Dodaj do ulubionych

ematka wie wszystko technika i montaże domowe

19.01.23, 20:57
Czy ematka może mi powiedzieć jak się nazywa taka nakładka i gdzie ja to mogę kupić?
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:04
      Weź zdjęcie, idź do Casto i zapytaj się gościa na dziale łazienkowym...O ile w ogóle da sie to kupić osobno bo wygląda jak część składowa większego zestawu.
      • profes79 Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:05
        wygooglałem sobie - to zestaw zawiasów do deski wolnoopadającej - tym bardziej wątpię, czy taki element będzie dostępny osobno ale popytać zawsze możesz.
        • ichi51e Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:17
          No właśnie ja wiem ze to jest zawias do deski sedesowej i mam zupełnie inny a potrzebuje tylko tej podkładki bo nie ma jak tego od dołu przykręcić. a ta nakładka działa tak ze się wkłada od góry i ona się zamyka od spodu.
          I zastanawiam się czy to można gdzieś kupić? Są sklepy ze śrubami? Z nakładkami? Mam wrażenie ze kiedyś byłam w czymś takim…
          • iwoniaw Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:34
            Tak jak pisze profes - idź do castoramy, obsluga ci powie, w której alejce to leży. Oni mają nie tylko towar w tym asortymencie, ale obslugę mająca pojęcie, co sprzedaje i gdzie to trzymają.
          • pade Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:34
            zobacz na allegro
          • profes79 Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:39
            To Casto, Leroy ew. jakiś mniejszy sklep z armaturą łazienkową i elementami metalowymi (aczkolwiek oni mają mniejszy wybór więc zwyczajnie mogą nie mieć czegoś takiego na stanie).
          • matacznik Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:55
            ichi51e napisała:

> I zastanawiam się czy to można gdzieś kupić? Są sklepy ze śrubami? Z nakładkami?
            >
            Są sklepy z elementami złącznymi. Ale nie nastawiałbym się na aż tak specyficzny produkt.
        • koronka2012 Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 21:39
          Tego typu rzeczy są raczej na zamówienie u producenta jeśli już… bo raczej się tego nie wymienia
    • kamin Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 22:13

allegro.pl/listing?string=mocowanie%20do%20deski%20sedesowej
    • ichi51e Re: ematka wie wszystko technika i montaże domowe 19.01.23, 23:59
      Bardzo ematkom dziękuje - ta cześć której szukam nazywa się dybel (kołek przechylny) gdyby to kogoś interesowało na przyszłość. Udało mi się znaleźć jak to się nazywa po niemiecku.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka