Dodaj do ulubionych

Jaki fason Levi's?

21.01.23, 08:48
Nigdy nie miałam i choć raz chce mieć. Jestem wysoka, figura proporcjonalna, ale nie typ smuklaka ze szczupłymi udami. Raczej wyćwiczone, umięśnione uda z ostatnio wyhodowanym odstającym tyłkiem. Chciałabym efektu długonogiej smukłej pani w dżinsach i marynarce na ten przykład. Albo tshirtem, w każdym razie nie przysadzistej J Lo. Nie biodrówki , nie skinny, stan średni lub wysoki? Proste lub bootcut, chcą nawet nie wiem, czy te drugie w ogole jeszcze się nosi. Pomóżcie , laski obeznane z dżinsami.
Obserwuj wątek
    • alicia033 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 09:44
      wszystko się nosi.
      Popatrz na modele 724 (wysoki stan, proste nogawki), '70s i nieśmiertelnewink 501.
      • alexa0011 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 10:22
        Dziękujęsmile)724 chyba spróbuję.
    • koko8 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 10:19
      Ponizej masz przewodnik po aktualnych modelach levisów, jest ich multum, na pewno coś dobierzesz:
      www.levi.com/PL/pl_PL/features/women-jeans
    • tanebo001 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 10:20
      Jak levis to tylko 501
    • mikams75 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 11:50
      idz do sklepu i przymierz, mnie tam nic nie podpasowalo, ale corka osiaga(la) efekt dlugonogiej smuklej w 711, ale juz sie podobno nie nosi takich spodni.
      • koko8 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 12:39
        Nosi, nosi. Zresztą one nie są jakieś superobcisłe. Superskinny to 710, i takie też się nasza, bo fantastycznie modelują figurę.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 17:13
      Ja wysokiego stanu nie lubię i nie polecam osobom które nie mają idealnie płaskiego brzucha. Ja biorę zawsze że średnim stanem.
      • moze_sprobowac_inaczej Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 17:14
        Też polecam klasyk 501. Widziałam ostatnio z przetarciami.
      • manon.lescaut4 Re: Jaki fason Levi's? 21.01.23, 17:49
        Mam tak samo ze stanem. Nie znoszę wysokiego, pogrubia mi brzuch, rozmiar musi być większy smile, no nie nie. Czekam aż ta beznadziejna moda przeminie.
        Ale… no właśnie, to do autorki - rurek nie chcesz? Model mile high jest super, owszem, wysoki stan, ale świetny materiał, rozciągliwy i powracający do poprzedniego stanu, żadnych wypchanych kolan ani wiszącego tylka. Takie dobrej jakości jegginsy, praktycznie ćwiczyć w nich można.
        • alexa0011 Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 22:00
          Nie jegginsy, właśnie nie. Miałyby byc dzinsowe, normalne, nie cieniutkie. Brzuch mam ok, aczkolwiek rano napawający nadzieją , po południu już ja trochę odbierający z reguły. No i teraz nie wiem, czy te 724 czy też 501. A może Scarlett od Lee , bo się naczytałam dziś? Nie znoszę tego 😭.
          • snakelilith Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 22:36
            501 dla kobiet są przereklamowane. Super wyglądają na facetach, ale na kobietach jakoś tak zżerają krągłości, choć damska wersja ma nieco wyższą talię. Miałam już w latach 90 tych 501 original unisex i wersję dla kobiet i choć miałam wymiary w talii 63cm, a w biodrach 90cm to w obu wyglądałam jak chłopak. Do tego nogawki nie przylegały do ud. Dziwnym trafem w męskich czułam się lepiej, bo talia była niżej i było to wygodniejsze. Ale i tak o wiele lepiej leżały na mnie modne wtedy Diesle z niskim stanem kończącym się pod pępkiem.
            Współczesna wersja 501 skinny wygląda na lepiej pasującą do wyeksponowania kobiecej formy bez nadmiernego obciskania, ale nie miałam na tyłku.
    • bialyhenio Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 20:39
      ile wzrostu?
      • alexa0011 Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 21:55
        175
        • bialyhenio Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 22:03
          o to jestes mojego wzrostu
          Ty jestes wysoka a ja nie smile
    • extereso Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 21:10
      Ja bym brała 501 vintage lub moms jeśli szczupła sylwetka, dość szczupła moim zdaniem to już nie to dla tego kroju.
      • alexa0011 Re: Jaki fason Levi's? 22.01.23, 21:55
        Mom never, wtedy wydawały mi się straszne, teraz też. Będę mieć grube udziszcza w nich.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka