Dodaj do ulubionych

Policjanci ukradli KOKS!

18.01.23, 12:23
Dwójka policjantów ukradła dwa worki koksu. Do tego skoku stulecia użyli służbowego auta.

Biorąc pod uwagę poziom intelektualny policjantów to może usłyszeli gdzieś, że na handlu koksem można zarobić parę dych za gram więc uznali, że jak ukradną dwa worki to ustawią się do końca życia.

Upadek tej instytucji można porównać tylko do tego jak upadła publiczna telewizja.

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/8638804,koks-kradziez-dabrowa-gornicza-policja.html#ld0a47ip2h3c67k4sma
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Policjanci ukradli KOKS! 18.01.23, 12:44
      Chłopki-roztropki, pewnie z jakiejś wiochy przyłączonej w latach 70. do Dąbrowy Górniczej.
      • auksencja15 Re: Policjanci ukradli KOKS! 18.01.23, 12:51
        Halo halo, ja tu raz użyłam podobnego żartobliwego określenia i gromy na mnie spadły, bo upokarzam polska wieś i jej mieszkańców. I to oczywiście „świadczy tylko o mnie” 🤣 Czekam na te koleżanki co się obruszaly wink
        • alpepe Re: Policjanci ukradli KOKS! 18.01.23, 13:29
          No, ale Dąbrowa Górnicza to nie wieś, ale te jej Łęki, Łośnie i (Ł)okradzionowy i tym podobne, to już tak. Inne myślenie tych krzaków.
    • auksencja15 Re: Policjanci ukradli KOKS! 18.01.23, 12:52
      Może chcieli spróbować czy dobry albo było im zimno, a mama akurat ładowała węgiel i nie zauważyła co robią?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka