tanebo001 23.01.23, 12:18 www.pudelek.pl/krzysztof-skiba-o-porzuceniu-zony-dla-mlodszej-o-26-lat-modelki-jestem-artysta-i-potrzebuje-muzy-nie-chcialem-sie-dluzej-meczyc-6858579815918144a oj nie zdobędzie on nowych fanek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:21 Myślę że po 34 latach żona też się męczyła Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:34 Cud, że tyle wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:22 Skończy jak Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:25 Oby jak Marcinkiewicz, a nie jak Rozenek z Roxi Gąską. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:57 Ta młoda go rzuci za jakiś czas, a była żona rozkwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:50 Może nie będzie taki głupi i się nie ożeni. Bo chyba tu największy i najkosztowniejszy błąd Marcinkiewicza. Jak mu palma odbiła i poczuł 3 młodość, to rodzina powinna go ubezwłasnowolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:26 Podobno już były oświadczyny. Ja serio nie rozumiem. słusznie przysłowie mówi „stary a głupi” Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:45 Głowa siwieje, dupa szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:14 Jeszcze przypomniał mi się pan Zelt i jego panna w ciąży 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:39 To było straszne. Żal mi go było. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 09:46 Też spróbujesz ( bo z pewnością się to nie uda) ubezwłasnowolnić np. dzieci, gdy podejmą decyzję, która Ci się nie podoba? Pewnie tak, skoro gotowa jesteś się wyrzec dziecka, gdyby straciło wiarę w Boga. Ale to prymitywne, przemocowe i nieludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:10 ale rozenek nie porzucił gosi dla roxi chyba? to zupełnie inna sytuacja, on się raczej pocieszał po porzuceniu, a tu - wszystkie gąski doswolone imo Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:33 A dlaczego? Ja tam go rozumiem. Ile można z jedną babą / jednych chłopem. Jeżeli nie oszukał - jak na przykład pan Liroy ( który zostawił żonę i dzieci bez środków do życia pomimo, że ona zrezygnowała dla niego ze swojej pracy i zawiesiła karierę) - to nie widzę w tym nbic zdrożnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:08 Prościej i uczciwiej byłoby nie żenić się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:42 Po Skibie widać, że się nie oszczędzał - lata picia, imprezowania i czego tam bardzo wyraźnie odnaczyły sie na jego twarzy i prawdopodobnie ciele. Nie zastanawiają mnie związki z dużą różnicą wieku, ale związki, w których jest duża różnica wieku biologicznego już tak. Artysta, podejrzewam, sypie się biologicznie i będzie sie sypał jeszcze dynamiczniej w najbliższej przyszłości. On może dużo zyskać na związku z młodą kobietą - nabierze wigoru, napompuje ego, może nawet zacznie dbać o siebie itd. Ale ona, wybierając zniszczonego sześćdziecięciolatka z poważną nadwagą pakuje się w wielkie kłopoty w sensie nie pożyje sobie. Nawet jeśli jako partner jest sympatyczny i czarujący, to po prostu po jakimś czasie będą szli w innym tempie, że tak to metaforycznie ujmę. Swoją drogą to pianie o tym, jak to wszystko żonie zostawił, jaki dobry wujo z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:50 No misterem to on nigdy nie był, od zawsze ziemniaczana polska morda drobnego pijaczka - cwaniaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 12:03 alpepe napisała: > No misterem to on nigdy nie był, od zawsze ziemniaczana polska morda drobnego pijaczka - cwaniaczka. Piękne! Na sygnaturkę to sprzedaj! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:57 Ona nie pakuje sie w żadne kłopoty, bo w każdej chwili może odejść Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:13 Może nie wybiera go na zawsze, może nawet nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:26 I jeszcze przez lata miał nadwage Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:51 Młodość zawsze wygrywa. To ona ma nad nim przewagę, a nie odwrotnie. Wbrew pozorom, to starsi faceci są na łasce tych młodych kobit, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:50 Mnie to fascynuje, bo ci faceci są tak starzy, że jeszcze pamiętają czasy, kiedy kobieta wszystko musiała a nic jej nie wypadało i tym się ją super szantażowało. Kilka dekad temu wytresowane do bycia "prawdziwą kobietą" młode panny, które nieopatrznie wdepnęły w związek z takim starym pierdzielem nie jeden raz zostawały bo jak tu być taką nielojalną sooką i jak to tak odejść. Stary dziad może żyć złudzeniami, że tak to powinno działać. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:22 W takim razie może czeka go reedukacja? Jeśli tak, to zobacz ile ta dziewczyna robi dla dobra ludzkości 😀 - reedukuje starego pierdziela. Wolontarystycznie. Ochotniczka znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:51 Skiba miał jakieś fanki kiedykolwiek? 🙄 Patrząc na niego to żona zamiast chlipać w koncie może otwierać szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:53 Piosenkarze czy aktorzy popularni zawsze mają chętne fanki. Nawet tacy przystojniacy jak Szyc czy Cugowski. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 12:59 Szyc może się podobać a Cugowski miał głos jak dzwon i był frontmanem przodującego swego czasu zespołu rockowego. A Skiba to taki błazen bardziej i to od zawsze niewyjściowy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:12 Ale znasz żart, ze kiedyś teledyski Budki można było po 23 pokazywać żeby się dzieci nie przestraszyły? Głos jak dzwon - racja. Big Cyc kilka wielkich hitów ma. Nie uważam żeby Szyc był przystojniejszy niż pan z Big Cyc 😉 Ale wszyscy oni są znani wiec się podobają części paniom 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:16 "Nie uważam żeby Szyc był przystojniejszy niż pan z Big Cyc" Przynajmniej nie jest zapasiony, to już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:39 Tylko, że te hity big cyca to bardziej po kątem gimnazjalistów ówczesnych 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:55 Jak mieli swoje największe przeboje - to o gimnazjach chyba nikt nie słyszał. Pamiętam z początku lat 90 - mój początek liceum Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:19 Na początku lat 90-tych nie było gimnazjów. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:49 no toż mówię, że jak mieli hity, to o gimnazjach nikt nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:13 oj, szyca widziałam w teatrze i nie miałam do niego żadnych urodowych zastrzeżeń. fakt, że przystojni bruneci to nie jest mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:45 Co bym nie myślała o Szycu i jak bardzo by nie był nie w moim typie, to musząc wybierać między nim a Skibą biegłabym za Szycem galopem zrwając majty przez głowę Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:08 podpisuje się. Myśle ze sam Skiba by wybrał Szyca gdyby wybór był między tylko nimi dwoma. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:21 Czy tylko mnie on przypomina Shreka? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:44 Nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:29 Ropuchę. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 12:52 Nie on pierwszy, nie on jeden. Oby tylko nie skończyło się jak u Kazia Marcinkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:54 I nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:42 Pani ponoć w IT robi, więc w razie co, to zamiast poezyi, włamie się typowi na konto i je sczyści. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 15:49 No tak, w IT tez musza pic kawe i odbierac telefony... Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 13:00 Pokażcie to incelom, wyznawcom Teorii Kwadratowej Szczęki. Tu pan ma trzy brody, a i tak fajną doopę wyrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:06 Że co? Nie wierzę, że ta zrobiona na maksa kluseczka ma 30 lat. Wygląda na zdrową czterdziechę naciągniętą, ostrzykaną i z ohydnymi sztucznymi cycami, włosami, paznokciami i rzęsami. Odpowiedz Link Zgłoś
nevertheless123 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:09 Ale w porównaniu do niego to przecież Miss Swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:14 Nie no, oboje siebie warci, ona golddiggerka, pytanie, ile mu uszczknie tego złota. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:25 Mnie zdumiewają jej brązowe ząbki (na foto w artykule) - modelka nie zafundowała sobie wybielania/licówek? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:32 Niektóre wiążą się ze starymi facetami, żeby sobie zrobić cycki lub nos na ich koszt. Ta może planuje sobie zrobić zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:13 lauren6 napisała: > Niektóre wiążą się ze starymi facetami, żeby sobie zrobić cycki lub nos na ich > koszt. Ta może planuje sobie zrobić zęby. Już jest mocno przerobiona. Teraz to juz tylko pozostaje tuning totalny a la Anna Kalata . Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 12:22 memphis90 napisała: > Mnie zdumiewają jej brązowe ząbki (na foto w artykule) - modelka nie zafundował > a sobie wybielania/licówek? > prawdopodobnie w tym rodzaju modelingu zębów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:22 Może jak staje na portfelu to ma +30 cm do wzrostu, szczękę gigachada i fluorescencyjnego fiuta. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:53 Jakie są trzy afrodyzjaki? Kasa, sława i władza. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:33 Nie zapominaj o złotym fiucie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:14 lauren6 napisała: > Nie zapominaj o złotym fiucie. U Jabby z "Gwiezdnych wojen"? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:32 Fakt, starsi panowie z nadwagą raczej nie powalają potencją. Chyba że o czymś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 13:31 Ależ niektórym odwala na starość 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 13:32 To, że jemu się smarkate podobają, to ja rozumiem, ale że jakaś może na Skibę polecieć, to tego ni w ząb nie rozumiem. Niech ktoś mi ten fenomen wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jankasia13 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:42 Pewnie chce zostac celebrytka i zarabiac na zycie pokazuja sie na instagramie i sciankach i tik roku (duze pieniadze). A zdjecia w prasie plotkarskiej pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 13:44 jak to mowia, kazda potwora znajdzie amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 14:31 Może to jest fajny, ciekawy facet... Jakoś żona też poleciała. A związki nie są tylko dla ludzi o aparycji modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:15 żona to go brała w wieku studenckim chyba, to jednak różnica Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:21 mamtrzykotyidwato5 napisała: > To, że jemu się smarkate podobają, to ja rozumiem, ale że jakaś może na Skibę p > olecieć, to tego ni w ząb nie rozumiem. > Niech ktoś mi ten fenomen wytłumaczy. Też nie rozumiem tego fenomenu. Fizycznie jest grubo poniżej przeciętnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 12:14 littlesquirrel napisała: > Fizycznie jest grubo poniżej przeciętnej. No ale ponoć to kwestia chemii, - nie fizyki... 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 15:58 On jest autorem piosenek BigCyca. Ma z tego zapewne hajs do konca zycia. Kiedys ogladalam program o Andrzeju Mogielnickim, ktory jest autorem piosenek Lady Pank i wielu innych przebojow. Z tantiem ma tyle kasy, ze oprocz domu w Polsce, ma drugi dom na Dominikanie i praktycznie caly rok tam siedzi z żoną (i to ta sama od lat). Tak wiec, nie martwcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 16:22 Nie twierdzę, że ZAIKS od piosenek Skiby to grosiki, ale porównywanie go z Mogielnickim to nieporozumienie. Mogiel przez parę dekad pisał teksty do pierdyliarda przebojów dziesiątek wykonawców od 2+1 przez Budkę Suflera aż do Kapitana Nemo. Jest najbardziej znany z dokonań Lady Pank, ale to nie była jedyna jego działka. Jak się ma dorobek przebojów niewiele mniejszy od Osieckiej, Cygana, czy Młynarskiego, to tantiemy liczy się w setkach tysięcy złotych, a rocznie ma się sumkę z sześcioma zerami. Ale to nie jest przypadek Skiby. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 14:11 I przypomina mi sie Tokarczuk i jej Bieguni. Skiba to kukułcze piskle,szuka zywicielki,opiekunki, silnej i mlodej kyora ogarnie jego starosc bez udzialu jego samego. Obrzydliwe. Plus dla zony ze ma z glowy pasozyta, wspolczucie obecnej partnerce,bo chyba a nawet na pewno nie wie w co weszla. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:37 Młoda panna o ile nie ma jakiegoś syndromu i nie zrobiła tego z powodu głębokich deficytów- będzie w stanie wymiksować się z dnia na dzień jak sytuacja się stanie uciążliwa i nieopłacalna. To nie jest pokolenie, które da się szantażować pomysłami co to kobieta nie jest winna facetowi raz wstąpiwszy w jakiś związek. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 14:25 Baba z wozu koniom lżej. dziwne ze ta jego żona (inteligentna wykształcona kobieta )tyle z nim wytrzymała - dzieci odchowane dom zostawił żonie babka prace ma - tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 14:26 Podobno jego żona jest wykładowcą na uczelni, pewnie dała dziadowi kopa na rozpęd do żonko-wnuczki. Zobaczymy ile siksa się z nim pobawi, zakładam, że do czasu aż stanie się rozpoznawalna, zarobi trochę kasy i będzie mogła sama robić karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 14:47 Jak formalnie przepisał dom na żonę i zdążą ogarnąć rozwód to owszem, super. Mnóstwo historii już było, że dziad dostał kopa od młodej dupy, zatęsknił za rodziną i wraca do prawnie swojego domu, żeby miał mu kto tyłek na starość wycierać. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 15:18 Tak jak Muniek Staszczyk na starość poczuł miłość do żony, widziałam zdjęcie, kobieta wygląda jak jego matka, zniszczyl ją zdradami i imprezowym życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:55 Muniek nigdy nie poszedł w długą w sensie nie urwał smyczy bo miał ją bardzo rozciągliwą, zdradzał regularnie ale domu się trzymał. Więc miłość, niechęć do radykalnych zmian, przywiązanie do jej kuchni czy co tam innego czuł cały czas, nie na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 16:58 Tolerowała go. Chyba jednak z jego strony to nie miłość, a strach i wygodnictwo. Czytałam artykuł o nich, wypowiadał się, jak to docenił żonę w starszym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 17:15 Widmo starości, choroby somatyczne, depresje, wóda przelewa się uszami, strach łapie za grdykę, trzeba wyluzować żeby nie targnąć się na linę albo malowniczo nie ocipieć. Wcześniej nie doceniał? Przykre takie późne przebudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 25.01.23, 16:01 A on nie mial wylewu? Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 17:42 skąd wiesz ze Muniek tak robił? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 17:47 Sam w mediach opowiadał. Nie wiem, może zmyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 17:51 viva.pl/ludzie/newsy/muniek-staszczyk-zona-marta-staszczyk-t-love-historia-milosci-choroba-zdrady-141586-r1/ Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:09 szmytka1 napisała: > viva.pl/ludzie/newsy/muniek-staszczyk-zona-marta-staszczyk-t-love-historia-milosci-choroba-zdrady-141586-r1/ Piękna historia miłości, ale ta żona faktycznie wygląda dziś na jego matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:15 Wygląda jak przeciętna polska sześćdziesięciolatka czyli na swój wiek. A Muniek ma farta czyli chłopięcą gębę z cerą nie sponiewieraną rabunkową gospodarką co ją prowadził przez ostatnie 30-40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:18 Czy historia byłaby piękna gdyby to ona kurwiła się i chlała, a on pilnował ogniska domowego, wybaczał i wstawiał z powrotem do domu spakowane walizki? