Dodaj do ulubionych

"Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią"

19.01.23, 18:44
natemat.pl/463238,ma-12-dzieci-z-10-kobietami-kim-jest-slowacki-polityk-boris-kollar prawdziwy katolik...
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią" 19.01.23, 18:46
      Mamusie idiotki?
      • tanebo001 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 18:54
        A może kobiety lubią po prostu prawaków?
        • kozica111 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 18:57
          tym gorzej dla ciebie
    • triss_merigold6 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią" 19.01.23, 19:02
      Płaci na te dzieci? Płaci.
      • aandzia43 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 19:18
        Płaci i oby czynił to jak najdłużej. Szemrany typ, ma się świetnie od dłuższego czasu, ale nie wiadomo jak skończy (pewnie włos mu z głowy nie spadnie, ale finansowo może nie być aż tak cudnie by kilkanaścioro dzieci wyposażyć). Kilka pierwszych rodzących mu dzieciątka pań dobrze kombinowało, teraz zaczyna być dziwnie. Swoją drogą ten kobiecy pęd do płodzenia dzieci z dobrymi genami i słuszną ideologią przypomina mi panie Niemki co radośnie zachodziły w ciążę z samcami alfa z SS i Wermachtu.
        • triss_merigold6 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 19:43
          Wszystkie wymienione w tekście panie są bardzo atrakcyjne mają lub miały wlasne niezłe źródła dochodów. Pan dzieciątek nie ukrywa, każda kolejna wie na co się pisze.
          • aandzia43 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 19:53
            No to luzik, niech dalej liczą na siebie a jak liczyć nie mogą to niech wyrwą z pana co się da zanim coś mu się przydarzy.
            Tym bardziej skleja mi się z pędem młodych Helg do rodzenia małych esesmanków, one nachalnych korzyści finansowych z tego nie miały.
    • beneficia Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią" 19.01.23, 19:09
      "Jest biznesmenem, za którym ciągnęły się zarzuty o kontakty z bratysławskim półświatkiem, nasza rozmówczyni wspomina np. zdjęcia, na których był z członkami mafii, którzy zginęli w porachunkach. A także sprawę o plagiat pracy naukowej. Pisano też o udziale w procederze prania brudnych pieniędzy."

I kto bogatemu zabroni? xD
    • livia.kalina Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią" 19.01.23, 19:45
      Na Słowacji już był prawacki syf, skończyło się śmiercią człowieka i wydawało się, że Słowacy zmądrzeli.
      • triss_merigold6 Re: "Przeraziło mnie, co kobiety o nim mówią& 19.01.23, 19:51
        oko.press/co-drugi-slowak-spisek-zydowski-co-trzeci-za-wojne-w-ukrainie-wini-nato

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka