la_bonne_cusine 20.01.23, 17:34 Dotyczy kadry kierowniczej. Czy macie szkolenia z zakresu efektywności pracy pracowników i zapobieganiu stresogennym czynnikom, mobbingu? Jak ono wygląda? Pytanie z tezą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 17:38 Czy macie szkolenia z zakresu efektywności pracy pracowników - nie i zapobieganiu stresogennym czynnikom - takie jak wszyscy maja, a nie tylko dla kadry. Nie jest stresujaco mobbingu- to raczej kwestia znajomosci company policy i sa od tego kursy. To nie jest firma gdzie takie rzeczy maja czesto miejsce dostalismy wlasnie dodatkowe pieniadze na pokrycie podwyzki energetycznej. Wystarczy na ok polowe pradu i gazu rocznie. Im nizsze zarobki tym wiecej dostajesz. w dodatku oceniamy w ankietach szefow i nas oceniaja tez Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 17:43 U nas dostępne są szkolenia z zarządzania zespołem, sposobu dawania feedbacku, motywowania ludzi, ze standardów obowiązujących w korpo (firma z gatunku pracownik jest święty i jak sobie nie radzi, to się mu szuka lepszego zajęcia, a nie zwalnia itd.). Na stałe dostępne na korpo platformie szkolenia e-learningowe, ale był też wielki program rozwoju kadry managerskiej średniego szczebla szyty pod nasze polskie potrzeby. W tym nie brałam udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 18:13 z motywowania, feedbackowania. szkolenia z radzenia sobie ze stresem są dla wszystkich. Warsztaty nawet bardziej. Jest jeszcze pula szkoleń online i webinarów i tam jest chyba wszystko, ale nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 20:29 Mam pelen dostęp do szkoleń linkedin i udemy, ze szkoleń wellbeing mam platformę mindgram i wrzucone odgórnie w kalendarz 1 godzinne spotkanie tygodniowo z tego zakresu. Kilka razy się na nie wbiłam, całkiem ok, ale ostatnio olewałam, bo tematyka była mało ciekawa. Szkoleń z zakresu efektywności nigdy nie robiłam, ale są dostępne na w/w platformach… Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 20:47 A czy pytanie obejmuje też niemobbingiwanie ciężarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Pytanie do pracownic korporacji? 20.01.23, 21:40 W poprzednich korpo, w których byłam kadrą kierowniczą, nie miałam takich szkoleń, ale to były inne czasy i trochę takie bieda-korpy. W obecnym korpo nie jestem kadrą kierowniczą, ale tutaj każdy ma budżet rzędu kilku tysięcy rocznie na szkolenia i może się szkolić z czego tylko chce, byle było jakoś związane z pracą, może być nawet wizyta u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś