Dodaj do ulubionych

Dziś kończę 50 lat...

22.01.23, 14:15
...i mam mega doła. Nawet tę piątkę z przodu dziwnie się pisze. Kiedy ten czas minął....ach, żeby znów mieć te 30 lat. Pocieszcie, proszę, że to jeszcze nie koniec, że mogę coś w życiu zrobić. Przez te pół wieku (!!!) ciągle myślałam o innych, siebie i swoje potrzeby stawiałam na ostatnim miejscu. Może jeszcze zawalczyć? A może rozejrzeć się za stosownym giezłem i zacząć się czołgać w stronę cmentarza? Oraz zakupić urnę?
Obserwuj wątek
    • gr.ruuu Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:17
      Jak dobrze pójdzie to pożyjesz jeszcze 30. Chcesz 30 lat się czołgać? Walcz o co chcesz i miej wszystko w dudzie. Najlepszego!
    • extereso Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:18
      Wszystkiego dobrego!!! Teraz czas luzu i dbania o siebie! Koleżanka w wieku pisze Ci, że po 50 tce jest wspaniale.
    • niemcyy Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:29
      Sto lat, myśl o sobie i zrób coś dla siebie!
    • aqua48 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:34
      Gratulacje! Masz teraz czas na bycie dobrą dla SIEBIE.
    • joanna266 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:36
      Przede wszystkim to sto lat smileJa w tym roku skończę 45 i również dopada mnie czasem taki dół wieku średniego ale zaraz potem znowu chce mi się dobrze wygladac, spotkać się z przyjaciółmi,cieszyć towarzystwem rodziny i psów wink, robić plany podróżnicze i kulinarne itp itd. Żyć tak jakbym miała 20,30 lat i z podobnych rzeczy się cieszyć. Wczoraj znów wpadłam w melancholie na wieść ze będę babcią. Ale radość przeważyła. Taka kolej losu,wchodzi nowe pokolenie ale co z tego. My żyjmy i cieszmy się jakby czas nie miał znaczenia.Tylko zdrowia mam trzeba resztę się ogarnie wink
    • majenkirr Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:37
      🎊🎁🎉🥂Happy b-day! Jak Cię to pocieszy, to niektóre z nas chciałyby mieć 50 😅😭
      • grey_delphinum Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:48
        Hmmm ja czekam na 50-tkę (juz wkrótce) bez stresu i napinki. To będzie MÓJ czas! Oby tylko zdrowie dopisało...
        • marzeka11 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:50
          A ja jestem trochę starsza od Ciebie i wiesz co? Dobrze mi z moimi 50+ , dzieci dorosły i żyją swoim życiem na co dzień, czasami nas odwiedzają. Wygoda zycia teraz smile
          A wszystkiego najlepszego smile
      • princesswhitewolf Re: Dziś kończę 50 lat... 23.01.23, 00:15
        Nigdy nie nosilam Thong majtow. Toz to niewygodne i sie wzyna
        • krwawy.lolo Re: Dziś kończę 50 lat... 23.01.23, 07:23
          Jest takie śląskie określenie na stringi, nici w rzyci.
    • agdzieztam Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:51
      Milin, ja jestem ta forumka, co myśli o tobie często, w związku z mama i wyrzuconym sweterkiem. Ja też za kilka miesięcy skończę 50 lat, jesteśmy więc ten sam rocznik. Życzę ci urodzinowo, byś z radością i bez zbędnych wyrzutów sumienia dbała o siebie i swoją wewnętrzną dziewczynke. Żebyś cieszyła się swoim wiekiem i mądrością oraz doświadczeniem z tym związanymi. Masz, jak ci tu piszą, że 30 lat jeszcze, by na miarę sił i ochoty brykać po swojemu, to brykaj. Wszystko możesz, boś dorosła. Chyba, że chcesz komuś coś, to proszę cię bardzo. Ściskam cię serdecznie.
      • milin94 Re: Dziś kończę 50 lat... 23.01.23, 05:32
        agdzieztam napisała:

> Milin, ja jestem ta forumka, co myśli o tobie często, w związku z mama i wyrzu
        > conym sweterkiem. Ja też za kilka miesięcy skończę 50 lat, jesteśmy więc ten sa
        > m rocznik.
        Mocno przytulam i dziękuję.
    • aniani7 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 14:59
      Przede wszystkim dużo zdrowia i żebyś następne 50 przeżyła tak, jak sobie życzysz.
    • daniela34 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:03
      Wszystkiego dobrego!!!
    • szare_kolory Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:15
      Wszystkiego najlepszego! A co lubisz? Może pachnące kąpiele, aromatyczne kawy, odlotowe drinki? A może oglądanie seriali albo czytanie albo czekoladki? To właśnie dobie dziś zafunduj coś takiego. Od siebie samej dla siebie samej. I delektuj się tym. To pierwszy dzień reszty Twojego życia. Jeszcze wiele dobrego możesz dla siebie zrobić. Polub siebie i ciesz się swoim towarzystwem. Bądź dla siebie dobra i rób to, co Ci służy. Miłego dnia smile
    • eliszka25 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:17
      Wszystkiego najlepszego!!!! Ja dziś kończę 45 🥂możemy wznieść razem toast 😁.

Też nie wiem, kiedy to zleciało 😱. Nie załamuj się, oczywiście, że to jeszcze nie koniec! Teraz możesz żyć dla siebie!
    • bazia_morska Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:20
      Wszystkiego dobrego, czołgać się nie ma sensu, brzuch Ci się pobrudzi!
      W tym roku kończę 49 i trochę mnie to przeraża, a trochę cieszy, bo jednak prawie dorosłe dziecko to już zupełnie inny rodzaj więzi.
      Bierz garściami wszystko co najlepsze z życia! 🥂🥂🥂
    • alterego72 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:21
      Wszystkiego dobrego !
    • gaskama Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:25
      Nie pocieszę. Obchodziłam 5 miesięcy temu. Nie przyzwyczaiłam się nadal. I czuje podskórnie, że lepiej nie będzie. Trzymaj się! Miłego czolgania w kierunku cmentarza! Może się spotkamy.
    • gaskama Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:26
      P.S. wszystkiego dobrego. 100 lat w zdrowiu!
    • liliawodna222 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:32
      Pomyśl sobie o tych wszystkich pięknych, aktywnych 50-latkach, o których nikt by nie powiedzial, że są stare czy nieatrakcyjne. Korzystają z życia, szaleją, spełniają ... Spojrz choćby na J.Lo, Monikę Belluci czy nasze gwiazdy, nie tylko filmowe. Inspiruj sie nimi!
    • milin94 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:38
      Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję, wzruszyłyście mnie do łez
    • nutella_fan Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:41
      Cóż, wszystkich nas to czeka...
    • simply_z Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:47
      Najlepszegosmile
      • banicazarbuzem Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:58
        Mi do 50 trochę brakuje. Ale kiedyś pl bardzo spodobał mi teks koleżanki, miała sporo po 50.
        Ktos jaeapytal ile ma lat a na na to: jestem po 30.
        Tez tak czasem mówię (do czepialski nie ukrywam swojego wieku). Mkze tobie też ten tekst się spidiba? 😁
    • te_de_ka Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:56
      Rozmawiałam ostatnio z babeczką - lat równo 80 i ona przez pół wieczoru udowadniała, że najlepszy wiek dla kobiety to właśnie 50 i jakby mogła, to by sobie tak ze 30 tylko odjęła ale nie więcej! Ciesz się więc kobieto swoją 50. Wymarzony wiek! Po co Ci walczyć, po prostu spróbuj teraz siebie dopieścić a nie wszystkich dookoła zamiast siebie. Wszystkiego naj, dzisiaj, za tydzień, za rok i zawsze💐
    • ritana Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 15:57
      Wszystkiego najpiękniejszego!!!!
      Myślę dokładnie jak Ty, za rok będę miała i spostrzeżenia mam identyczne. Co ciekawe, ani 30 ani 40 nie robiły wrażenia. A teraz niestety robi...
    • 1maja1 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 16:30
      Wszystkiego najlepszego!!! Wierze, ze to moze byc szokujace, ta 5 z przodu, ale tak jak pisaly dziewczyny, to tylko liczba I byc dobra dla siebie!! Mi w tym roku tez juz bedzie blizej do 50tki niz 40tki😁 I mysle sobie, ze co ja??? 50??? Czas leci, a najwazniejsze to zyc w zdrowiu.
    • milin94 Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 16:34
      Bardzo dziękuję jeszcze raz i kłaniam się pięknie. Kochane jesteście.
    • primula.alpicola Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 16:34
      Wszystkiego najlepszego, i walcz o siebie, to akurat zawsze warto.
      • halinahelena Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 19:55
        50 lat to wspaniale. Jeszcze tylko 10 i emerytura!
        A gdybyś miała 30, to musiałabyś jeszcze 30 pracować...
        • 3fanta Re: Dziś kończę 50 lat... 22.01.23, 20:36
          Wszystkiego najlepszego.Mnie to czeka za miesiąc
          • evro44 Re: Dziś kończę 50 lat... 23.01.23, 11:48
            Pocieszę, ja za chwilę z szóstką z przodu ale wkurw jest niezmienny jak słyszę "dla kobiet po pięćdziesiątce". Jakby z chwilą przekroczenia tej granicy wszystko było inne: wygląd, zdrowie, potrzeby i seks. A panowie z tak zwaną "prostatą do kolan" też skreślają kobiety w tym wieku. No kurczę, ja jeszcze żyję i Tobie też życzę nowej jakoścismile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka