyglądam na więcej niż mam. Nie po to zbierałam doświadczenie życiowe by teraz udawać, że jestem krócej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 21:27 beataj1 napisała: Nie po to zbierałam doświadczenie życiow > e by teraz udawać, że jestem krócej na świecie. > ♥️ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:57 Kolory obledne Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:58 Jakie masz obłędnie fajne buty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:00 No, oryginalne robione ze smerfów Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss1 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 20.01.23, 14:15 Moje są z gumijagód Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 09:59 P.S. Postuluję więcej Ciebie na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:01 Lubię błękity. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:02 Co to za buty? Mam idealne pasującą do nich torebkę, tylko nie mam jej do czego nosić. Takie buty by mi się przydały. U mnie właśnie znów wraca zima i ja się z tego akurat bardzo cieszę 🤗. Wczoraj późnym wieczorem spadło kilka centymetrów śniegu, taki leciutki i delikatny puszek. Wyszłam na dwór o 1 w nocy żeby sobie po tym puszku pochodzić 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:14 To zwykłe Martensy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 11:26 Ale kolor jest niezwykły! Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 12:35 Zaiste Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:05 Piękne barwy, zima aż pisnęła z przerażenia🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:10 Tradycyjnw goralskie kozuchy byly nie rzadko haftowane w kwiatki tak, ze wiec tego ... Wpisujesz sie w styl w ladnym niebieskim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 10:22 Otoz to. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 17:59 Buty, spódnica, a to wyżej to co, kocyk? Fantastyczny błękit! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 18:04 Pięknie! 💙 Też lubię niebieski, dlatego strzeliłam sobie kurtkę w takim kolorze. (Noszę na zmianę z czerwonym płaszczem ) Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 21:24 Pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 17.01.23, 21:51 Boskie kolory! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 18.01.23, 01:10 Szczerze zazdroszczę 💙 Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 18.01.23, 01:44 No wymiatasz dziewczyno, super kolory. A zdradzisz czy zawsze byłaś taka odważna kolorystycznie i nie tylko czy jak to się zaczęło? Pytam bo moje osobiste dziecię do pewnego wieku nastolatkowego ciężko było w tłumie podobnych nastolatek zauważyć a co dopiero rozpoznać . Wszystkie były tak do siebie podobne z tymi szaroburymi ubraniami. A potem zaczęło się i jak poszła w kolory, fasony, biżuterię, kapelusze... Dobrze że jest młoda jest mistrzynią wyprzedaży(ja nie upoluję rzeczy za 50 zł a pierwotna cena 600 zł, ona umie) i sprzedaje to czego już nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 18.01.23, 08:55 Oczywiście że nie było tak zawsze. Z mlekiem matki wypiłam przekonanie, że trzeba sie ubierać stosownie, że kolory muszą "pasować" do siebie i że czarne buty to najlepsze buty, bo do wszystkiego pasują. Pamiętam jak stałam w sklepie z zielonymi conversami zastanawiając się do czego ja będę nosić zielone buty i wyszło mi, że tylko do jeansów 9a miałam tylko jedną parę jeansó których serdecznie nie lubiłam). Ale, że ten konkretny model bardzo mi się podobał, a był tylko zielony, to sie przełamałam. I powolutku się przekonałam, że zielone conversy pasują do wszystkiego a ja kocham kolory, im dziksze tym lepiej. I jak dwa lata temu postanowiłam sobie kupić Martensy, to oglądając czarne (bo ich wiadomo jest najwięcej) myślałam - i co ja zrobie z takimi butami. Przecież nie będzie ich gdzie założyć- bo czarne buty to tylko na pogrzeb i rozmowę kwalifikacyjną. Matkę tez przekabaciłam i razem śmigamy w kolorach (choć ona znacznie bardziej stonowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 20.01.23, 02:02 Dzięki za odpowiedź. Wychodzi na to że ja jeszcze pod te kolory podpadam bo "noszę różne" ale mąż to kolorystycznie "stary dziad" mimo że córka wręcz zmusza męża do kupna bardziej kolorowych koszul To Twoje zdjęcie córka podsumowała tak: NO właśnie tak należy wyglądać i nie bać się kolorów i: co ludzie powiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Nic tak nie pasuje jak kwiatki do kożucha 20.01.23, 14:09 Zazdroszczę. Ja nie mogę chodzić w kolorowych ciuchach. Kolory mnie drażnią. Odpowiedz Link Zgłoś