Dodaj do ulubionych

Ulubione audycje radiowe

21.01.23, 12:54
W nawiązaniu do wątku o kanałach radiowych, napiszcie, proszę, które audycje na tych kanałach cenicie, ew. których dziennikarzy. Można z nich stworzyć sobie osobistą idealną ramówkę. W radiu Nowy świat słucham muzyki K. Krasuskiej, poranka piątkowego z Mannami oraz audycji w niedzielne wieczory.
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Ulubione audycje radiowe 21.01.23, 13:15
      Co niedziela o 9 rano słucham ,,Świat się chwieje,,Grzegorza Sroczyńskiego radio Tok Fm
    • bazia_morska Re: Ulubione audycje radiowe 21.01.23, 14:29
      Bardzo lubię Agnieszkę Lichnerowicz i jej Światopodgląd. Dobrze dobrani rozmówcy i rozmówczynie, ciekawe tematy. Otwiera głowę.
    • koraleznasturcji Re: Ulubione audycje radiowe 21.01.23, 15:49
      "Piosennik" (Andrzej Poniedzielski, czasem jako druh zastępowy Artur Andrus) i piątkowy poranek w RNŚ (Wojciech Mann).

W 357 poranki od poniedziałku do czwartku (Marcin Łukawski), "Patronautyka" (Patrycjusz Wyżga), "Włącz ten hałas" (Łukasz Dunaj) i "Zakamarki" (Marek Niedźwiecki).

Tak, wiem, muzycznie zestawienie moich ulubionych audycji radiowych jest bardzo eklektyczne big_grin
    • smoczy_plomien Re: Ulubione audycje radiowe 21.01.23, 16:13
      Moją ulubioną audycją był "Raport o stanie świata". Polityka międzynarodowa wytłumaczona z innego niż mainstreamowy punktu widzenia. Niestety odkąd przeniósł się do internetu, nie umiem się zmotywować do regularnego słuchania.

Audycje Manna. Mam podobne poczucie humoru.

Lubię wnikliwość i szczegółowość Klaudiusza Slezaka z RNŚ.

We wczesnej młodości uwielbiałam audycje Makaka w Radiostacji. Potem narkotyki i depresja zryły mu mózg.

Lubię Lorocha w Antyradiu. Nie zna się facet na jedzeniu (kiedyś pomylił chininę ze strychniną 😂), ale przyjemnie się słucha.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka