sueellen 22.01.23, 12:37 Bo jak zachowawczo, to zle Proszę o propozycje (moze byc z instagrama) zwłaszcza od tych pan ktore krytykowaly ciotke z watku obok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessa28 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 12:45 sueellen napisała: > Bo jak zachowawczo, to zle > > Proszę o propozycje (moze byc z instagrama) zwłaszcza od tych pan ktore krytyko > waly ciotke z watku obok. nie ma takich osob ,ktore wygladaja ZAWSZE jak milion $. nawet najpiekniejsza moze miec zly dzien,chorowac czy miec sraczkę ,ajm sorry. Pani z watku obok to ciotka ale wiekszosc tutaj reprezentuje podobny styl wiec pewnie stad twoj oburz xd Podoba mi sie Chiara Ferragni choc jej figura nie jest idealna,malutki biust etc. Zreszta de gustibus wiec o co ci tak naprawde chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 12:48 Ania Wedzikowska Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 18:36 o jezu 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 12:50 www.instagram.com/p/CnaJF0XoOL6/ www.instagram.com/p/CnUqyEIoSau/ www.instagram.com/p/CmmDZ3vo60w/ www.instagram.com/p/Cl4Vh8YIuv6/ Ta? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:04 Charlotte Casiraghi Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:07 Moja koleżanka z pracy. 😅 Kiedyś podjechałam do niej do domu po jakiś podpis - nawet w dresie wyglądała fantastycznie. Dla mnie to fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:11 Doda i Magda Gessler. Ja nie wiem skad Doda bierze i gdzie trzyma tyle ciuchow. Za kazdym razem wszystko elegancko kolorystycznie dobrane i nigdy w tym samym. A Gesslerowa ma jakas swoja stylistke od lat ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:15 Gesslerowa wygląda jak ciocia klocia Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 18:01 Jak na 70 lat to wygląda super. Tylko na ematce 70- latki są brane za 40- taki i olśniewają młodzieńcza figura . Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:25 Myślę, że M.Gessler ubiera się sama. Bo nikt profesjonalnie związany z modą takich ciuchów by jej nie zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:33 Jeżżżu ale Gessler ma 70 lat, ubiera się tak żeby bardziej zasłaniać a nie odsłaniać. Ma w mini chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:16 Do tego sporo nadwaga. Wyglądać dobrze z taka figura, to wyczyn. Ileż to stylistek zaliczyło wpadki przebierając kobiety przy kości za bombki choinkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:32 Gessler wygląda na małą kulę. Prawdopodobnie tak właśnie chce wyglądać, bo to jej styl. Natomiast najgorsza, ale to absolutnie najgorszą robotę robią u niej te straszne zwisajaxe dwustronnie szale czy tam chusty. One zawsze robią sylwetce masakre Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:37 Jak zwisają pionowo to wygląda szczuplej Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:42 Sądzę, że w tych chustach czuje się bardziej artystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:52 Ale ona JEST kulą. Jedyne co może zrobić to być kulą ładnie ozdobioną i na ładnie wyeksponowanych długich nie kulkowatych nogach. Bo ewenryalnie mogłaby jeszcze być kulą nieozdobioną, Buką albo wujkiem Festerem. Jak dla mnie kobieta wykorzystuje zastane warunki wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:24 Haha, chociaż z drugiej strony może faktycznie więcej ludzi uważa, że ona tylko wygląda jak kula, a to z powodu tych wszystkich ozdób, które ukrywają jej wąską talię i szczupłe ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 18:01 Hehe Duże to duże, ale kolor robi różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 18:00 > Natomiast najgorsza, ale to absolutnie najgorszą robotę robią u niej te straszne zwisajaxe dwustronnie szale czy tam chusty. A wg mnie najgorszą robotę robią jej obecnie włosy - te doczepy wyglądają koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 18:32 >Gessler wygląda na małą kulę. Prawdopodobnie tak właśnie chce wyglądać, bo to jej styl. Z ciekawością dowiem się jak taka sylwetkę ubrać, by wyglądała atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 11:04 Gessler to typowe jabłko. Szczupłe łydki, barak talii, duży brzuch i wielki tyłek. U niej wszystko rujnuje ten dziwny snopek z azjatyckich doczepow na głowie. I stylizacje na klaunicę. Co dziwne, kędy schudła kiedyś i na chwilę, ubierała się bardzo normalne - sweterki, dżinsy - i wyglądała bardzo ok. Najwyraźniej ten nadmiar faktur, wzorów, powiewów, szaliczków i chrzęszczącej biżuterii ma odwrócić uwagę od nadwagi, taka strategia. Efekt jednak często kuriozalny, niestety. Google: sylwetka jabłko jak ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 13:35 Taa Doda, styl ten sam co Chiara wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:38 Doda na zakupach nie wygląda jak milion dolców. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 21:08 doda co by nie założyła zawsze wygląda tandetnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 12:16 doda co by nie założyła zawsze wygląda tandetnie i tanio ostatni przykład: ale z tych dyskusji wynika jedynie to, jak różne jesteśmy i różnie postrzegamy innych i modę Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 21:35 Podejrzewam, że ubrania, które Doda ma na sobie, nie były tanie, a wygląda w nich często tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hande Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 18:41 Gessler ubiera się sama, ona jest artystką, studiowała ASP i ubiera się w swoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:21 Propozycje z instagrama nie należą do kategorii "zawsze", bo forum nie zna tych osób prywatnie, już pomijając obróbkę wrzucanych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:31 Ale o co chodzi, że nie zachwyca, jak miało zachwycać? 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:37 Ja nie. Szczególnie zimą stawiam na to, żeby mi było ciepło. Mąż nawet czasem ma pretensje, że nie ubieram się seksownie. Ale i tak za mną szaleje 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 14:53 Ja jestem milion dolców w reklamówce z Biedry! Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:18 Dla mnie-Grażyna Torbicka Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:32 Katarzyna Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 20:50 Też jestem team Kasia Tusk. Elegancko, subtelnie, no po prostu klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:34 Ona... ale ja mam do niej ogromna słabość pociag i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 21:09 Kiedyś była na forum taki świr, który ciągle zakładał wątki "Maria R za piękna na psychologa". To Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 22:12 kto to? masz pociąg czyli z łóżka byś nie wygoniła? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 10:44 Ona jest podobna do K.! Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:36 Nie lubię kobiety, ale ubrać się potrafi - Kożuchowska. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 19:23 Podpisze się pod tym. Ona ma i styl i figurę. Tam wszystko jest dopracowane. Nie wiem czy milion dolarów ale jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:40 Lauren Santo Domingo. Caroline Sieber. Te dwie ZAWSZE wyglądają obłędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 17:56 Mój kot. W każdych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 18:25 I zawsze goły, ale w futrze Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 20:14 Panią Anetę Kręglicką widziałam kiedyś w sklepie na wakacjach - kupowała bułki - jak milion dolarów mimo, iż bez makijażu, z włosami w kitkę, w jakiś dresach. Ona jest po prostu piękna, szczupła, zadbana, nienapompowana, wyprostowana i mam wrażenie, że zawsze wygląda pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 19:23 Tak, ja bym stawiała na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 21:00 Z takich pięknych kobiet zdarzyło mi się spotkać Agnieszke Maciąg. Też wyglądała jak milion dolców, choć nie zrobiona wyjściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 20:37 Moja sąsiadka. Naprawdę. Starsza pani. Szczupła z dobrą figurą i fryzurą. Elegancja i prostota. Nie mogę się napatrzeć! A tak poza tym to ładnemu i szczupłemu we wszystkim ładnie. Gesslerowa ani ładna ani szczupła to i wygląda jak wygląda. To już wolę styl Wellman. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 19:56 Też znam taką starszą panią. Jest niesamowita, ruchy ma nawet eleganckie. Styl - mniej znaczy wiecej. I znajoma, ma teraz 60 lat, wygląda na minimum 15 mniej, typ Bellucci. Absolutnie zjawiskowo. Zadbana bardzo, ale w kolejce po urodę wzięła wszystko. Ona z kolei styl artystyczny. Zagapiają sie na nią i kobiety, i mężczyźni. Od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 20:57 Ależ pani wyglądała jak ciotka za milion dolarow. To nie ma wątpliwości. Bardziej niż styl (zachowawczy) dla mnie osobiście odstraszajace jest demonstrowania swojego statusu spoleczno-ekonomicznego 24/7. Jaki styl ja lubię? Chyba się bardziej skłaniam ku Skandynawii „mam to gdzieś będą duze wzory i kolory mi się podoba i wygodne” Odpowiedz Link Zgłoś
damazperlami Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 21:11 Ja. Zawsze i w każdych okolicznościach jestem elegancka. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 22:15 Grażyna Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 22.01.23, 22:19 Tak wyglądała Audrey Hepburn. Tak wyglada bardzo wysoko postawiona menedżerka z mojego korpo. Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 12:27 Grażyna Torbicka. Śp. Janina Paradowska zawsze wyglądała, jakby właśnie wyszła z żurnala. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 20:18 Nie wiem, czy użyłabym milion dolarów, ale podoba mi się, jak ubierają się: - p. Kozuchowska, - p.K. Tusk - p. Anna Czartoryska I ta Hiszpanka- chyba pani 60+, ale podoba mi się, jak wygląda, chciałabym być tak szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 20:18 O ta Hiszpanka www.instagram.com/susirejano/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 24.01.23, 19:45 Właśnie jej profilu szukałam. Babka jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ok to kto zawsze wygląda jak milion dulców? 23.01.23, 13:01 Moja nauczycielka rosyjskiego. Kobieta ma teraz chyba z 70 lat z hakiem..pierwszy raz do niej chodziłam dawno temu w czasach LO. Potem po latach wróciłam....i ona nadal wygląda jak milion dolców. Wygląda na 60 z hakiem ( ma więcej) ale wygląda jak milion dolców. I to tak jakby się taka urodziła..nie wiem jak to wyjasnić. Odpowiedz Link Zgłoś