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:27 Wtedy psioczyliby na nią, wyzywali od k...rew, co z niej za matka i na pewno zaniedbywała dzieci, a w ogóle to powinien wyrzucić larwę. A tak to piękna historia miłości Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 18:43 aandzia43 napisała: > Czy historia byłaby piękna gdyby to ona kurwiła się i chlała, a on pilnował ogn > iska domowego, wybaczał i wstawiał z powrotem do domu spakowane walizki? > Nie bluźnij, to zadanie kobiety! "Znajdźcie państwo przykłady, w których mężczyzna zachowuje się jak ostatni wariat, przychodzi w nocy do domu pijany, zdradza gdzieś "na bokach" swoją żonę, nie dba o tą rodzinę. Ale kobieta wychowuję tą dwójkę dzieci, przyjmuje jeszcze tego męża z nadzieją, że on się nawróci po jakimś czasie - i wielokrotnie się nawraca, wraca do normalnych swoich funkcji. Już mocno sponiewierany przez życie, już widać po twarzy jego, że jest strasznie sponiewierany, ale wraca, nawraca się. Trzyma tą rodzinę kobieta i wyprowadza ją na prostą." By Minister Czarnek Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:17 riki_i napisał: > Piękna historia miłości, ale ta żona faktycznie wygląda dziś na jego matkę. O kurczę. Faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:23 Ale to się zdarza. Czas jest okrutny dla kobiet - vide Kelly Mcgillis i Tom Cruise... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:44 tanebo001 napisał: > Ale to się zdarza. Czas jest okrutny dla kobiet - vide Kelly Mcgillis i Tom Cru > ise... Na zdjęciu obok Toma Cruisa czas jest okrutny również dla większości mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:49 Cruise trenuje sporty wyczynowe do filmów, zapewne dobrze się odżywia, stosuje odżywki, witaminy i inne zabiegi. Kelly najwyraźniej poszła na żywioł i olewa. W tym wieku widać różnice w wyglądzie zależne od trybu życia. U nas 65 latkowie nie wyglądają jak Cruise, żona Muńka jest spracowana, zaniedbana i pewnie stres też zrobił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 20:01 Cruise oczywiście obsesyjnie dba o kondycję i zdrowie i zapewne rozsądnie korzysta z medycyny estetycznej. Jak masa facetów w jego branży. Ale tak jak on nie wygląda nikt. Ma fenomenalną jakość ciała, nie tylko na twarzy to widać, takie genetyczne kuriozum Nie dość że sprawny ponad miarę swojej metryki (stawy, kościec, wydolność) to jeszcze ciałeczko którego nie powstydziłby się młodzieniec. Pani Muńkowa wygląda mi na kobietę kompletnie pozbawioną kokieterii i ochoty zaprezentowania się. Chyba że co? Depresja, ciężka praca po 12 godzin, zahukanie, stres? No to ględzenie Muńka o szczęściu i harmonii można by w buty wsadzić Nie, ona tak ma i to jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 20:03 Ja podejrzewam że oni tam w tym kościele scjentologicznym to podpisują pakt z diabłem na okoliczność wiecznej młodości Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:56 tanebo001 napisał: > Ale to się zdarza. Czas jest okrutny dla kobiet - vide Kelly Mcgillis i Tom Cru > ise... > To kiepskie porównanie bo Tom Cruise ogólnie wygląda bardzo dobrze i mało mężczyzn w tym wieku mu dorównuje. Ale np w zestawieniu Krzysztof Skiba vs Aneta Kręglicka przewaga jest dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:13 Kelly McGillis przewlekle choruje, poza tym Hollywood generalnie nie lubi staruszek po 45. roku życia, a poczucie bycia odepchniętą na trzeci plan generalnie nie sprzyja chęci dbania o urodę czy w ogóle dobrostanowi. Cruise ma 600 milionów na koncie, chirurgów, sztab trenerów, drobną obsesję na punkcie prezencji i sprawności fizycznej. Osobiście nigdy nie spotkałam na własne oczy wyglądającego w ten sposób faceta w tym wieku, a ty?... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:15 Cruise jest ematka tylko o tym nie wiem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:18 Osobiście nigdy nie spotkałam na własne oczy wyglądającego w ten sposób faceta w tym wieku, a ty?... eee... nie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:24 Całą twarz ma zrobioną botoksem czy czym tam jeszcze. I w USA nie jest żadnym wyjątkiem wśród artystów. Wklejałem tutaj 62-letnia panią, którą wygląda tak youtu.be/ZPGao6b7odk No kurcze, zgoła inaczej niż żona Muńka... 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:41 Jest wyjątkiem, nie chodzi o botoks, bo wiadomo, że każdy używa. Zobacz jak wygląda Mickey Rourke po operacjach a jak Cruise. On ma po pierwsze chłopięcą urodę, a to z wiekiem często bardzo odmładza, a po drugie - ma odwalone na punkcie zdrowego trybu życia, a w pewnym momencie albo wygląd, albo sex drugs and rocknroll Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 22:49 riki_i napisał: > Całą twarz ma zrobioną botoksem czy czym tam jeszcze. I w USA nie jest żadnym w > yjątkiem wśród artystów. Wklejałem tutaj 62-letnia panią, którą wygląda tak > youtu.be/ZPGao6b7odk > > No kurcze, zgoła inaczej niż żona Muńka... 😀 Z medycyny estetycznej i chirurgii korzystają wszyscy aktorzy, a takich o bardzo dobrym i relatywnie młodym wyglądzie jest niewielu. Po pierwsze trzeba mieć od bozi dobre rozdanie kart (bo pewnych uwarunkowań urodowo-zdrowotnych i tak nie przeskoczysz), a po drugie umieć korzystać ze zdobyczy medycyny. Cruis ma jedno i drugie. Tak jak ta piękna pani. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:55 sumire napisała: > Kelly McGillis przewlekle choruje, poza tym Hollywood generalnie nie lubi staru > szek po 45. roku życia, Meryl Streep przeczy tej tezie... Osobiście nigdy nie spotkałam na własne oczy wyglądająceg > o w ten sposób faceta w tym wieku, a ty?... Tak. W lustzre. Mam 47 a nieznajomi dają mi 30 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 22:09 W takim razie, dlaczego nie masz brania tanebo? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 22:28 Wierz lub nie ale kilku psychologów też zachodzi w głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 22:41 Jedno jest pewne - ematka i tinder to zbiory rozbieżne Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: 23.01.23, 21:56 sumire napisała: > Kelly McGillis przewlekle choruje, poza tym Hollywood generalnie nie lubi staru > szek po 45. roku życia, Meryl Streep przeczy tej tezie... Osobiście nigdy nie spotkałam na własne oczy wyglądająceg > o w ten sposób faceta w tym wieku, a ty?... Tak. W lustzre. Mam 47 a nieznajomi dają mi 30 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: 23.01.23, 22:08 tanebo001 napisał: > Tak. W lustzre. Mam 47 a nieznajomi dają mi 30 > > Jesteś e-matką! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: 23.01.23, 22:39 Taaa? To poczytaj sobie wywiady z Meryl, w których otwarcie mówiła, że był czas, gdy proponowano jej tylko role wiedźm lub szalonych rozwódek. Dla kobiety, której na zdrowotno-urodowym rollercoasterze poszczęściło się nieco mniej... Ba. I tak, wierzę, że dają ci 30. Zwłaszcza ci, których sobie wyobrażasz, siedząc nieustannie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 24.01.23, 23:34 Kelly Mcgillis została zgwalcona przez dwóch gości nic dziwnego ze zdecydowała ze lepiej być nieatrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 15:09 że on muzy potrzebuje, to wiadomo ale że te muzy się znajdują, to jest zaskakujące. w sumie to nie, jeśli barć pod uwagę, że tantiemy podlegają dziedziczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
guacamole2020 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 15:27 Moze przynajmniej schudnie jak Tajner :p. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 15:32 Czytałam dzisiaj gdzieś indziej i rżę "Jestem artystą i potrzebuje muzy" to taki eufemizm do "jestem stary i chcę młodej doopy" Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 15:36 Ja go lubię, generalnie dawno temu bylam fanką big cyca ale wolałam pięknego Romana😀nadal wolę. Skiba mi sie wizualnie nie podoba ale jego poczucie humoru już tak, uwielbiam jego felietony, kiedyś bloga pisał " Skibą w łeb". Jeśli nie zdradzał żony tylko odszedł, zabezpieczył rodzinę tak jak twierdzi to szczęścia mu życzę. Jeśli sie rozwiedzie i ożeni ponownie to cóż.....nie ma ofiar, są ochotnicy😙 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 17:27 Facet ma bogatą historię, nawet z komuną walczył, jest na swój sposób dowcipny i pewny siebie, pewnie jego towarzystwo dla kobiety w wieku jego dzieci może być ciekawe - może mieć więcej do powiedzenia niż rówieśnicy. W dodatku ona jest taka zrobiona, nastarana, z bardzo ciężkim makijażem - mi się takie kobiety kojarzą jako niepewne siebie. Może on jej daje oparcie, hm, w sumie ojcowskie. To jest jakiś potencjał na związek - może niespecjalnie długotrwały. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:21 On jest bardzo fajny i życzliwy jako człowiek, i wierzę, że kobiety to może ujmować. Że młodsze, no to rety. Wywalą się, no to trudno, życie się nie kończy, a z pewnością nie dla niej, bo sobie wejdzie w establishment i jakoś poleci, a jeśli nawet nie, to przeżyje fajną przygodę. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:32 sumire napisała: > sobie wejdzie w establishment i jakoś poleci, a j > eśli nawet nie, to przeżyje fajną przygodę. Już przeżywa images.app.goo.gl/Lk63vWbQxMzq61zWA Ps. Polecam także ogląd jej sztucznego big cyca images.app.goo.gl/Lv5iJU71auutkADaA Wyjątkowo tandetny i źle zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 16:30 Nie biorę tego osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 17:54 bardziej rozumiem jego niż ją. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 18:34 Mnie to zdumiewa, jak fajni niby faceci gdzieś między czterdziestką a pięćdziesiątką doznają nagłego zgłupienia. Strasznie lubiłam Deppa jako aktora, uważałam za bardzo utalentowanego i spodziewalam się normalnego przebiegu kariety dla tego typu talentu - coraz ciekawszych ról, zahaczenia o jakiegoś Szekspira, eksperymentów w reżyserowaniu. A było, co było . . . Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 18:51 Jestem artystą. Potrzebuję muzy. Nue chciałem się męczyć. Nie wiem, które z tych zdań jest najbardziej krindżowe. Wszystkie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 18:53 A ten pan jest artystą w jakiej dziedzinie sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:16 nangaparbat3 napisała: > A ten pan jest artystą w jakiej dziedzinie sztuki? Rozchylania dłońmi gołych pośladków przed premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 19:11 Stary i głupi. Nie wygląda jak George Clooney (nawet jak Krzysztof Ibisz) więc powinien sobie zdawać, że jego muza nie widzi w nim artysty tylko portfel na zawołanie. Muza zakręci się w towarzystwie i odejdzie do innego. Oby tylko nie skończył jak inni spłukani starsi panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:15 Może doceniła jego osobowość? Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:46 Podstarzałego, zboczonego dziadka walącego suchary. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:51 Przez lata jakoś żonie ten walący sucharami zboczeniec nie przeszkadzał, więc widocznie więcej kobiet ma takie upodobania. Śmieszne jest to zdumienie, że ludzie mało urodziwi mogą być w związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:55 Nie nie? Zwłaszcza gdy ja słyszę od ematki że ciągle widzą na ulicach brzydkich facetów z kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:59 Większość ludzi jest przeciętna i większości ludzi nie przeszkadza to w stworzeniu związku. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 20:02 Bo zdecydowana większość facetów, zwłaszcza polskich, bardzo brzydnie po 40. Głowy ogolone na rekruta z okrągłymi twarzami bez wyrazu, spore wystające brzuchy, obcisłe tszirty podkreślające figurę, krótkie spodnie do kolan lub dresy i do tego klapki lub sportowe buty z długimi skarpetkami. W porównaniu z nimi przeciętna kobieta wygląda i młodziej i ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:57 Jestem w związku z moim mężem. Pamiętam go jako młodego szczupłego mężczyznę z ogniem w oczach. Ale gdybym została sama, mężczyzna w jego typie, w dzisiejszym wydaniu, odrzucałby mnie. Nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 21:13 gr.ruuu napisała: > Przez lata jakoś żonie ten walący sucharami zboczeniec nie przeszkadzał, Nigdy go nie było w domu, tak jak w przypadku Zbycha Wodeckiego. Trudno żeby przeszkadzał ktoś, kogo głównie nie ma. Dawał forsę na dom i dzieci oraz od czasu do czasu się kimnął w domowych pieleszach. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 19:57 Tak BOGATĄ osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
littlesquirrel Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...)" 23.01.23, 20:37 Skiba - Isabel Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Jestem artystą i potrzebuję MUZY (...) 23.01.23, 22:53 No tak.... Odpowiedz Link Zgłoś