mysiulek08
22.01.23, 02:03
miesa jadamy malo, jesli juz to drob ( ja czasami podbiore kotom troche swiezej wolowiny na tatar) a jeden ze wspoldomownikow nie jada w ogole i eksperymentuje z produktami 'miesnopodobnymi'. Dzisiaj zrobilam chili con carne na bazie 'mielonego' wlasnie z Beyond Meat, coz, jako zamiennik mielonej wolowiny do obrobki cieplnej swietne tylko, ze ja od dawna odwyklam do wolowiny 'na cieplo' i dla mnie smak byl do nie przejscia, produkt byl juz doprawiony, dosmaczony i nijak nie udalo mi sie zmienic tego 'cieplego wolowego posmaku' co gorsza slabej jakosci wolowiny. Jakos te fasole zmeczylam ale mdli mnie do teraz i czuje tlusty posmaczek na podniebieniu
tak, ze jesli ktos teskni za solidnym miesnym smakiem wolowiny a miesa nie je to w sumie polecam
o tym mowa
www.beyondmeat.com/en-US/products/beyond-beef-crumbles?variant=original
a te hamburgery za to sa calkiem ok
www.beyondmeat.com/en-US/products/cookout-classic