Dodaj do ulubionych

Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyście ?

17.01.23, 20:02
Należę do pewnej grupy na fb, założoną przez ludzi z mojego dawnego LO. Ot siedzimy, wspominamy, wrzucamy zdjęcia, żartujemy. Ruch taki sobie średni, hejtu nie ma, awantur też, miło i przyjemnie. Rola adminów sprowadza się praktycznie do tego, że tylko zatwierdzają nowe osoby. Tymczasem jedna z uczestniczek rzuciła pomysł, aby jednak zrzucać się dla adminów na wynagrodzenie? Nie podała jak, w jaki sposób miałoby to wyglądać, czy to miałoby być co miesiąc, kto niby miałby wypłacać te pensje? Tylko zrzutkę robić i już. Spotkałyście się gdzieś z czymś takim na fb?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 17.01.23, 20:13
      Nigdy i nigdzie.
    • daniela34 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 17.01.23, 20:15
      Nie, w grupie klasowej z LO też nie.
    • mid.week Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 17.01.23, 20:19
      Nie ale jak chcecie to moge byc waszym adminem, podoba mi sie zajres obowiązków
    • wapaha Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 17.01.23, 20:20
      tak
      kawka wink
      patronite wink
      • angazetka Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 17.01.23, 20:39
        Ale co "kawka i patronite"? Przecież to co innego i za co innego.
    • rosapulchra-0 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 13:21
      Odpisałaś cos na ten pomysł?
      Bo ja bym odpisała, że bardzo chętnie się przystąpię do zrzutki, ale pod warunkiem, że pomysłodawczyni będzie za mnie płacić.
    • zonkli Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 13:46
      to ta co w szkole zawsze inicjuje zrzutki na drogie prezenty dla nauczycieli?
    • 35wcieniu Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 16:12
      Napisz żeby ci się zrzucili na nową kolumnę do sukni a nie na jakieś pierdoły.

Dziewczyny, serio.... 🥱
    • iberka Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 16:15
      Wyśmiałabym w duchu i tyle smile
    • imponderabilia22 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 16:23
      Okazuje się, za nawet na wspomnienia trzeba płacić 🤣
    • kaki11 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 16:30
      Nie. Nigdy, i wydaje mi się to dziwny pomysł. Ale jestem członkiem tylko grup "powszechnych". Ze znajomymi z różnych etapów mamy co najwyżej wspólne konwersacje a te nie wymagają adminów.
    • kaktusowepole Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 16:32
      W zamkniętej grupie starych znajomych z liceum ? To trzeba mieć tupet. Na dużych grupach po 300 000 osób nie widziałam takich głupot. Zaproponowałbym że sama ogarne jak ktoś nie ma czasu.
    • mikams75 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 19:02
      nie
    • szmytka1 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 21:18
      Nie
      • szmytka1 Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 21:19
        Co więcej mąż jest adminem na grupie co ma w tysiącach użytkowników liczonych i też nie robią sciepy, a jakby po 1 zł.wplacali, to by pensja była, hmmm
    • black_magic_women Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 21:23
      Tak, na grupie sprzedażowej typu "vintage". Zostajesz patronem na patronire, to dostajesz fory w promowaniu i akceptowaniu ogłoszeń. Podziękowałam za ten sport, choć dużo świetnych ofert. Ale wystawianie raczej dla zawodowców.
      • black_magic_women Re: Zrzutka dla adminów grupy na fb??? Spotkałyśc 21.01.23, 21:25
        black_magic_women napisała:

> dużo świetnych ofert.

Dla poszukiwaczy skarbów

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka