Dodaj do ulubionych

Biura Podróży - na narty samolotem, co jest?

20.01.23, 11:40
chciałam sobie jak panisko polecieć na narty i wchodzę na strony różnych biur a tam pustki jeśli chodzi o narciarskie destynacje. Ktoś wie z czego to się wzięło? Co roku było tego całkiem sporo, a teraz puściutkosad

A może znacie jakiegoś organizatora wyjazdów narciarskich?
Obserwuj wątek
    • berber_rock Re: Biura Podróży - na narty samolotem, co jest? 20.01.23, 11:42
      A po co ci do tego biuro podrozy?

Nie wystarczy sam samolot?
      • panna_lila Re: Biura Podróży - na narty samolotem, co jest? 20.01.23, 12:09
        no toż piszę, że chciałam jak paniskosmile ale w tej sytuacji samolot musi mi wystarczyć, aczkolwiek doajzd do punktu B, to nie tylko samolot, a takie rzeczy tez ogarniało biuro podróży, co przy jednej osobie miało sens.
      • homohominilupus Re: Biura Podróży - na narty samolotem, co jest? 20.01.23, 12:14
        Raz, jak byłam sama, poleciałam na narty z BP. Fakt, że jednej osobie łatwiej i taniej wychodzi gdy biuro ogarnia np transfer z lotniska do hotelu i z powrotem.

A co do pytania w poście startowym to pojęcia nie mam. Ciekawe zjawiskl.
    • jakis.login Re: Biura Podróży - na narty samolotem, co jest? 20.01.23, 12:17
      bfc.pl/ Moje dzieci kilka razy były z tym biurem, wszystko super.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka