alicjamagdalena 18.01.23, 15:59 m.youtube.com/watch?v=06zD87NKyxQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 16:39 Lojesssu nie, takie popłuczyny po jęcząco- smęcącej Jopkowej. Tu jeszcze bardziej anemiczny, słaby głosik, jak dawna pensjonarka sanatorium dla gruźlików w ostaniej fazie choroby… Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamagdalena Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 16:47 Ok. Byłam ciekawa opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 18:17 Milusi chillout, dobry jako kołysanka, głosu się nie czepiam. Wysłuchałam kilku piosenek i stwierdzam: brakuje w jej interpretacjach przełomów, dramatyczniejszych zaśpiewów we właściwym momencie, wszystko, całość każdego utworu jest wyłącznie na jednej nucie. Faktycznie czasem śpiewa głośniej, i co z tego? W tych interpretacjach nic się nie dzieje. Nuda, wysłucha się jednego utworu i nie ma się chęci na następne. Albo dziewczyna cierpi na kompletny brak talentu aktorskiego (dobry piosenkarz musi go mieć), albo ktoś źle pokierował jej rozwojem muzycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamagdalena Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 20:52 To raczej hobby niż kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 20:06 Muzyk ze mnie żaden, trudno mi ocenić fachowo głos czy aranżację. Miłe dla ucha, ale nijakie, po wysłuchaniu ani słowa nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Podoba się wam taka nuta? 18.01.23, 20:09 2 sekundy wytrzymalam. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś